TV på afbetaling

TV på afbetaling

Hvis du er på udkig efter et nyt TV og ønsker at købe et af høj kvalitet, så er det helt naturligt, at det kommer til at koste nogle penge. Det kan for mange mennesker være svært at klare betalingen kontant, når der skal købes dyrt elektronik, hvorfor det kan være relevant at overveje afbetaling som en potentiel mulighed.

             Køb TV på afbetaling »              

De seneste år er det blevet populært at købe TV og anden elektronik på afbetaling. Dette kan både lade sig gøre online og i de fysiske butikker – ofte uden specielt høje renter. At købe på afbetaling kan være med til at gøre det lettere for dig som forbruger, når du ønsker at investere i dyr elektronik, men ikke har det fulde beløb til rådighed.

Køb TV på afbetaling

Et TV kan hurtigt komme op at koste mange tusinde kroner. Det er ikke alle, der har råd til at erhverve sig et fjernsyn, når prisen bevæger sig op i dette prisleje, og derfor kan et køb på afbetaling være det rette valg.

Der er dog nogle helt specifikke ting, som du skal være opmærksom på, inden du finansierer dit TV gennem afbetaling:

  • Skal du betale en høj rente? Ofte vil den givne virksomhed kunne tilbyde afbetaling, imod at du betaler en rente. At købe på afbetaling kan på sin vis ses som et lån, da du låner hele eller dele af købsbeløbet.
  • Henover hvor lang tid skal afbetalingen ske? Det siger selvfølgelig sig selv, at jo længere tid afbetalingen strækker sig over, desto højere vil renteomkostningerne være, givet at der bliver pålagt renteomkostninger.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Køb af TV

Kan jeg købe et TV på afbetaling trods RKI?

Vi bliver, af nysgerrige forbrugere, ofte spurgt, om det er muligt at købe TV på afbetaling trods RKI. Det er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvorvidt de er åbne over for at tilbyde afbetaling, hvis du står registreret i RKI. Generelt er det ikke muligt, hvorfor vi anbefaler at kigge nærmere på, hvordan du kommer ud af RKI.

Skulle du være havnet i RKI, så lyder den klare anbefaling herfra på, at du først og fremmest sørger for at få din privatøkonomi på rette køl, før du overvejer et nyt fladskærmsfjernsyn e.l.

RKI shopping er ikke noget, vi kan anbefale, hvorfor vi råder dig til at tænke dig godt om, inden du skriver under på en mindre hensigtsmæssig aftale. Når du ikke længere står registreret, kan du købe det ønskede TV på afbetaling.

Køb af fladskærme på afbetaling er populært blandt danskerne

I dag er det de færreste mennesker, der ikke køber en fladskærm, når der skal erhverves et nyt TV. Derfor er det selvfølgelig også muligt at købe fladskærme på afbetaling i langt de fleste elektronikforretninger herhjemme. Det er dog forskelligt, om det er den enkelte forretning, der tilbyder afbetalingsaftalen, eller om det er en allieret tredjepart.

En rentefri finansiering af et TV er naturligvis drømmescenariet for forbrugere, der ønsker at dele købssummen op. Du skal dog lede målrettet efter de rentefrie løsninger, da det er mere reglen end undtagelsen, at dette ikke tilbydes. Spørg i din lokale forretning eller søg på Google efter rentefri finansiering af TV.

             Køb TV på afbetaling »