Om os

Om os

Er du på udkig efter forhandlere, der tilbyder køb på afbetaling? I så fald behøver du ikke at lede længere. Her på siden kan du finde en oversigt over danske forhandlere, der tilbyder afbetalingsordninger. Det betyder, at du kan få dine varer nu og vente med at betale til senere.

Digitalafbetaling.dk er en informationsguide med fokus på afbetaling. Her på siden kan du finde en oversigt over danske forhandlere, der tilbyder både afbetaling og fakturakøb. Endvidere finder du også guides, der er relevante i denne henseende.

Køb på afbetaling er blevet populært

I løbet af de seneste år er køb på afbetaling blevet populært blandt danske forbrugere. Derfor har vi lavet en guide til dig, der gerne vil finde hoved og hale i de adskillige muligheder på det danske marked. Her på siden kan du finde alt, der er værd at vide om både afbetalingsordninger og køb på faktura.

Samtidig har vi én af landets mest omfattende lister over forhandlere, der tilbyder deres kunder at indgå en afbetalingsordning. Uanset om du ønsker at shoppe tøj, elektronik eller møbler på afbetaling, så finder du her på siden en oversigt over forhandlere, du kan handle hos.

Tøv ikke med at kontakte os

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores indhold. Du kan kontakte os via vores kontaktformular på kontakt-siden. Vi besparer alle henvendelser inden for blot 24 timer. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Vi tager glædeligt imod relevant feedback, men svarer naturligvis også gerne på dine spørgsmål. Er du i tvivl om, hvordan afbetaling fungerer? Om det kan betale sig i en bestemt henseende? Uanset hvad, så bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi har altid interesse i at hjælpe efter bedste evne.

Reklamefinansieret side

Digitalafbetaling.dk er en reklamefinansieret side, der tjener penge via sponsoreret indhold og provision af de ordrer, vores trafik fører til. Henviser vi en besøgende til en given webshop, belønnes vi med en provision af det samlede ordrebeløb, selvfølgelig uden at der pålægges yderligere omkostninger til kundens ordre.

Det er ensbetydende med, at vi kan tilbyde vores indhold uden omkostninger for dig. Vores oversigt over forhandlere vil derfor til hver en tid være til gratis afbenyttelse. Det har og vil altid være af højeste prioritet, at vi kan tilbyde vores indhold omkostningsfrit.

Vi støtter