Jakker på afbetaling

Jakker på afbetaling

Står du og mangler en ny jakke, men rækker pengene ikke lige til ønskejakken lige nu og her? Så kan det være, at det giver mening for dig at købe en jakke på afbetaling. På den måde kan du købe din jakke nu, men først betale på et senere tidspunkt.


Det er de færreste fysiske tøjbutikker, der tilbyder deres kunder at købe tøj på afbetaling. Går du derimod online, kan du finde et væld af webshops, der har gjort det nemt at købe jakker på afbetaling. Spørgsmålet er bare, hvilken webshop du skal handle hos.

Vi har lavet en oversigt over nogle af de mange tøjsælgende webshops, der tilbyder køb af jakker på afbetaling. Så kan du klikke dig direkte videre og komme i gang med at shoppe allerede nu – uanset hvor mange penge der står på kontoen.

Shop jakker på afbetaling fra alle de store og kendte brands

Op til flere af de fremhævede webshops forhandler jakker fra store og kendte brands såvel som mindre boutique mærker. Hvad end du er til det ene eller det andet, så kan du være sikker på at finde en jakke på afbetaling, som du kan lide.

Fordelen ved at købe jakker på afbetaling er nemlig, at du kan købe en hvilken som helst jakke og dele betalingen op. Det eneste krav er, at webshoppen, hvor jakken sælges, tilbyder deres kunder at købe varer på kredit. Så er det sådan set ligegyldigt, hvilket mærke der er tale om.

I oversigten ovenfor kan du blandt andet finde online forhandlere af jakker fra mærker som:

 • Adidas
 • Vila
 • Michael Kors
 • IKKS
 • Karl Lagerfeld
 • Ralph Lauren
 • Manoush
 • Boomerang
 • Ida Sjöstedt
 • GANT
 • Moncler

Og mange flere…

Udvalget af mærker er praktisk talt uendeligt. Og så gælder det naturligvis, at du også kan købe alt muligt andet tøj i samme omgang. På den måde kan du forny garderoben, selvom det ikke bugner med penge på kontoen.

Udskyd betalingen af alt fra vinterjakker til sommerjakker

Fordelen ved at købe jakker på afbetaling er, at du får et større og mere fleksibelt økonomisk råderum. Hvad end du har brug for vinterjakker eller sommerjakker, så kan du udskyde betalingen ved at købe den på afbetaling.

Helt konkret fungerer det sådan, at du ved at købe din jakke på afbetaling, får mulighed for at dele købet op i flere mindre delbetalinger. I stedet for, at du betaler hele jakkens pris, når du køber, skal du i stedet betale den af henover en aftalt periode.

Dermed kan du få fat i den jakke, som du går og drømmer om eller har brug for lige nu og her uden at skulle betale for den før om et stykke tid. Det åbner også op for, at du kan købe dyrere jakker af højere kvalitet og fra mere kendte brands. Flere mindre beløb er ofte mere økonomisk overskueligt og ladsiggørligt end ét stort – derfor er vi danskere glade for delbetaling.

Rigtig mange forhandlere af jakker tilbyder delbetaling

Som tidligere nævnt er der et væld af forhandlere, der tilbyder køb af jakker på kredit. Faktisk har vi i de seneste år set en stor vækst i antallet af webshops, der giver deres kunder mulighed for at få finansieret deres køb. Det gælder både inden for tøj og jakker, men også inden for alverdens andre varekategorier.

Årsagen til dette er sådan set ganske simpel; der er flere og flere kreditudbydere, der gør det nemt for webshops at implementere disse afbetalingsløsninger. Det kommer blot dig til gode, fordi du nu har adskillige webshops at vælge imellem, når du skal købe en jakke på afbetaling.

Som nævnt tidligere, kan du altid finde en oversigt øverst på siden, der henviser til nogle af de mest populære webshops, der sælger jakker på afbetaling. Det er et oplagt sted at starte sin søgen efter den nye og perfekte jakke. Hos mange af de digitale forhandlere vil du også kunne købe flotte tasker på afbetaling.

Bubbleroom og Spartoo er nogle af danskernes foretrukne butikker

Hverken internationalt eller herhjemme i Danmark er der mangel på online tøjbutikker. Nogle gange kan det nærmest være ubegribeligt, hvordan de alle sammen kan sælge nok til, at det kan løbe rundt. Men vi danskere elsker tilsyneladende at shoppe tøj – både fra de store og små webshops.

Og skal vi købe tøj og jakker fra en dansk webshop, så er der ingen tvivl om, at Bubbleroom og Spartoo er nogle af de mest populære valg. Det skyldes til dels deres nærmest usandsynligt store udvalg af tøj. De har f.eks. hver især hundredevis af jakker fra både billige og dyre brands.

Dertil er der naturligvis også en vis appeal forbundet med, at begge webshops tilbyder deres kunder at købe tøj og jakker på afbetaling. Dermed kan man gå endnu mere shop-amok, fordi pengene rækker lidt længere. Dog skal man altid tænke sig godt om.

Hvornår kan det give mening at købe en jakke på afbetaling?

Det kan give god mening at købe en jakke på afbetaling, hvis du står og mangler en jakke, men ikke har pengene til at købe den lige nu. Ofte kan det eksempelvis være i forbindelse med et godt tilbud, som man ikke kan lade sig passere eller lignende. Når du køber på afbetaling, får du nemlig mulighed for at udskyde betalingen af jakken til et senere tidspunkt.

At købe en jakke på afbetaling kan nogle gange være rentefrit, men andre gange er der involveret renter, gebyrer og andre omkostninger. Derfor skal du naturligvis være opmærksom på, hvad du siger ja til. Ligeledes skal du huske, at jakken skal betales af henover en længere periode med månedlige betalinger. Derfor skal du være sikker på, at din økonomi kan holde til dette.

Fordi man alligevel er ude at bruge penge, er der mange, der vælger at købe en dyrere jakke af højere kvalitet på afbetaling. Det kan være en rigtig god idé, da 500 kroner ekstra for en jakke af højere kvalitet, kan betyde, at den holder fem sæsoner i stedet for blot en eller to sæsoner. Hvis det er muligheden for at købe din jakke på afbetaling, der gør det overkommeligt at købe en jakke af højere kvalitet, så kan det meget vel være en god forretning alligevel, hvis alternativet er at købe en jakke af lavere kvalitet.