iPhone 11 på afbetaling

iPhone 11 på afbetaling

iPhone 11 er kommet i butikkerne, og den er bedre end nogensinde før. Batteriet holder længere, kameraerne tager bedre billeder, og skærmen er af højere kvalitet. Samtidig er softwaren blevet opdateret, så iPhone 11 i dag er mere brugervenlig og hurtig. Der er altså mange fordele ved den nye flagship-telefon fra Apple – desværre koster den bare rigtig mange penge.

Køb iPhone 11 på afbetaling hos Proshop »

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Nordcredit – Løbende kredit op til 20.000 kr.

Heldigvis, er der en lang række troværdige forhandlere, som tilbyder dig at købe iPhone 11 på afbetaling uden renter. Det vil sige, at du ikke behøver at lægge flere tusinde kroner for en ny telefon lige nu og her, men i stedet kan du betale telefonen af over tid i mindre rater – helt uden at det koster dig noget i renter.

Hvordan køber jeg en iPhone 11 på afbetaling?

Apple butik med iPhone 11Og hvad betyder det? Som nævnt ovenfor, så kan du købe en iPhone 11 på afbetaling i dag, og dermed få lov at betale telefonen henover et års tid eller to. Det fungerer lidt ligesom, når de forskellige teleselskaber reklamerer med, at du kan få en telefon til 1 krone, hvis du opretter et dyrt abonnement hos dem.

Når du køber på afbetaling, er den snydende markedsføring cuttet fra, og du kan derfor købe iPhone 11 uden abonnement, men stadig få lov at betale den tilbage over længere tid. Dermed, kan du beholde dit billige abonnement, som du er tilfreds med, samtidig med, at du slipper for at skulle betale flere tusinde kroner til en iPhone 11 på én gang.

Det er hvad vi kalder en win-win situation, og det er da også derfor at det er blevet så populært blandt danske forbrugere at købe telefoner og lignende med aftaler, der gør det muligt for dem at betale senere. Forhandlerne har gjort det nemt for dig at købe alverdens ting på afbetaling, og iPhone 11 er altså en af dem. Kigger du i oversigten ovenfor kan du vælge blandt adskillige forhandlere, som gerne vil sælge dig en iPhone 11 på afbetaling, hvor du selv styre månedlige rater og løbetid. På den måde, kan du hurtigt og nemt få fat i den nyeste telefon fra Apple, selvom du ikke har flere tusinde kroner stående på kontoen lige nu.

Hvad er nyt ved iPhone 11?

Giver det overhovedet mening at opgradere til den nye iPhone 11? Både og – har du lige købt den foregående variant iPhone XS, er det måske unødvendigt at investere i den nye telefon, men er du stadig på iPhone X, iPhone 8 eller en udgave før det, så kan det være en rigtig god idé at udskifte til en nyere udgave.

iPhone 11 har nemlig fået en masse fine opdateringer, der gør den til en af de mest brugervenlige og brugbare telefoner på markedet lige nu. Det tæller for eksempel et nyt kamerasystem med to kameraer, hvoraf det ene er ultravidvinkel, der højner kvaliteten af billeder gevaldigt. Samtidig er processoren i telefon blevet udskiftet, og er nu den hurtigste i en smartphone i dag, og batteriet er så stort, at det kan holde dig kørende en hel dag uden at oplade. Samtidig, er der nu endnu bedre videokvalitet, hvilket betyder at du efterhånden også kan bruge din iPhone 11 som en seriøs erstatning til et almindeligt videokamera.

Samtidig kan iPhone 11 fås i en lang række nye farver, som gør den ekstra spændende at se på. For eksempel kan du vælge lilla, gul, grøn og rød. Telefonen kan også tåle til lidt af hvert, og er vandafvisende ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter. Så hvis du hopper i vandet med telefonen i badebukserne, er alt håb altså ikke ude.

Køb iPhone 11 på afbetaling, og oplev alle de nye funktioner i dag, men betal først senere. Nemmere bliver det ikke.

Pro er til dig, der ikke kan få nok

Er du ikke imponeret af ovenstående opgradering til den nye smartphone fra Apple? Så kan det være, at du skal tage et kig på iPhone 11 Pro. Det er udseendemæssigt den samme telefon, men teknologien har fået en ekstra opgradering.

Her får du nemlig hele tre kameraer, som giver dig en lang række muligheder inden for foto- og videoproduktion. For eksempel har du her både et vidvinkelskamera, et ultravidvinkelskamera og et telekamera – som til sammen giver dig mulighed for 4 gange optisk zoom. Og lade os blive ved firtallerne, for den nye iPhone 11 Pro kan nemlig også optage video i 4K.

Derudover, har den op mod 5 timers ekstra batteritid i forhold til sidste års iPhone XS. Og det er på trods af, at skærmen er blevet opgraderet, så telefonen nu er udstyret med en Super Retina XDR-skærm, der har 458 pixels med tomme. Du ved måske ikke, hvad det betyder, men vi kan fortælle dig, at det er lig med en ualmindelig høj opløsning. Og batteriet kan oplades til op mod 50% på blot 30 minutter, hvis man gør brug af hurtig opladning.

Mulighederne er altså mange, hvad end du vælger iPhone 11 eller om du kræver endnu mere ydelse og endnu flere funktioner, som du får iPhone 11 Pro. Desværre koster det også mange penge, når man skal have en telefon af sådan en kvalitet, og det kan derfor være en idé at overveje at købe din nye iPhone 11 på afbetaling uden renter.

Betal den af over et par måneder eller et par år, og få råd til en masse andre oplevelser i hverdagen. Oplevelser, som du i øvrigt kan dele på de sociale medier med kvalitetskameraet i din nye telefon.