Gardiner på afbetaling

Gardiner på afbetaling

Har du brug for nye gardiner i hjemmet? I så fald er du sandsynligvis bekendt med, at det ikke er billigt. Hvis det økonomiske aspekt kniber en smule, bør du undersøge alternative finansieringsmuligheder. Ikke dermed sagt, at du skal optage et lån, da der findes andre potentielle løsninger.


Du kan med fordel kigge nærmere på at købe gardiner på afbetaling. I dag kan det meste købes på afbetaling, herunder også nye gardiner. Som forbruger er det blevet markant lettere at virkeliggøre sine drømme, da der er mange muligheder ift. finansiering og kredit – selv med et begrænset rådighedsbeløb.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Gardiner på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

At købe gardiner på afbetaling behøver ikke nødvendigvis at være omkostningstungt. Ofte betales der mindre gebyrer til kreditgiver, men det er sjældent, at det forøger den samlede købssum synderligt. Det afhænger dog af den valgte kreditløsning og -udbyder.

Finansiering af nye gardiner er nemt

Gardiner efter målFrem for at gå på kompromis og vælge billige gardiner til dit hjem, bør alternativ finansiering overvejes. Nye gardiner kan være dyre, men det afhænger dog af gardintyper, kvalitet m.m. Den rette løsning er dog næppe at gå på kompromis med dit valg af gardiner. I stedet bør du overveje afbetaling eller betaling via faktura.

Det er naturligvis muligt at låne penge til betaling af dine gardiner. Det er gældende, hvad enten det er gardiner til et helt hjem eller blot et enkelt lokale. Finansieres det med et lån, vil det ofte medføre, at du skal betale en høj rente. Derfor vil det sandsynligvis ende med at gøre gardinerne dyrere end oprindeligt forventet.

Vælger du i stedet at købe dine gardiner på afbetaling, får du delt det fulde beløb op, således at betalingerne falder løbende. Ofte er der en udgift forbundet med denne type finansiering. Du vil dog kunne observere, at det er en udgift, der er lavere end ved et lån på nettet. Derfor er det en mere fordelagtig finansieringsform.

Betal for dine gardiner i rater

Der er mange fordele forbundet med at betale udgiften til dine gardiner i rater. Er du ikke overbevist om, at det er den rette løsning, præsenteres du herunder for en række af de mest fremtrædende. Med afsæt i de fordele, der beskrives herunder, kan du bedre vurdere, hvorvidt det er det rette valg for dig:

  • Du slipper for at skulle have det fulde beløb op af lommen
  • Du kan betale den samlede udgift i rater, hvilket giver mere luft i budgettet
  • Udgiften ved afbetaling er ofte betydeligt lavere end udgiften ved et online lån

Ønsker du ikke at betale det fulde beløb med det samme? Eller har du ikke de nødvendige midler? I så fald er det værd at kigge nærmere på muligheden for at afbetale dine nye gardiner. Der er andre muligheder, om end de færreste kan konkurrere med fordelene ved afbetaling via eksempelvis Klarna.

Mange gardinforhandlere tilbyder flere finansieringsmuligheder

Afbetaling er ikke den eneste mulige finansieringsløsning. Mange gardinforhandlere tilbyder afbetaling, men også køb på faktura. Derfor er der flere typer finansiering at overveje, til trods for, at det ikke tilbydes af alle forhandlere. At købe på faktura giver dog ikke mulighed for betaling af den fulde pris i mindre rater.

Et fakturakøb medfører dog, at du får en vis kredittid, før beløbet skal indbetales. Er det en løsning, der skal give mening, skal du naturligvis have mulighed for at betale det fulde beløb til aftalt tid. For at undgå, at du skal betale et højt beløb på én gang, er afbetaling den rette løsning.

Blandt danskerne er afbetaling blevet en populær finansieringsløsning. Det gør sig gældende ved alle typer køb, hvilket også omfatter køb af nye gardiner til hjemmet.