Elgiganten afbetaling

Elgiganten afbetaling

Elgiganten er en varehuskæde, der forhandler forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Virksomheden blev etableret i Danmark i 1996. I dag har de 38 varehuse, der er spredt over hele landet. Det gør Elgiganten til markedsledende inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer på det danske marked.

Køb Hos Elgiganten på afbetaling »

Alternativer til Elgiganten:


De supplerer deres mange varehuse med en webshop, der kan findes på Elgiganten.dk. Elgiganten er en del af den norske Elkjøp-koncern, der også dækker over Elkjøp og Lefdal i Norge, Elgiganten og PC City i Sverige, Gigantti og Markantalo i Finland, Elko på Island samt Elding på Færøerne og Grønland.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Elgiganten

Hvilke produkter forhandler de hos Elgiganten?

Apple produkterElgigantens sortiment er bestående af mange tusinde varer. Hovedparten af disse befinder sig dog inden for kategorierne forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Derfor er det stedet, du går hen, hvis du mangler en ny Mac, mobil eller tørretumbler. Hos Elgiganten har de nemlig ét af landets største udvalg.

Hvilke finansieringsmuligheder har Elgiganten?

Hos Elgiganten samarbejder de med Santander Consumer Bank om finansiering og afbetaling. Du kan tegne en sådan kredit, hvad end du skal købe en tørretumbler, en MacBook eller en ny iPad. Dette samarbejde medfører at du kan udskyde din betaling med op til ni måneder. Du kan enten søge online eller i butikken.

Det er nemt at komme i gang med en finansieringsordning hos Elgiganten. Når du at indfri beløbet før de ni måneder er gået, så betaler du tilmed blot oprettelsesgebyret på 499 kr. Du får derfor en kredit uden renter i op til ni måneder. Det gør sig gældende, uanset om du køber en tørretumbler, mobil eller en PC.

Ansøgningen er nemt og hurtigt klaret. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID. Derfor skal du have det ved hånden, når du udfylder og underskriver din ansøgning. Du kan enten ansøge på Elgiganten.dk, i én af deres varehuse eller via deres kundecenter. Nemmeste løsning er dog at handle og ansøge på nettet.

Sådan finansierer du dit køb hos Elgiganten

Det er nemt at finansiere dit køb hos Elgiganten. For at ansøge om finansiering via Santander Consumer Bank, skal du blot følge nedenstående trin. Husk at have dit NemID ved hånden.

  1. Du skal starte med at vælge ”Ansøg til køb i butik”
  2. Herefter skal du vælge hvilken Elgiganten, du ønsker at handle i – bør selvfølgelig være den nærmeste
  3. Indtast det ønskede lånebeløb og de varer, du har i sinde at købe
  4. Når alt dette er gjort, så skal du blot gennemføre ansøgningen
  5. Kort tid efter vil du få svar på din ansøgning. Bliver den godkendt, så skal du henvende dig i det valgte varehus. Her er det vigtigt at medbringe dit NemID.

Eksempel på kreditaftale hos Elgiganten via Santander Consumer Bank:

Vælger du at låne 30.000 kr. med en løbetid på 57 måneder, hvor de første ni måneder er afdragsfri, så vil den månedlige ydelse være 0 kr. i de første ni måneder. Derefter vil den månedlige ydelse være 909 kr. i 48 måneder. Det giver samlede kreditudgifter på 13.645 kr. og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 43.645 kr.

I de første ni måneder er der en fast debitorrente på 0 %. I de efterfølgende måneder stiger den i stedet til en 18,33 % variabel rente. Det resulterer i en ÅOP, der lyder på. 17,96 %. Det er forudsat at betaling foregår via Betalingsservice. Der er selvfølgelig 30 dages fortrydelsesret på din kreditaftale.

Hvordan kan jeg kontakte Elgiganten?

Hos Elgiganten har de valgt at holde det simpelt, hvis du skal kontakte deres kundeservice. De tilbyder nemlig kun support via telefon. Hvis du ønsker at kontakte Elgiganten via telefon, så sker det på tlf. 70 80 70 70. Er det vedrørende et Epoq-køkken, du ønsker at rette henvendelse, så skal det dog ske på tlf. 70 27 87 61.

Deres kundeservice er klar til at betjene dig alle hverdage mellem 08:30 og 20:00. Derfor bør alle kunne finde et tidspunkt, hvor de kan give dem et kald. Deres kundeservice kan svare på alle spørgsmål vedr. deres udvalg, leveringstider, og tilmed også spørgsmål vedr. Elgiganten finansiering. Tøv derfor ikke med at ringe.

Mange andre varehuskæder tilbyder også på support via e-mail og chat. Hos Elgiganten har de valgt at holde fokus på deres telefonsupport, for at kunne yde den bedst mulige service til deres kunder.

Rettigheder: Elgiganten Danmark