Lamper på afbetaling

Lamper på afbetaling

Leder du efter en ny lampe, men er der ikke luft i budgettet? Så er der heldigvis mulighed for at købe lamper på afbetaling hos flere webshops. På denne side finder du et udvalg af de butikker, der tilbyder lamper på kredit herhjemme.

Det er irriterende at falde over et godt tilbud på en designlampe, når der ikke er penge i budgettet til at købe en.

Anbefalede butikker:

Det betyder dog ikke, at du behøver at gå glip af drømmelampen – du kan nemlig købe lamper på faktura hos mange webshops.

Hvis du er i tvivl om, hvor du kan splitte betalingen op, kan du finde en lang række webshops på denne side. Du kan bl.a. shoppe designlamper på afbetaling fra følgende brands:

  • &Tradition
  • PH-lamper
  • Louis Poulsen
  • NordLux
  • Nordic Living

Køb lamper på afbetaling og del betalingen opLamper

Der er mange fordele ved at købe lamper på faktura.

Du skal naturligvis altid sikre dig, at du rent faktisk har mulighed for at betale af på din nye lampe, før du køber den på kredit. Hvis du ved, at du kan betale den af, er det dog en oplagt mulighed at dele betalingen op.

Hvis du skal have en PH-lampe eller en anden designlampe, kan det være vanskeligt at finde alle pengene på én gang. Derfor kan det være en god idé at dele betalingen op, så du ikke skal betale det hele på samme tid. Det er især en god løsning, hvis du falder over et godt tilbud, hvor du sparer mange penge.

Kan det betale sig at købe lamper på afbetaling?

Det er ikke altid hensigtsmæssigt at finansiere lamper på omtalte måde. Et unikt tilbud kan dog gøre det attraktivt. Du kan med et simpelt regnestykke regne ud, om tilbuddet stadig sparer dig penge, når du har betalt lampen af, hvis der er renter på.

Det gør du ved at tage udgangspunkt i den vejledende pris, så du kan se, hvor meget du sparer på din lampe. Er det eksempelvis 1.000 kroner, og de samlede omkostninger for at købe lampen på afbetaling løber op i 900 kroner, så har du stadig sparet penge. I den anledning vil det være en fornuftig løsning at købe din nye lampe på afbetaling.

En designlampe er et møbel, der sjældent falder i værdi

Samtidig er det vigtigt at huske på, at en designlampe sjældent falder i pris.

Køber du en PH-lampe, vil den kunne holde i mange år, uden at prisen falder ret meget, hvis man sammenligner med en almindelig lampe. Derfor kan det også være en god løsning at købe en dyrere designlampe på afbetaling end at købe en billigere model, som du ikke kan sælge igen.

Du kan altså gøre en god investering, når du køber en lampe fra et kendt designmærke. Du har også mulighed for at købe andre møbler på faktura, hvis du ønsker at forny hjemmet.

Det er fristende, og hvis bare du sikrer, at du kan betale for den, kan det sagtens være en fornuftig løsning. Hos nogle webshops har du desuden mulighed for at foretage kreditkøb uden at blive pålagt renter. ILVA er en af de butikker, du kan overveje at besøge.