iPhone X på afbetaling

iPhone X på afbetaling

Apples nyeste skud på stammen er både imponerende, flot og lidt af et mesterværk inden for smartphones. Den er blevet omtalt som den bedste iPhone nogensinde, og for manges vedkommende står den rigtig højt på ønskesedlen.

Med sin flotte store skærm, de nyeste funktioner, og et elegant design i glas, er der ikke noget at sige til, at netop denne telefon allerede har vundet anerkendelse og eftertragtelse. Desværre er den også blandt de dyreste smartphones på markedet netop nu, og det har gjort mobilen til en drøm snarere end virkelighed for mange forbrugere, der fortsat sukker efter den. Heldigvis findes der er en løsning; det er nemlig muligt at købe iPhone X på afbetaling, så du kan splitte udgiften over længere tid. Slip for at spare op hele året og få din iPhone X allerede nu. Vi guider dig til, hvordan du skal bære dig ad.Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPhone X på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

iPhone xFordele ved at købe iPhone X på afbetaling

Der er mange fordele ved at købe din nye iPhone X på afbetaling. Den primære fordel er, at du ikke behøver at gå og spare op længe, men i stedet kan få fat i telefonen med det samme. For mange er det svært at skrabe så stort et beløb til en ny telefon sammen på én gang, og netop fordi den nye iPhone X er så relativt dyr i forhold til andre, så er der endnu flere, som ikke kan købe telefonen kontant.

Netop derfor finder mange det fordelagtigt at kunne sprede betalingen ud over lang tid. I de fleste tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din afdragsordning, og får hos mange forhandlere tilbudt flere forskellige afbetalingsløsninger, så du kan vælge den, der passer til dig.

Typisk fungerer det således, at du kan vælge at betale et lille beløb af hver måned over en lang periode, eller vælge at betale et højere beløb af hver måned over en kortere periode. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, og du skal blot vælge den løsning, som passer mest forsvarligt ind i din private økonomi.

Køb iPhone X helt uden renter og uden abonnement

Når du køber din iPhone X på afbetaling, kan du i mange tilfælde helt slippe for at betale renter. Det betyder, at du kun betaler telefonens salgspris og så eventuelt dit abonnement oveni, når du afdrager de følgende måneder eller år. Denne løsning er utroligt attraktiv for mange, da den netop ikke er forbundet med ekstra omkostninger i forhold til, hvis du blot havde købt telefonen kontant fra forhandleren.

Vi har alle forskellige krav til vores ny mobiltelefon, og nogle foretrækker at købe den uden abonnement, hvor andre helst vil købe den med. Hvis du vælger at købe din nye iPhone X på afbetaling, er det uden tvivl lettere at finde en god handel, hvis du vælger at købe telefonen med abonnement. Det skyldes, at teleselskaberne gerne ser, at du bruger netop deres service, og er kunde hos lige præcis dem, og på den måde er de villige til at sælge telefonen billigere end ellers.

Dog kan du flere steder også købe din nye iPhone X på afbetaling uden abonnement. Det kan være rart for dig, som ikke kan finde en god afbetalingsordning hos dit foretrukne teleselskab.

iPhone X bruger

iPhone X kan også blive din – trods RKI

En del danskere står registreret i RKI, og måske er du en af de uheldige. Det betyder, at det er sværere at blive godkendt til afbetalingsløsninger og låneaftaler.

Du behøver dog ikke at fortvivle – også du kan købe den nye iPhone X på afbetaling på trods RKI. Du skal blot være lidt mere grundig i din research og finde frem til forhandlere, som er villige til at lave en afbetalingsløsning med personer, selvom de er registrerede i RKI. Det er ikke alle, men der findes nogle stykker.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Alle virksomheder der tilbyder afdragsordninger og afbetalinger, vil foretage en kreditvurdering, inden du kan godkendes til aftalen. Fordi en mobiltelefon er relativt billig i forhold til andre forbrugsvarer, så vurderer mange kreditgivere, at de fleste er i stand til at betale det lånte beløb på varen tilbage. Derfor kan du i nogle tilfælde sagtens få lov til at købe en iPhone X på afbetaling, selvom du er i RKI.

Du bør også læse denne artikel.