Tasker på afbetaling

Tasker på afbetaling

En ny taske er sjældent en lille investering. Derfor er det også en genstand, der får lov til at stå på ønskelisten i lang tid, før drømmen realiseres. Det er særligt gældende for køb af designertasker fra elegante og luksuriøse brands såsom Gucci og Chanel.


Til trods for, at finanserne ikke rækker, er det ikke ensbetydende med, at drømmen om en speciel taske skal henlægges. Der findes nemlig flere løsninger, der kan gøre købet muligt. Den måske bedste løsning er at købe dine tasker på afbetaling, da du derved kan dele den samlede betaling op i mindre bidder.

Nemt at købe en taske på kredit

Tasker i butikTasker er sjældent billige. Derfor er det fordelagtigt at kunne dele betalingen op i mindre bidder. Mange er af den opfattelse, at dette er en vanskelige proces. Virkeligheden er dog en helt anden. I stærk kontrast til de flestes opfattelse er det forholdsvis simpelt at shoppe på afbetaling.

Forhandleren beder kun om en række oplysninger, som du skal indtaste ved bestilling af en given taske. Efterfølgende får du svar på din ansøgning med det samme. Processen er den samme, om du køber sko, tøj, tasker eller en elcykel.

Taskeglade danskere kan anvende delbetaling hos flere forhandlere

De færreste netbutikker forvalter selv kreditten. I stedet har de indgået et samarbejde med en tredjepart, der udbyder og håndterer kreditten. I takt med den øgede popularitet, er der også flere kreditgivere, der har set dagens lys. Derfor er der i dag flere om buddet, hvilket skaber øget konkurrence blandt udbyderne.

En af de mest anvendte kreditgivere er Klarna. De samarbejder med mange danske webshops, hvilket også inkluderer et udvalg af netbutikker, der forhandler tasker fra bl.a. Day og Marc Jacobs. Udbuddet består dog også af flere andre aktører, hvilket har skabt en priskrig, som gør afbetalingsløsningerne billigere.

Derfor bør du købe din næste taske på afbetaling

At købe en taske på afbetaling er naturligvis en beslutning, der skal overvejes nøje. Fordelene ved at gøre det er dog mange, og de er særligt fremtrædende holdt op mod de øvrige finansieringsløsninger, der udbydes. Leder du efter en form for finansiering til købet af din næste taske, er afbetaling måske det rette valg.

Er du i tvivl om, hvorvidt afbetaling er den rette løsning for dig, fremhæves der her en række af de mest markante fordele ved valget.

Med kreditmuligheden har du først og fremmest mulighed for at drømme stort. Du kan f.eks. få fingrene i en eksklusiv håndtaske, weekendtaske eller en helt tredje taske fra f.eks. Gucci, Chanel, Mulberry eller Saint Laurent. Sådanne designertasker er ofte en god investering, idet de holder længe og ofte kan videresælges uden det store tab. Med kreditløsningerne slipper du i øvrigt for at spare op, og du skal heller ikke til at låne penge af venner eller familie.

Få råd til din drømmetaske

Da du ikke skal betale taskens fulde pris ved bestilling, har du friheden til at opjustere dit budget. Det kan betyde, at du kan få råd til den taske, du altid har drømt om. Derfor er det slut med kompromisser som følge af et begrænset budget. I stedet kan du forkæle dig selv med en taske, der længe har stået på toppen af din ønskeliste.