Komplett afbetaling

Komplett afbetaling

Komplett Group er én af Nordens største virksomheder med fokus på e-handel. De driver hele 10 netbutikker i Skandinavien. Hos Komplett har de hovedsageligt fokus på elektronik, hardware osv. Ved udgangen af 2018 havde de samlet set 1.600.000 aktive kunder fordelt over lande som Danmark, Sverige, Finland og Norge.


Hvilke produkter forhandler de hos Komplett?

Komplett er en forhandler af elektronik, computere, hardware m.m. De forhandler også et udpluk af øvrige produkter, men det er dog i et mindre omfang. Eksempelvis har de også et udvalg af produkter til personlig pleje. Selv inden for denne produktkategori, er det dog hovedsageligt produkter af elektrisk karakter.

Deres produktsortiment spænder bredt og er bestående af mange tusinde produkter. Derfor finder du stort set alt i elektronik hos Komplett. I mange tilfælde finder du tilmed produkterne til under markedspris. Hos Komplett er deres udvalg opdelt i flere kategorier, hvor de overordnede er som følgende:

  • Hardware
  • Gaming
  • PC & Tablets
  • TV & Hi-fi
  • Foto & Video
  • Mobil
  • Bolig & Fritid
  • Demovarer

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Komplett

Hvilke muligheder er der for afbetaling hos Komplett?

TVDer tilbydes to finansieringsløsninger hos Komplett. De udbydes dog begge i samarbejde med svenske Klarna. De er primært kendt for deres fakturabetaling, hvor du får 14 dages kredit fra købstidspunktet. Du behøver dog ikke at betale det fulde beløb med det samme, såfremt du ikke kan eller ønsker at gøre dette.

Det er en udbredt misforståelse, at det ikke er muligt at indgå en aftale om delbetaling hos Klarna. Det er en mulighed, hvorfor det også er værd at overveje. Vælger du at betale for dine varer via Klarna, så kan du være helt tryg. Det er ikke et krav, at du opgiver dine kortoplysninger og du betaler først efter varerne er modtaget.

Og hvad koster det mig?

Det er ikke helt uden omkostninger, hvis du ønsker finansiering af dit køb via Klarna. Omvendt er det heller ikke dyrt. Du skal nemlig blot betale en afgift på 49 kr. pr. køb. Hvis din betaling ikke falder rettidigt, så vil du blive pålagt en påmindelsesafgift på 100 kr. samt morarenter på 8,30 %, der løber indtil betalingen er faldet.

Når et køb foretages, så foretages der ligeledes en kreditafprøvning. Det kan i særlige tilfælde medfører at der indhentes kreditoplysninger. Dine personoplysninger bliver dog håndteret i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Vær opmærksom på at dit CPR-nummer bruges som kundenummer hos Klarna.

Ved indgåelse af kreditaftalen, får du selv mulighed for at vælge, om du foretrækker faktura- eller delbetaling. I begge tilfælde kan du selvfølgelig udskyde betalingen af din ordre. Din kredittid lyder på min. 14 dage, når du vælger at betale med Klarna hos Komplett.

Hvordan kan jeg kontakte Komplett?

Hvis du ønsker at komme i kontakt med Komplett, så har du flere muligheder. Kundeservice er vigtigt for hele Komplett Group, hvorfor det tillægges meget vægt, at kan kontakte dem på den måde, du helst vil. Du kan derfor både kontakte dem via telefon og e-mail samt en live-chat, som du finder på deres hjemmeside.

Deres kundeservice holder åbent alle hverdage fra kl. 09.00 til 17.00. I dette tidsrum kan du kontakt dem via både chat, e-mail og telefon. Ønsker du at kontakte dem via telefon, så skal det ske på tlf. 70 70 19 19. Deres live-chat kan du finde i nederste højre hjørne på alle sider på deres hjemmeside. Derfor er den nem at finde.

Du kan også sende dem en e-mail. Det kan du selvfølgelig gøre helt døgnet rundt. Du får dog kun svar inden for kundeservices åbningstider, som er angivet herover. Din e-mail skal sendes via en kontaktformular, der findes på deres hjemmeside.

Rettigheder: KomplettDanmark