IKEA afbetaling

IKEA afbetaling

Det er de færreste, der ikke kender IKEA. Det er en international boligkæde med 393 varehuse spredt på 48 lande. I skrivende stund er der fem IKEA-varehuse i Danmark. Endvidere er der også mulighed for at handle hele deres sortiment på deres webshop. Alle varer kan købes med direkte levering til hjemmeadressen.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med IKEA

Hvad kan jeg købe hos IKEA?

MøblerHos IKEA kan du købe alt til boligen. De har cementeret deres position som værende ledende inden for både boligtilbehør, møbler m.m. i lavprissegmentet. Lave priser kombineret med skandinavisk design og kvalitet, har gjort IKEA til en stor forretning i Danmark. Faktisk så stor en forretning, at de omsætter for milliarder.

Blandt deres udvalg finder du både store møbler såsom sofaer, spiseborde og lænestole. Du kan også købe mindre former for boligtilbehør og belysning. Endvidere indeholder udvalget også køkkenservice, dekoration, planter m.m. I dag kan du finde alt, du behøver i dit hjem hos IKEA – og endda til særdeles retfærdige priser.

Hvilke muligheder har jeg for afbetaling i IKEA?

Hos IKEA har de flere muligheder for finansiering. De tilbyder nemlig en IKEA kredit til såvel private som til erhverv. Derfor kan du få gjort alle dine drømme til virkelighed, hvad end det er i privat eller erhvervsmæssig regi. Begge finansieringsmuligheder er blevet beskrevet i nærmere detaljer herunder.

IKEA SHOPPING – Kredit til private

Hvis du har fundet en drømmeløsning hos IKEA, men har brug for hjælp til finansieringen, så fortvivl ikke. Hos IKEA hjælper de gerne med en finansieringsløsning. Den kalder de for IKEA SHOPPING. Det er et kontokort, som udbydes i samarbejde med Ikano Bank. De tilbyder desværre ikke en rentefri finansiering til private.

Du har dog relativt frie hænderne i forhold til sammensætning af dit IKEA lån. Du vælger selv fra lånebeløb, der strækker sig fra 2.000 kr. til 80.000 kr. Desuden kan du selv angive en ønsket løbetid. Her er det muligt at vælge fra 12 til 48 måneder. Allerede under beregning kan du se samlede kreditudgifter, ydelse m.m.

Låneeksempel for køb foretaget inden for 30 dage fra oprettelse af IKEA SHOPPING:

Hvis du låner 20.000 kr. med en løbetid på 12 måneder inden for de første 30 dage fra oprettelsesdatoen, så lyder den månedlige ydelse på 1.712 kr. Den variable debitorrente er 4,99%, mens ÅOP lyder på 5%. Derfor vil de samlede kreditomkostninger være 544 kr. Derfor er finansieringsomkostningerne overkommelige.

Låneeksempel for køb foretaget efter 30 dage fra oprettelse af IKEA SHOPPING:

Vælger du at optage et lån på 10.000 kr. med en løbetid på 12 måneder efter 30 dage fra oprettelse, så vil den månedlige ydelse lyde på 898 kr. Den variable debitorrente vil være 14,8%, mens ÅOP vil være 14,8%. Derfor vil de samlede kreditomkostninger være 776 kr.

OBS! Begge eksempler forudsætter dog betaling via iBOX. Der er desuden 14 dages fortrydelsesret på alle kreditaftaler hos IKEA. Begge finansieringseksempler er desuden udbudt i samarbejde med Ikano Bank.

IKEA Erhverv – Kredit til erhverv

Ønsker du en kredit i erhvervsmæssigt regi, så kan du få udstedt et IKEA BUSINESS-kort. Med dette kort kan du handle i samtlige IKEA-varehuse landet over, men op til 30 dages rentefri kredit. Efter hvert køb modtager du automatisk en faktura. Dette kræver dog at din virksomhed først er kreditgodkendt af IKEA.

Alle IKEA BUSINESS-kort er tilknyttet individuelle aftaler. Derfor tildeles alle ansøgere ikke samme maksimale kreditbeløb. Kortet er dog helt uden omkostninger. Eneste omkostninger er i forbindelse med rykkergebyr ved for sen betaling. Ønsker du at ansøge om udstedelse af et kort, kan en formular findes på deres website.

Hvordan kan jeg kontakte IKEA?

Du har mange muligheder for at kontakte IKEA. Det kan du enten gøre via e-mail, telefon eller chat. Du kan kontakte deres kundesupport syv dage ugen. I hverdagene kan de kontakte mellem kl. 09 og kl. 20. Skal du i kontakt med supporten i weekenden, skal det ske mellem kl. 09 og kl. 18.

Når du kontakter deres kundesupport, kan du få svar på alle dine spørgsmål – også spørgsmål omhandlende deres IKEA finansiering. Hvis du ønsker at kontakte dem på via telefon, skal det ske på tlf. 70 15 09 09. Ønsker du i stedet at kontakte dem via e-mail eller chat, så skal du bruge deres formular på hjemmesiden.

Rettigheder: IKEA