Xbox One på afbetaling

Xbox One på afbetaling

Er du den helt store gamer, eller skal du give en Xbox One i gave til kæresten, børnene eller en anden? Så kan det være værd at overveje at købe en Xbox One på afbetaling – for det er nemlig ikke helt billigt at gå ud og investere i en spillekonsol. Slet ikke, hvis man også vil have nogle spil med i købet.

Heldigvis, er det i dag både nemt og hurtigt at købe alverdens elektronikprodukter, herunder Xbox One, på afbetaling, og det kan dermed blive mere overkommeligt at give sig selv, eller en man holder af, en spillekonsol, der for alvor kan gøre det nemmere at game på TV’et.

Køb Xbox One på kredit hos Proshop »

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Nordcredit – Løbende kredit op til 20.000 kr.

Køb Xbox One og få mange timers underholdning

Xbox controllerDer er noget fantastisk over det at game. For i modsætning til for eksempel en film, så bliver de rigtig gode spil bare ved med at være underholdende. For eksempel kan man på Xbox One spille GTA og Red Dead Redemption i flere hundrede timer uden at gennemføre spillet helt.

Derudover, er der spil som Fortnite, FIFA, Call of Duty, Rocket League og mange flere, der giver dig rig mulighed for at spille med venner og fremmede, der alle hygger sig med at sidde foran TV’et og koble fra i et par timer.

Køb Xbox One og få del i den glæde, spænding, underholdning og det fællesskab, som er forbundet med at game. Også selvom, det måske kan virke uoverskueligt at skulle lægge et par tusinde kroner på en splinterny Xbox One. For det kan naturligvis lade sig gøre at fordele købsprisen udover et par måneder, hvor du kan betale mindre beløb – helt uden, eller med meget lave, renter. Du kan nemlig købe en Xbox One på afbetaling, og dermed gøre købet mere overskueligt.

Xbox One er mere end bare spil

Men selvom, der er mange flere timers underholdning i et spil, end der er i en film, så betyder det ikke, at du skal pakke filmene og streamingtjenesterne væk. For Xbox One er meget mere end bare en spillekonsol. Det er et helt mediecenter, som kan forbindes til internettet, kan bruges til at leje film, kan forbindes med diverse streamingtjenester, kan se Youtube og meget mere.

Og så kan du selvfølgelig afspille DVD’er og Blu-Rays, og dermed er en Xbox One i virkeligheden alt hvad du behøver, fordi den tilbyder alle de funktioner, som du nogensinde kunne drømme om.

Samtidig, kan det være et alternativ til at investere i et nyt og dyrt Smart-TV, da du blot kan koble din Xbox One til TV’et, og dermed få en masse af de features, som de dyre Smart-TV sælger sig selv på. Og så får du ovenikøbet en solid spillekonsol, der gør det til en leg at spille alle de nyeste spil. Hvad end det så er Red Dead Redemption 2 eller det nye FIFA.

Køb Xbox One på afbetaling i dag hos en af de mange webshops i oversigten ovenfor, og skær købet over i mindre bidder, der gør det overkommeligt for alle. Du kan også læse om køb af PS4 på afbetaling her. Det er selvfølgelig også en mulighed at erhverve sig et eksemplar af PlayStation 5 på afbetaling.