iMac på afbetaling

iMac på afbetaling

Har du forelsket dig i en iMac? I så fald er det næppe prisen, du er faldet for. Det er nemlig ikke just en billig computer. Tværtimod er der ganske få stationære computere, der er dyrere. Derfor er det ikke alle, der har de påkrævede midler til at kunne erhverve en Apple iMac.

             Køb iMac på afbetaling »              

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iMac på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Der er dog andre finansieringsløsninger end kontant betaling ved køb af den. Den mest favorable (og mest populære) af disse løsninger er afbetaling. Her får du lov til at betale computerens pris i mindre bidder, hvilket gør den samlede betaling mere overkommelig.

Hvorfor købe en iMac på afbetaling?

iMac computerDet er ikke uden grund, at afbetalingsløsninger er blevet populære. Holdt op imod andre finansieringsformer, giver det ofte god mening at vælge afbetaling. Eksempelvis er det i de fleste tilfælde betydeligt billigere end at optage et forbrugslån, så køb en iMac på afbetaling i stedet – det kan ofte bedre svare sig.

En række af de mest fremtrædende fordele er beskrevet herunder:

  • Del den samlede betaling op: Den overordnede fordel er, at det fulde beløb ikke skal betales med det samme. Det er bestemt ikke alle, der har den slags penge stående på kontoen, hvilket dog ikke bremser drømmen om en iMac – netop takket være muligheden for afbetaling. De fleste iMacs koster et sted mellem 10.000 og 25.000 kroner, så der er ingen skam forbundet med at søge kredit.
  • Fastsæt selv afdragstempoet: Ved indgåelse af aftalen er det typisk muligt at fastsætte det ønskede afdragstempo. Derved kan du tilpasse de månedlige afdrag til dit rådighedsbeløb. Dette en fordel, da du undgår at stå med en økonomisk forpligtelse, der presser din økonomi. Aftalen kan f.eks. lyde på, at man betaler 250 kr. pr. måned i xx måneder.

Andre spændende produkter fra Apple:

Få råd til den iMac, som du allerhelst vil have

I og med, at det ikke er nødvendigt at betale det fulde beløb med det samme, er det muligt at opjustere dit budget en smule. Havde du oprindeligt tænkt at nøjes med en 21,5” model, på trods af, at drømmen var en 27” med Retina skærm? Så har du pludselig mulighed for at opgradere. Med afbetaling er det mere overskueligt at betale et højere beløb, hvorfor du ikke bør nøjes, når du skal investere i en iMac eller anden elektronik.

Med andre ord undgår du at gå på kompromis som følge af et begrænset budget, hvis blot du afbetaler den. Det betyder, at du kan tage dig den frihed at vælge netop den model, du vil have – også selvom den er dyrere, end den oprindeligt planlagte model.

iMacs bliver i stigende grad handlet på kredit

Afbetaling er ikke et nyt fænomen. Tværtimod har det været tilbudt af internetbaserede forhandlere i årevis. Inden for de seneste år er populariteten dog steget på markant vis. Dette er en udvikling, der er fordelagtig for dig som forbruger. Det har nemlig medført, at mulighederne for afbetaling i dag er flere.

Det er de færreste netbutikker, der selv varetager kreditten. I stedet benytter de en tredjepart, som varetager dette. Udvalget af disse er steget i takt med populariteten, men blandt de mest benyttede finder du f.eks. Klarna. Den større konkurrence har selvfølgelig medført, at rente- og gebyrniveauet er faldet. Du kan f.eks. købe iMacs på kredit hos L’EASY.dk, Rentefri.dk og Elgiganten.dk.

Udvalget af forhandlere såvel som afbetalingsløsninger er blevet flere, hvorfor de gængse afbetalingsløsninger er blevet billigere med årene. Har du i sinde at købe en ny iMac på afbetaling, kommer dette dig naturligvis til gode. I nogle tilfælde kan du f.eks. købe computere helt rentefrit.

Afbetaling er ikke den eneste kreditmulighed

Til trods for, at afbetaling er den mest populære løsning, er det dog ikke den eneste. Der er flere andre mulige kreditløsninger, hvoraf køb på faktura også er populært.

En sådan løsning giver dig ikke mulighed for at betale i mindre bidder, men blot at udskyde betalingen. Mange steder er det muligt at udskyde betalingen med 6 – 12 måneder, men produktet får du selvfølgelig med det samme. iMac’en er altså din fra dag 1, selvom du endnu ikke har betalt en krone.

             Køb iMac på afbetaling »