Campingvogn på afbetaling

Campingvogn på afbetaling

Der er ikke noget mere dansk end at tage på campingferie, hvad end det så er inden for landets grænser, hos vores nordiske naboer eller om det er ved Gardasøen i Italien. De fleste har på et eller andet tidspunkt i sit liv taget turen ud i det blå med campingvogn på krogen bag bilen. Og selvfølgelig har de det – for det er en fantastisk ferieform, som virkelig skaber ramme om hyggelige oplevelser. Desværre, er det bare ikke helt billigt at købe en campingvogn, hvorfor mange vælger at købe campingvogn på afbetaling.

Bemærk: Ovenfor henvises der kun til udvalgte låneudbydere, og oversigten indeholder desuden sponsoreret indhold.

Få råd til campingvognen

CampingvognCampingferier er ikke bare hyggelige, de kan også være væsentligt billigere end en traditionel ferie med hotelindkvartering og restaurantbesøg tre gange om dagen. Det er da også en af årsagerne til, at det er så populært – det er en hyggelig feriemåde, hvor man samtidig får mulighed for at lave sin egen mad og hygge i ens egen campingvogn, fremfor at sidde på et anonymt hotelværelse.

Men for at man kan få del i den billige og hyggelige ferieform, så skal man have en campingvogn først. Og det er her tråden knækker for mange, for det er ikke nødvendigvis billigt at købe en ny campingvogn. Hvis man vil have toppen af poppen, kan man hurtigt komme til at slippe et par hundrede tusinde, og selv hvis man kan nøjes med de lidt mindre varianter, så er det ikke helt billigt.

Derfor, vælger flere og flere danskere at købe deres campingvogn på afbetaling. Det betyder, at man kan tage det store beløb, som en campingvogn ofte koster, og dele det op i mindre bidder. Nogle forhandlere tager en lav rente, mens man også kan være heldig at finde forhandlere, der lader dig afbetale campingvognen helt rentefrit.

Campingvogn på afbetaling eller forbrugslån?

Mange vælger at låne penge, når de skal købe en campingvogn, men det er ikke nødvendigvis den mest fornuftige beslutning. Det er nemlig sådan, at det kan blive en dyr affære at tage et forbrugslån, da de ofte har høje renter og gebyrer.

Disse ekstraomkostninger er repræsenteret i noget mindre grad, når man vælger at købe en campingvogn på afbetaling. Det er det fordi, forhandleren af en campingvogn tjener primært penge på at sælge campingvogne, og ikke på at låne penge. Hvor, hvis du går ud og tager et forbrugslån, så har låneudbyderen ikke et ekstra produkt, som de kan tjene penge på. Derfor, må du betale renter, så de kan får virksomheden til at løbe rundt.

Derfor, kan det give rigtig godt mening at købe en campingvogn på kredit eller på anden måde udskyde eller opdele betalingen gennem forhandleren, og altså ikke gå ud og tage et dyrt forbrugslån.

Køb en campingvogn i dag, og få mulighed for at skabe alle de fantastiske minder, som en campingferie kan byde på. Og når du ovenikøbet ikke behøver at betale uhørt høje renter eller urimelige gebyrer, så er der nærmest kun gode grunde til at undersøge muligheden for at dele betalingen ud over en længere periode.

Køb campingvogn i dag hos en af vores udvalgte forhandlere.