Komfur på afbetaling

Komfur på afbetaling

Har du tabt en gryde på dit komfur, er det stået af, eller trænger køkkenet bare til et nyt? Så ved du måske, hvor dyrt det kan være, når man skal købe nyt komfur, og samtidig ved du nok også, at det ikke bare lige er til at undvære i hverdagen.


Hvad gør man, hvis man ikke har pengene til at købe et komfur kontant? Det hele kan hurtigt virke lidt uoverskueligt, og nogle vælger at ty til forbrugslån, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning. Der er nemlig flere og flere fysiske og online butikker, der giver dig muligheden for at købe et komfur på afbetaling.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Komfur på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Det betyder, at du kan dele købet op i mere overkommelige bider, og dermed kan du få et nyt komfur allerede i dag uden at gå fallit. Se oversigten ovenfor for at blive klogere på dine muligheder, når det kommer til at købe komfur på afbetaling.

Hvilket komfur skal man vælge?

Komfur og køkkenNår man snakker om komfurer, er der tre forskellige typer, som er de mest populære. Det er gaskomfurer, keramiske komfurer og induktionskomfurer. Er man ikke super meget inde i køkken og komfurer, er det ikke nødvendigvis sikkert, at man lige kender forskellen på de tre.

Derfor får du her en kort gennemgang af, hvad de enkelte komfurtyper kan.

Gaskomfur

Et klassisk gaskomfur er, som navnet siger, drevet af gas. Det vil sige, at det fungerer ligesom en gasgril på godt og ondt. Mange mener, at mad lavet over gas bliver bedre end for eksempel på et keramisk eller induktionskomfur. Omvendt betyder det også, at man skal have gas forbundet til komfuret, og at man lukker gas ud i rummet, hver gang man skal tænde for et blus.

Et gaskomfur kan derudover være mere kompliceret at rengøre sammenlignet med de to andre typer.

Keramisk komfur

Et keramisk komfur er nok det, der har været det traditionelle komfur indtil for få år siden. Et komfur med keramiske kogeplader har en glasoverflade, hvor der nedenunder er varmelegemer. Disse er typisk lidt længere tid om at varme op end et induktionskomfur, men til gengæld er det som regel også et billigere valg.

Både det keramiske komfur og induktionskomfuret er ualmindeligt nemme at holde rene.

Induktionskomfur

Anskaffer du dig et induktionskomfur, får du et komfur, hvor varmen genereres af et magnetfelt, og dermed skal være i kontakt med et materiale, der indeholder jern. Det vil sige, at kogepladen først bliver varm, når din gryde eller pande sættes på komfuret – og den køler af igen stort set med det samme, når gryden eller panden bliver fjernet.

Det betyder, at induktionskomfuret ikke bare er det mest sikre valg, men også det mest effektive valg, så du kan spare lidt på regningen fra forbrugsselskabet.

Tilbud på komfurer

Er du interesseret i at købe et nyt komfur, kan du hos nogle af forhandlerne ovenfor med garanti finde et komfur på tilbud – hvad end du så har besluttet dig for om det skal være induktion, gas eller keramisk. Køb komfur på afbetaling i dag og få gang i køkkenet igen.