Møbler på afbetaling

Møbler på afbetaling

Står du over for at skulle indrette dit nye hjem, men synes du også, at prisen på møbler hurtigt kan snige sig op på så store beløb, at det kan være svært at følge med? Så bør du læse videre. Vi kigger herunder nærmere på, hvordan du køber møbler på afbetaling, og hvorfor det kan være et markant bedre alternativ, end hvis du eksempelvis låner dig til pengene.


Møbler kan hurtigt blive dyre, især hvis man ønsker møbler fra kendte designere. Derudover skal man huske på, at står man og skal møblere en lejlighed eller hus fra bunden, så skal der investeres i mange forskellige slags møbler, hvorfor det snildt kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

Når man køber møbler på afbetaling, så deler du betalingen op i flere bidder. Det kan være mere overskueligt, da du ikke skal have alle pengene op af lommen den dag, hvor du henter møblerne i butikken.

Køb møbler på afbetaling online og i fysiske butikker

Mange møbelforretninger har fundet ud af, at kunderne ønsker at købe møbler på afbetaling. Det gælder både de fysiske butikker såvel som de butikker, der udelukkende opererer på nettet.

Har du derfor forelsket dig i eksempelvis en sofa, men tilbyder den givne butik ikke, at du kan købe sofaen på afbetaling, så kan du med fordel foretage dig et par søgninger efter den givne sofa på nettet. Her vil du ofte kunne finde frem til en forhandler, der tilbyder køb af møbler på afbetaling.

Par i sengen

Der er fordele ved at købe møbler på afbetaling

Har du tidligere overvejet at optage et lån, fordi du ikke har det nødvendige rådighedsbeløb til at købe eksempelvis en seng, så vil vi anbefale, at du i stedet kigger hen på muligheden for at købe en seng på afbetaling. Der er nemlig mange fordele forbundet med at købe møbler og betale senere. Vi fremhæver nogle af fordelene nedenfor:

  • Du skal ikke have det fulde beløb op af lommen med det samme. Det kan for mange mennesker være svært at finde plads i økonomien til at investere mange tusinde kroner i møbler såsom en ny sofa eller en ny seng.
  • Du kan betale af i dit helt eget tempo. Her er det dog en god idé at have udarbejdet et budget.
  • Renten er ofte markant lavere ved afbetaling end ved forbrugslån.

Som det kan ses ud fra ovenstående, så er der mange gode grunde til at overveje den attraktive mulighed for at købe møbler på afbetaling frem for at optage et egentligt lån.

             Køb møbler på kredit »              

Få råd til flere lækre møbler

Hvis du kan slippe for at skulle have det fulde beløb op af lommen, og du kan lave en fordelagtig afbetalingsordning med den givne forretning, så vil du samtidig have råd til at få flere lækre møbler. Ved at dele betalingerne op, er det langt alt andet lige mere overskueligt at erhverve sig sine drømmemøbler.

Konceptet med at købe møbler på faktura har været populært i mange år. I dag tilbyder langt de fleste møbelforretninger afbetalingsordninger, og du kan derfor med rette overveje muligheden, næste gang der skal investeres i nye ting til hjemmet. Uanset dit budget vil vi anbefale dig at handle bæredygtige møbler.

Sådan foregår køb af møbler på faktura betaling

Alle har brug for nye møbler fra tid til anden. Det kan skyldes, at man skal flytte i noget større, at de gamle møbler er slidte, eller at man bare har ændret stil. Alle årsager er lovlige undskyldninger for at købe lidt nyt til indretningen.

Møbler på afbetaling

At købe møbler på faktura betaling er en af de oplagte muligheder for at finansiere en ny seng, sofa eller noget helt tredje. Denne mulighed vil især være relevant, hvis man ønsker at købe et dyrere møbel, hvor pengene på kontoen ikke rækker.

Men hvordan foregår faktura betaling i praksis? Det vil vi selvfølgelig gerne gennemgå for – og sammen med – dig. Læs med herunder:

  1. Besøg en eller flere af forhandlerne fra vores oversigt (f.eks. ILVA)
  2. Udforsk deres udvalg og føj de ønskede møbler til din kurv
  3. Gå til checkout og vælg afbetaling (f.eks. afbetaling via Qliro eller Klarna)
  4. Afslut købet, modtag dine møbler få dage efter og betal dine afdrag til tiden

Køb møbler – betal senere er en voksende trend

Man har længe kunne udskyde betalingen af bl.a. møbler gennem delbetaling. Der er dog ingen tvivl om, at det er en voksende trend. Det er derfor ikke helt usandsynligt, at endnu flere møbelforhandlere tilbyder møbler på afbetaling om bare om ét år.

Som forbruger skal du ikke nødvendigvis benytte dig af ekstern finansiering af møbler, blot fordi det er en trend. Det er nemlig ikke altid nogen billig løsning, så hvis du kan betale med det samme, så bør du gøre det.

Lysten til at købe møbler på kredit er i særdeleshed stor blandt de unge og midaldrende forbrugere. Disse forbrugere vil gerne forsyne hjemmet med de lækreste møbler fra de helt rigtige mærker. Derfor bliver der bl.a. købt møbler fra brands som Arne Jacobsen, Montana, Fritz Hansen, Ferm Living, House Doctor og mange flere.

             Køb møbler på kredit »