Scooter på afbetaling

Scooter på afbetaling

En scooter er et fremragende transportmiddel i mange henseender. Det er dog ikke et billigt køretøj, hvilket der også bør tages højde for. Overvejer du selv at investere i en scooter, men har svært ved at finde plads i dit budget, så er en afbetalingsordning værd at overveje. Det er der nemlig mange muligheder for.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Scooter på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

ScooterDine muligheder er dog ikke begrænset til at købe din scooter på afbetaling. Der er nemlig også mulighed for at foretage et såkaldt fakturakøb. Begge løsninger er der dog fordele og ulemper forbundet med. Derfor er det et spørgsmål om egne præferencer, når du skal udvælge den mest ideelle finansieringsløsning. Føler du for at være sund og aktiv, kan du alternativt investere i en cykel.

Faktura eller afbetaling ved køb af ny scooter?

Ønsker du at finansiere købet af en ny scooter, så har du – som udgangspunkt – to muligheder. Du kan enten vælge at foretage et fakturakøb eller indgå en afbetalingsordning med forhandleren. Begge dele kan være fordelagtige, hvorfor det er et spørgsmål om personlige præferencer, hvad du foretrækker.

Derfor er det en god idé, at du sørger for at undersøge begge muligheder. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig. Herunder er begge finansielle løsninger nemlig blevet beskrevet i detaljer. Derfor kan du ud fra denne information vurdere, hvorvidt du er bedst stillet med en afbetalingsordning eller et fakturakøb.

Fakturakøb

Et fakturakøb er nemt at have med at gøre. Du skal blot starte med at lægge en ordre hos den givne webshop. Efterfølgende modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Til denne ordrebekræftelse, følger der også en faktura. Påført denne faktura er der en fast betalingsdato, som du naturligvis skal overholde.

Det er ensbetydende med, at du har indtil den påførte betalingsdato til at betale det fulde ordrebeløb. Denne betalingsfrist kan være stærkt varierende. Den kan strække sig fra blot 30 dage og helt op til 180 dage. Når du anmoder om et fakturakøb, får du typisk selv mulighed for at angive den ønskede betalingsfrist.

Afbetalingsordning

Vælger du i stedet en afbetalingsordning, så indgår du en aftale med en forhandler, om at kunne betale det totale ordrebeløb i små bidder. Typisk skal betalingen falde den første hverdag i hver måned, indtil du har indfriet det samlede kreditbeløb. Denne løsning foretrækkes af flere, og er derfor også mere anvendt.

På lige fod med fakturakøbet, så har du ved afbetalingsordningen også selv frie hænder til at strukturere den efter din økonomiske situation. Ved indgåelse af aftalen kan du nemlig selv specificere antallet af afdrag. Du er derfor også selv herre over antal og størrelse af de månedlige afdrag.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Scooter på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Fordele ved at købe din scooter på afbetaling

Der er mange fordele ved at købe din næste scooter på afbetaling. Det gør sig gældende, uanset om det er en el scooter, en scooter 45 el.lign. Det er specielt ideelt, hvis du behøver en scooter som transportmiddel, men ikke har de nødvendige midler. I så fald kan du blot dele betalingen op med en afbetalingsordning.

En række af fordelene ved en sådan ordning er beskrevet herunder:

  • Den største fordel er, at du ikke skal det betale det fulde beløb af én omgang. Du vil derfor ikke skyde et nær så stort hul i dit budget, når du foretager købet. Vil du gerne undgå at så hul på sparegrisen, så køb scooter på afbetaling. Her deles det samlede ordrebeløb op og betales i små bidder.
  • Du får lov til at betale af i dit eget tempo. Når du indgår aftalen, er du selv herre over længden på din kreditaftale. Derfor er du også selv herre over antal og størrelse af dine afdrag. Her skal du dog huske, at des længere en løbetid, der er tale om, des flere udgifter skal du betale for kreditten.

Mand og scooter

Få råd til den bedste scooter for dig

En scooter kan være dyr. Derfor er det ikke sikkert, du har råd til den bedste scooter for dit vedkommende. I stedet for at tage til takke med en middelmådig model, der ikke står til måls med dine kriterier, så bør du blot indgå en afbetalingsordning. Det er den meste effektive måde at få råd til din drømme-scooter.

Endvidere er kravene for godkendelse til en afbetalingsordning sjældent høje. Derfor kan de fleste nemt og hurtigt blive godkendt. Du skal derfor ikke være bekymret for, at du skal gennem en lang proces, inden en sådan aftale kan sættes i stand.

Du kan også købe en bil på afbetaling – læs mere her.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Scooter på afbetaling med en kredit fra Nordcredit