Bærbar på afbetaling

Bærbar på afbetaling

En bærbar er et vigtigt køb. Du skal ikke blot vælge den rette model, men også gøre plads i økonomien til et køb af denne kaliber. Hvis du har svært ved at finde luft i din økonomi til så stort et køb, så bør du overveje andre muligheder – eksempelvis at købe din bærbar på afbetaling.

Der findes adskillige muligheder for dette. Du kan tilmed finde forhandlere, der tilbyder rentefri afbetaling, når du køber en ny bærbar computer. Ønsker du ikke at afdrage med et fast månedligt afdrag, så er det også muligt at udskyde betalingen ved at få udstedt en faktura med længere betalingsfrist.

             Køb bærbar på afbetaling »              

En afbetalingsordning gør store køb mere overskuelige

Bærbar og kaffeDer er mange fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning, når du foretager køb af denne kaliber. En bærbar PC koster mange tusinde kroner, og ikke alle kan finde den slags penge i budgettet. Er det noget du kan nikke genkendende til, så bør du overveje om ikke afbetaling er den rette løsning.

Dit køb bliver mere overskueligt, hvis den samlede betaling deles op i små bidder. Det efterlader ikke et stort hul i budgettet, som hvis den fulde betaling skal falde med det samme. Du skal dog fortsat sikre at du har råd til at betale de månedlige afdrag, da en misset betaling kan resultere i store rente- og rykkergebyr.

Ny bærbar PC – fakturakøb eller afbetaling?

Det kan være svært at vælge mellem en afbetalingsordning og et fakturakøb. Det gør sig særligt gældende, hvis ikke du kender forskellen på de to løsninger. Skal du vælge mellem de to løsninger, så skal du naturligvis være bekendt med at der er fordele og ulemper ved begge dele.

De minder en smule om hinanden, men alligevel ikke. I begge tilfælde får du stillet en kredit til rådighed, men selve sammensætningen af kreditaftalen er dog forskel fra den ene til den anden løsning. Er du i tvivl om dit valg af kreditaftale, så følger der heldigvis en uddybning af begge dele herunder.

             Køb bærbar på afbetaling »              

Afbetaling

Her indgår du en aftale med forhandleren, der giver dig mulighed for at betale ordrebeløbet i små bidder. Du skal typisk betale hvert afdrag første hverdag i måneden, indtil kreditbeløbet (plus udgifter) er betalt af. Det er en løsning, der er populær i forbindelse med større forbrugskøb, som f.eks. en ny bærbar PC.

Ved indgåelse af afbetalingsordningen er det typisk muligt at specificere den ønskede løbetid. Det er derfor dig selv, der afgør hvor mange og hvor store afdrag, du ønsker at betale. Kreditomkostningerne vil dog stige i takt med længden på kreditaftalen, hvorfor flere afdrag er ensbetydende med højere udgifter.

Du kan for eksempel benytte dig af Klarna eller Qliro til dette formål.

Fakturakøb

Konceptet bag et fakturakøb er ganske simpelt. Du lægger en ordre hos en webshop, hvorefter du modtager en ordrebekræftelse og en faktura. Påført faktura er der en betalingsdato. Inden denne dato skal det fulde beløb være indbetalt til kreditor. Det skal dog overføres i form af én betaling.

Betalingsfristen kan variere meget fra aftale til aftale. Den kan strække sig fra 30 dage og op til 180 dage. Når du indgår en sådan aftale, får du typisk mulighed for selv at specificere en ønsket betalingsfrist. Igen bør det dog understreges at kreditomkostningerne stiger i takt med længden på din kreditaftale.

Bærbar computer

Derfor bør du købe din bærbare PC på afbetaling

Hvis du har svært ved at finde pengene til at betale den fulde pris på din nye bærbare PC, så køb bærbar på afbetaling. Der er mange fordele ved at indgå en afbetalingsordning, når du køber en ny bærbar PC. Er du i tvivl om, om det er den rette løsning for dit vedkommende, så følger herunder en række fordele ved det:

  • Du skal ikke have det fulde beløb op af lommen med det samme. Prisen på en bærbar er typisk høj, hvad end det er en studiecomputer eller en gamer bærbar. Derfor er det ikke alle, der har råd til at betale det fulde beløb på én gang. Det kan du undgå med en afbetalingsordning.
  • Du kan betale af i et tempo, der passer dig og din økonomi. Du kan selv bestemme aftalens længde ved indgåelse. Derfor er du selv herre over længden af din kreditaftale, så den på bedst mulig vis kan tilpasses din økonomiske situation. Inden du vælger længde på kreditaftalen, bør du lave et budget.
  • Du kan undgå at optage et forbrugslån. Det er der mange, der overvejer, når de skal købe en ny PC. Dette frarådes dog, da det er markant dyrere end en afbetalingsordning med en forhandler. Der er færre gebyrer og lavere rente ved at vælge denne løsning.

Som det kan ses herover, så er der mange fordele forbundet med at købe din kommende bærbare PC på en afbetalingsordning. Selvom du har pengene til at betale det fulde ordrebeløb, bør du alligevel overveje en afbetalingsordning, da det giver mere plads i budgettet. Dermed skal du have ikke stresse over din økonomi.

             Køb bærbar på afbetaling »