Qliro butikker

Qliro butikker

Alle ønsker, at det skal være nemt og enkelt at handle både online og i fysiske butikker. Læs her, hvorfor du trygt kan gøre brug af Qliro til dit næste afbetalingskøb, i både danske og udenlandske butikker. Når du ønsker at handle med afbetaling, skal du kende alle dine muligheder. En af disse muligheder er Qliro, som foruden at være nemt og sikkert også yder en super kundeservice. Med Qliro kan du købe nu og betale senere, hvilket er en afbetalingsmåde, som mange kunder er glade for. Det betyder, at du kan shoppe stort set alt, du går og drømmer om på afbetaling.

Betal med Qliro og andre metoder her

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Qliro


Hvem er Qliro?

Qliro er en tech-virksomhed, der startede i 2014. De har specialiseret sig i e-handelsbetalinger, digital forbrugerfinansiering, privatlån og opsparingskonti. Qliro har lige nu mere end 2,5 millioner kunder, som de formidler finanstjenester for. Det er på både det danske, svenske, norske og finske marked. Deres hovedkontor er placeret i Stockholm og har mere end 200 ansatte fra mere end 25 forskellige lande. Du kan læse meget mere på www.qliro.com, hvis du vil vide mere. Qliro har gjort det nemt for dig at få mere luft i dit budget og gøre drømme til virkelighed. Du kan nemmere få muliggjort et stort køb uden at ødelægge dit budget med dyre banklån med tårnhøje renter. Du mangler nu blot at finde ud af, hvad denne nye mulighed skal bruges på.

Online betalingDel din betaling op med Qliro

Qliro har en vision og en mission om, at det skal være nemt, hurtigt og sikkert at handle på nettet. Den oplevelse får du med deres gode og trygge service. Du behøves ikke gøre brug af din netbank eller dit betalingskort, når du handler. Du modtager desuden først din faktura, når dit køb sendes fra forretningen. De har 14 dages betalingsfrist, hvilket betyder, at du kan vente med at betale, indtil du har modtaget dine varer. Det kan være en tryghed for nogle, som gerne vil være sikker på at modtage varen, inden de betaler.

Antallet af Qliro butikker er stigende, hvilket betyder, at det bliver endnu mere værdifuldt for dig som forbruger at gøre brug af netop denne tjeneste. Løsningen kan bruges af både unge og gamle, men især de unge bruger afbetalingstjenester mere og mere. Det skyldes et stort behov for at købe de nyeste trends, hvilket du netop får muligheden for, hvis du deler din betaling op i flere bidder. Det kan give dig mulighed for f.eks. at købe din drømmecomputer, som du tidligere har været tvunget til at vente på. At spare op kan nemlig tage lang tid, og vi danskere kan ikke lide at vente. Hvis man venter for længe, kan der være kommet en nyere model på markedet. Derfor kan din økonomi nu blive brugt til større og sjovere ting, uden at dit budget bliver berørt af det nu og her. Lyder det ikke fantastisk?

Qliro er en seriøs konkurrent til Klarna som dominerer på det danske marked.

             Betal med Qliro her »              

Faktura og konto afbetaling

Qliro giver dig flere muligheder: faktura og konto afbetaling. Begge metoder er simple ogFaktura begge metoder vil give ro og tryghed i din økonomi. Ønsker du at gøre brug af kampagnen køb nu – betal senere, så fungerer det sådan, at du får tilsendt en faktura i midten af den måned, hvor du har bedt om betaling. Denne faktura skal du så senest have betalt i slutningen af samme måned. Det er meget nemt og simpelt.

Qliro konto (faktura): Med deres kontoløsning kan du helt selv bestemme, hvilket beløb du betaler ind hver måned. Dine køb samles således på en samlet faktura, som de sender til dig med posten i midten af måneden. Du kan frit vælge at betale det fulde beløb ud på et tidspunkt i processen, hvis du skulle få mulighed for det. Det kunne jo være, at du pludseligt fik en højere løn eller modtager penge i gave. Dette vil give dig mulighed at betale dit udestående, så du ikke længere skylder penge til Qliro.

Qliro afbetaling (delbetaling): Deres afbetalingsløsning er også en sikker og behagelig metode, når det kommer til afbetaling. Her bestemmer du en fast betalingstakst i en begrænset periode, når du laver et køb gennem Qliro. Du har mulighed for at vælge 6, 12 eller 36 måneders afbetaling, så der ydes fleksibilitet og frihed for alle pengene. Denne metode giver dig mulighed for, at du meget nøjagtigt og sikkert ved, hvor meget du skal indbetale hver måned, og du ved derfor også, hvornår hele dit køb er betalt af hos Qliro. Det giver en god mavefornemmelse og er på alle mulige måder en metode, du vil have stor glæde af.

Med Qliro kan du købe stort set alle ting på afbetaling. Det gælder fysiske varer som møbler og computere såvel som oplevelser og diverse ydelser som kørekort og rejser. Listen over produkter og ydelser er lang.

Sådan opretter du en konto hos Qliro

Det er nemt og simpelt at oprette en konto hos Qliro:
1. Du trykker på login knappen i højre hjørne hos www.qliro.com
2. Du indtaster din e-mail og får tilsendt login information (tjek din spammappe, hvis du ikke modtager mailen med det samme)
3. Herfra bliver du guidet til brugen af din personlige konto, hvilket er super nemt og brugervenligt.

Du kan derfor roligt oprette et login hos Qliro, hvor du fra din konto har styr på dine fakturaer, betalinger og nemt kan finde kontaktoplysninger til kundeservice ved behov.

Kundeservice der giver tryghed

Fælles for alle forbrugere, danske såvel som udenlandske er, at de forventer god service. Både fordi vi handler mere og mere online, hvor vi gerne vil føle os sikre og trygge, men også fordi der er mange forretninger om det samme antal kunder i dag. Derfor skal virksomhederne yde en særdeles god kundeservice. Den gode kundeservice i forbindelse med afbetaling gør sig gældende online såvel som i fysiske butikker.

Det er vigtigt at kunne forklare om afbetaling på en god og troværdig måde.
Med Qliro kundeservice kan du sende dem en e-mail, eller du kan ringe på det danske nummer alle hverdage kl. 8-17. Dermed kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med en serviceminded medarbejder, hvis du mod forventning skulle rende ind i problemer eller har et spørgsmål. Nogle personer foretrækker at sende en e-mail, så man har det hele på skrift, mens andre ønsker at kunne forklare situationen via telefon. Heldigvis har du mulighed for begge dele hos Qliro.

E-mail: kundeservice.dk@qliro.com

Telefon: 89871166

             Betal med Qliro her »