Klarna butikker Tøj med Klarna

Tøj med Klarna

Når du shopper tøj på nettet, får du automatisk del i en masse fordele. Disse fordele inkluderer blandt andet gratis fragt og returnering, upåklagelig kundeservice og muligheden for at betale for dit tøj på afbetaling. Denne måde at handle på er unik for de online butikker, og har du brug for at forny din gaderobe, kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på det store udvalg, som internettet tilbyder.


Par iført moderne tøjShop nu og betal senere

Når du shopper tøj på afbetaling, kan du udskyde betalingen for dine tøj køb. Når det kommer til afbetaling, har du nemlig muligheden for at betale den fulde pris over nogle aftalte måneder. Disse månedlige betalinger vil naturligvis kun være små beløb ad gangen, således at du ikke mærker til den store forskel på din bankkonto.

Når du skal shoppe dit tøj på afbetaling, så anbefaler vi, at du gør brug af betalingstjenesten kaldet Klarna. Med Klarna kan du nemlig betale for dit tøj online via din personlige Klarna konto. På denne måde sørger betalingstjenesten for at betale det fulde beløb for dine varer, mens du får muligheden for at betale tøj af mindre beløb hver måned.

Betal med Klarna på to måder

Udover at du får muligheden for betale dit tøj med Klarna over nogle aftalte måneder, så kan du også få lov at betale med faktura. Klarna har nemlig to betalingsydelser, de tilbyder deres kunder – konto og faktura. En Klarna konto er for dem, der ønsker at betale for deres tøj ved hjælp af afbetaling, mens faktura er for dem, der bare har brug for 14 dage til at betale for den fulde pris. Med faktura bliver du tilsendt dine varer og skal derefter betale for den fulde pris efter maksimum 14 dage. På denne måde sørger Klarna for at gøre din online handel så fleksibel som muligt.