Varmepumpe på afbetaling

Varmepumpe på afbetaling

Går du med tanker om at købe et varmepumpeanlæg, der kan opvarme dit hjem på en energibesparende måde? Så kan det være en god idé at købe en varmepumpe på afbetaling, så du slipper for at betale ét stort beløb med det samme.

Mange vælger i disse år at udskifte deres gamle varmeanlæg og i stedet installere et mere moderne varmepumpeanlæg. Et varmepumpeanlæg kan være en oplagt mulighed for dig, der både ønsker at skåne miljøet og spare penge på elregningen.

Få tilbud på varmepumpe med installation

Hvilken varmepumpeløsning er den bedste?

VarmepumpeDer findes i øjeblikket tre typer af varmepumper, der alle er forskellige og som opvarmer dit hjem på forskellige måder. Her kan du læse en kort beskrivelse af de tre varmepumpetyper. Mange af de førende Klarna butikker tilbyder netop varmepumpeanlæg på afbetaling.

Jord til vand varmepumpe

En jord til vand varmepumpe fungerer på den måde, at jordvarme bevæges gennem en varmeveksler til varmeinstallationen i hjemmet. Denne slags varmepumpe benytter jordvarme, som den opsamler igennem en slange, der graves ned i jorden. En jord til vand varmepumpe er miljøvenlig og billig i drift, men den kan være dyr at installere, og du skal have et haveareal, der skal kunne graves op under installationen.

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe vil typisk blive placeret udenfor huset, da pumpen bruger udendørsvarme til at skabe indendørsvarme. En luft til luft varmepumpe har mange fordele, blandt andet dens pris og nemme opsætning. Alt, hvad du skal bruge, er en udendørs varmepumpe, som kan lede luften ind i dit hjem, og så en indendørs blæser, der får varmen til at sprede sig indenfor. Dog kan denne type varmepumpe støje en del.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fører varmen ud i et vandbåret system, og den bruger radiatorer eller varmerør til at opvarme dit hjem. Netop fordi varmepumpen bruger radiatorer og varmerør til at producere varme, er dette en lydløs løsning, der vil passe godt til de fleste hjem. Derudover er denne type varmepumpe også god mod din varmeregning og dit CO2 udslip. Dog er en luft til vand varmepumpe en dyr løsning, når den skal købes, og selvom varmepumpen med tiden løser sig, kan du regne med at komme af med helt op til 100.000 kr., når du anskaffer dig pumpen første gang. Derfor kan det give god mening at købe en varmepumpe på afbetaling.

Da det er forskelligt fra hjem til hjem, hvilken løsning der passer bedst, bør du først finde ud af, hvilken løsning er mest holdbar for netop dig og dit hjem, inden du investerer i en varmepumpe.

Hvorfor købe en varmepumpe på afbetaling?

At investere i en varmepumpeløsning kan være en dyr investering, men oftest er der tale om ét stort engangsbeløb. Netop derfor kan det også være svært at finde råderum i ens økonomi til at foretage et køb af en så stor størrelse. Ved at købe en varmepumpe på afbetaling behøver du ikke at have pengene klar med det samme, da du kan få lov at dele betalingen op i bidder med en afbetalingsordning hos en af de mange varmepumpeforhandlere.

Få tilbud på varmepumpe med installation