Møbler på afbetaling

Møbler på afbetaling

Står du over for at skulle indrette dit nye hjem, men synes du også, at prisen på møbler hurtigt kan snige sig op på så store beløb, at det kan være svært at følge med? Så bør du læse videre. Vi kigger herunder nærmere på, hvordan du køber møbler på afbetaling, og hvorfor det kan være et markant bedre alternativ, end hvis du eksempelvis låner dig til pengene.


Møbler kan hurtigt blive dyre, især hvis man ønsker møbler fra kendte designere. Derudover skal man huske på, at står man og skal møblere en lejlighed eller hus fra bunden, så skal der investeres i mange forskellige slags møbler, hvorfor det snildt kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

Når man køber møbler på afbetaling, så deler du betalingen op i flere bidder. Det kan være mere overskueligt, da du ikke skal have alle pengene op af lommen den dag, hvor du henter møblerne i butikken.

Køb møbler på afbetaling online og i fysiske butikker

Mange møbelforretninger har fundet ud af, at kunderne ønsker at købe møbler på afbetaling. Det gælder både de fysiske butikker såvel som de butikker, der udelukkende opererer på nettet.

Har du derfor forelsket dig i eksempelvis en sofa, men tilbyder den givne butik ikke, at du kan købe sofaen på afbetaling, så kan du med fordel foretage dig et par søgninger efter den givne sofa på nettet. Her vil du ofte kunne finde frem til en forhandler, der tilbyder køb af møbler på afbetaling.

Par i sengen

Der er fordele ved at købe møbler på afbetaling

Har du tidligere overvejet at optage et lån, fordi du ikke har det nødvendige rådighedsbeløb til at købe eksempelvis en seng, så vil vi anbefale, at du i stedet kigger hen på muligheden for at købe en seng på afbetaling. Der er nemlig mange fordele forbundet med at købe møbler og betale senere. Vi fremhæver nogle af fordelene nedenfor:

  • Du skal ikke have det fulde beløb op af lommen med det samme. Det kan for mange mennesker være svært at finde plads i økonomien til at investere mange tusinde kroner i møbler såsom en ny sofa eller en ny seng.
  • Du kan betale af i dit helt eget tempo. Her er det dog en god idé at have udarbejdet et budget.
  • Renten er ofte markant lavere ved afbetaling end ved forbrugslån.

Som det kan ses ud fra ovenstående, så er der mange gode grunde til at overveje den attraktive mulighed for at købe møbler på afbetaling frem for at optage et egentligt lån.

Få råd til flere lækre møbler

Hvis du kan slippe for at skulle have det fulde beløb op af lommen, og du kan lave en fordelagtig afbetalingsordning med den givne forretning, så vil du samtidig have råd til at få flere lækre møbler. Ved at dele betalingerne op, er det langt alt andet lige mere overskueligt at erhverve sig sine drømmemøbler.

Konceptet med at købe møbler på faktura har været populært i mange år. I dag tilbyder langt de fleste møbelforretninger afbetalingsordninger, og du kan derfor med rette overveje muligheden, næste gang der skal investeres i nye ting til hjemmet. Uanset dit budget vil vi anbefale dig at handle bæredygtige møbler.