iPhone XS på afbetaling

iPhone XS på afbetaling

Trænger du til en ny telefon, så er modellen iPhone XS et oplagt valg. Her er tale om en jubilæumstelefon i et smukt design. På denne side kan du se, hvor du kan købe iPhone XS på afbetaling.

iPhone XS er den klassiske S-version af iPhone X.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPhone XS på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Det er ikke til at se, at her ikke er tale om en iPhone X, men XS-versionen er bedre på mange måder. Der er mange ting ved den, der gør, at den er et oplagt bud på en god telefon, selvom den efterhånden har et par år på bagen.

iPhone XS på afbetaling uden abonnement

iPhone XSLeder du efter en iPhone XS på afbetaling, finder du her på siden en række bud på webshops, hvor du kan købe den på faktura uden abonnement og uden renter.

Uanset om du er på udkig efter 64 GB eller 256 GB-modellen, kan du få den på afbetaling med og uden abonnement. Vi anbefaler at købe mobilen uden abonnement, da det i mange tilfælde er den billigste løsning samlet set.

Herunder følger en række tips til, hvordan du får mest ud af at købe din iPhone XS på faktura, ligesom du får indblik i, hvorfor det er et oplagt valg, når du skal have en ny smartphone.

Fordele ved at købe iPhone XS på afbetaling

Der er mange fordele ved at købe en iPhone XS på afbetaling.

Først og fremmest får du mulighed for at dele din betaling op i rater, så du slipper for at skulle betale det hele samtidig. Det kan i særdeleshed være en fordel, hvis du falder over et godt tilbud på iPhone XS eller XS Max, men ikke har alle pengene lige nu.

Ved at købe den på afbetaling får du mulighed for at gøre brug af tilbuddet, selvom der måske ikke er luft i budgettet på nuværende tidspunkt. Det betyder, at du kan spare penge i det lange løb, fordi du sparer penge ved at købe den på udsalg.

Hos mange mobilselskaber kan du købe følgende iPhones på afbetaling:

Når du køber den hos et teleselskab, binder du dig ofte til et abonnement. Vil du helst købe iPhone XS uden abonnement, kan du gøre det med Klarna eller en anden fakturabaseret betalingsløsning. Så slipper du for at skulle binde dig til et dyrt abonnement, der i sidste ende ikke matcher dine ønsker.

Herudover er det en fordel at købe din iPhone XS på afbetaling, hvis din forrige telefon stopper med at virke. Det er vanskeligt at klare sig uden en telefon i den moderne verden. Og det behøver du heller ikke, da du kan købe den på kredit.

iPhone XS er en moderne smartphone fra Apple

Selvom iPhone XS efterhånden har et par år på bagen, er der tale om en virkelig god telefon med fremragende specifikationer i et lækkert design.

Apple har eksempelvis fjernet det meste af rammen på iPhone XS, så der er plads til en 5,8-tommer OLED Super Retina-skærm.

Lækkert display

Samtidig har den hele 2436×1125 pixels, hvilket giver en helt igennem fantastisk skærmoplevelse.

Glasset, der både indrammer forsiden og bagsiden af iPhone XS, er gjort i et ekstremt holdbart glas, som udover at være slidstærkt også er støv- og vandafvisende.

Ingen hjem-knap

En anden, banebrydende feature ved iPhone XS er, at hjem-knappen er blevet fjernet. I stedet skal man blot swipe opad for at tilgå startskærmen. Det gør, at designet er langt mere strømlinet og lækkert end de forrige modeller.

iPhone XS på kredit

Køb iPhone XS på afbetaling uden renter

Hvis du går op i godt design, er det derfor oplagt at købe iPhone XS på fakturabetaling, da der er tale om en af de bedste telefoner, der er på markedet. Også selvom den blev udgivet i 2018.

Endvidere fås den også til en billigere pris end de helt nye modeller. Det gælder ofte også, hvis du køber iPhone XS på afbetaling, da du ofte kan gøre det uden renter. Det samme gør sig gældende for iPhone XS Max.

Trådløs oplader

En anden banebrydende feature, der blev introduceret med iPhone XS og iPhone XS Max, er den trådløse oplader.

Du behøver ikke længere opladerkablet, når din telefon mangler strøm. I stedet kan du blot placere din iPhone XS på AirPower-ladestationen, hvorefter den oplader. Du får altså en moderne smartphone, der både tager knivskarpe billeder, ser godt ud og har alle de nødvendige features, du har behov for, når du køber en iPhone XS på afbetaling.

Læs også vores guide om iPhone XR – klik blot på linket.