PS4 på afbetaling

PS4 på afbetaling

Drømmer du om en spritny PS4? En PlayStation 4 ligger i en prisklasse, hvor ikke alle har råd til at købe den med det samme. Dog skal du overveje muligheden for at købe en PS4 på afbetaling, så dit budget ikke bliver ødelagt grundet købet af en ny spillekonsol. Der skal nemlig købes mere end blot maskinen. Man skal også købe en masse PS4 spil, så du kan bruge din nye PS4 derhjemme. Når først du ejer en PlayStation 4, vil der altid være gaveønsker til fremtidige fødselsdage og juleaftener, da man altid kan ønske sig et nyt spil eller en ekstra controller.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb PS4 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Mange fordele ved PS4 på afbetaling

Har du altid drømt om en PlayStation 4, men ikke følt at dit budget kunne tåle et køb af den størrelse? Så er du en oplagt kandidat til at købe på afbetaling. Det er nemlig blevet meget populært at vælge afbetaling i forbindelse med impulskøb. På den måde kan købe nogle lidt sjovere ting til hjemmet uden at have sparet en masse penge op. Med køb på afbetaling undgår du de dyre banklån og kan få delt din betaling op i mindre bidder, så du i højere grad vil have mulighed for at betale et så højt beløb.

PS4 controller

Find den billigste PS4 med prismatch

Husk altid at undersøge, hvor du får din PS4 til den bedste pris – der er nemlig ret stor forskel fra forhandler til forhandler. Du kan med fordel spørge om prismatch, som de fleste butikker er begyndt at gøre brug af. Man er som butiksejer nødt til at være konkurrencedygtig, så man ikke mister et salg til en konkurrent. Så når du har fundet stedet, hvor du ønsker at købe din PS4, skal du:

1. Tjekke om den findes billigere et andet sted (spørg om prismatch)
2. Tjekke om forretningen tilbyder rentefri afbetaling
3. Undersøg muligheden for forsikring af din nye PS4

”Man stopper ikke med at lege fordi man bliver gammel, man bliver gammel fordi man stopper med at lege” – Gunnar Nu Hansen

Opdatering: Det er nu også muligt at bestille en PS5 på kredit.

PS4 er meget mere end en spillekonsol

En PlayStation 4 er meget mere end blot en spillemaskine. Det er et frirum, hvor du kan være dig selv og ikke tænke på arbejde, huslige pligter eller problemer i skolen. En PS4 er underholdning og leg, og vi burde alle lege og spille noget oftere. Det giver nemlig endorfiner i hjernen at grine og have det sjovt.

Med en PlayStation 4 kan du også spille med dine venner og familie og endda spille PS4 spil online. En PlayStation er blevet en del af hjemmet, hvor du kan spille FIFA og mange andre populære PS4 spil. Den bruges af både børn og voksne og kan hurtigt blive hjemmets helt store samlingspunkt. Man placerer derfor ofte en PlayStation på enten et børneværelse eller i stuen, hvor alle kan samles om den gode underholdning. Der findes også PS4 spil som SingStar, hvilket er god underholdning til en festlig lejlighed såvel som i hverdagen.

Piger spiller PS4

Rentefri afbetaling af PlayStation 4

Lyder det ikke som en god handel? Få rentefri afbetaling og betal af på din PlayStation i dit eget tempo. Med rentefri afbetaling får du råd til det, du går og drømmer ud, uden at det skal koste dig mere, end du har råd til. Sådan et køb kan skabe afslapning og underholdning i hverdagens trummerum, hvor vi alle kører i vores rutiner. Måske du altid har drømt om at give din kæreste eller din bedste ven en ekstra god gave? Det giver rentefri afbetaling dig mulighed for, og det vil modtageren aldrig vide noget om. Tænk på den reaktion der ville komme ud af sådan en flot gave.