TV på afbetaling

TV på afbetaling

Hvis du er på udkig efter et nyt TV og ønsker at købe et af høj kvalitet, så er det helt naturligt, at det kommer til at koste nogle penge. Det kan for mange mennesker være svært at klare betalingen kontant, når der skal købes dyrt elektronik, hvorfor det kan være relevant at overveje afbetaling som en potentiel mulighed.
Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb TV på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

De seneste år er det blevet populært at købe TV og anden elektronik på afbetaling. Dette kan både lade sig gøre online og i de fysiske butikker – ofte uden specielt høje renter. At købe på afbetaling kan være med til at gøre det lettere for dig som forbruger, når du ønsker at investere i dyr elektronik, men ikke har det fulde beløb til rådighed.

Køb TV på afbetaling

Et TV kan hurtigt komme op at koste mange tusinde kroner. Det er ikke alle, der har råd til at erhverve sig et fjernsyn, når prisen bevæger sig op i dette prisleje, og derfor kan et køb på afbetaling være det rette valg.

Der er dog nogle helt specifikke ting, som du skal være opmærksom på, inden du finansierer dit TV gennem afbetaling:

  • Skal du betale en høj rente? Ofte vil den givne virksomhed kunne tilbyde afbetaling, imod at du betaler en rente. At købe på afbetaling kan på sin vis ses som et lån, da du låner hele eller dele af købsbeløbet.
  • Henover hvor lang tid skal afbetalingen ske? Det siger selvfølgelig sig selv, at jo længere tid afbetalingen strækker sig over, desto højere vil renteomkostningerne være, givet at der bliver pålagt renteomkostninger.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Køb af TV

Kan jeg købe et TV på afbetaling trods RKI?

Vi bliver, af nysgerrige forbrugere, ofte spurgt, om det er muligt at købe TV på afbetaling trods RKI. Det er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvorvidt de er åbne over for at tilbyde afbetaling, hvis du står registreret i RKI. Generelt er det ikke muligt, hvorfor vi anbefaler at kigge nærmere på, hvordan du kommer ud af RKI.

Skulle du være havnet i RKI, så lyder den klare anbefaling herfra på, at du først og fremmest sørger for at få din privatøkonomi på rette køl, før du overvejer et nyt fladskærmsfjernsyn e.l.

RKI shopping er ikke noget, vi kan anbefale, hvorfor vi råder dig til at tænke dig godt om, inden du skriver under på en mindre hensigtsmæssig aftale. Når du ikke længere står registreret, kan du købe det ønskede TV på afbetaling.

Køb af fladskærme på afbetaling er populært blandt danskerne

I dag er det de færreste mennesker, der ikke køber en fladskærm, når der skal erhverves et nyt TV. Derfor er det selvfølgelig også muligt at købe fladskærme på afbetaling i langt de fleste elektronikforretninger herhjemme. Det er dog forskelligt, om det er den enkelte forretning, der tilbyder afbetalingsaftalen, eller om det er en allieret tredjepart.

En rentefri finansiering af et TV er naturligvis drømmescenariet for forbrugere, der ønsker at dele købssummen op. Du skal dog lede målrettet efter de rentefrie løsninger, da det er mere reglen end undtagelsen, at dette ikke tilbydes. Spørg i din lokale forretning eller søg på Google efter rentefri finansiering af TV.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb TV på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Philips Smart TV

Med Philips Smart TV får du klassisk og stilrent design skabt med hardware af høj kvalitet, som Philips altid har stået for. De har nemlig produceret fjernsyn i mange år, og de fleste kan nikke genkendende til at have haft et Philips TV hos dem selv eller deres forældre. Philips Smart TV er den nye udvikling i rækken af fjernsyn, og du får her alle muligheder for at gøre fjernsynet en mere central del i hjemmet.

Du har naturligvis mulighed for at gå på nettet og benytte apps som med andre smart-fjernsyn, men du har med Philips nyeste fjernsyn også mulighed for at synkronisere lyd til flere højtalere i rummet. Samtidig har flere Philips Smart TV stemmeassistent og Chromecast indbygget, så du kan være mere effektiv, når du sidder foran skærmen derhjemme.

Vil du have det bedste af det bedste inden for Philips Smart TV, så skal du vælge deres nye Performance-serie, som tager skridtet videre fra den ordinære skærmoplevelse. Her får du P5 Picture Engine med fantastisk lys og lyd. Du kan også få det såkaldte ambilight, som er lys, der formår at få billedet “ud i rummet” ved at slå det op på væggen bagved TV’et. Det giver en utrolig komplet fornemmelse til blandt andet filmaftener og hygge i stuen.

Philips Smart TV kommer i alle størrelser og alle prisklasser, og uanset om du ønsker at købe Philips Smart TV på afbetaling eller ej, kan du finde noget i netop din prisklasse. Fjernsyn er nu om dage ikke specielt dyre, og du kan få rigtig meget ny og god kvalitet for pengene. Har du helt særlige krav, er vi sikre på, at netop din forhandler kan guide dig til det rigtige køb i din situation. Mere kompliceret er det nemlig ikke.

Sony Smart TV

Stort smart TV som et barn spiller påSony er, ligesom Philips, en af de største aktører på markedet, når det kommer til fjernsyn og tilbehør hertil. Derfor kan du også regne med en oplevelse af de helt store, hvis du er villig til at investere i et godt Sony Smart TV med alt, hvda der hører til af soundbars, højttalere og tilbehør. Du får nemlig hele pakken, hvis du er på udkig efter et brand, der kan levere en hjemmebiograf i din bolig.

Du finder også Sony Smart TV i forskellige prisklasser alt efter behov. Vil du gerne gå all in og købe det helt store arrangement, kan du finde helt sublime fjernsyn, som kan give dig en 8K oplevelse og den absolut nyeste teknolog inden for visuel præsentation og forståelse for, hvordan seeren får den bedste oplevelse med både lyd og billede.

De helt store Sony Smart TV tilpasser sig automatisk lyd og lys i det rum, som fjernsynet befinder sig i, og derfor er du garanteret en utrolig oplevelse, hver gang du tænder TV’et, om sommersolen skinner ind, eller der er mørkt om efteråret. Der findes også mange muligheder for at købe Sony Smart TV på afbetaling, hvis du gerne vil have det nyeste af det nyeste, men ikke helt har den kontante kapital til at gøre den drøm mulig.

Du skal med de fleste afbetalingsordninger i denne størrelse ikke betale det store i gebyrer og renter, fordi købet i sig selv er så stort. Derfor kan du sagtens finde en fordelagtig aftale, hvis du vil købe Sony Smart TV på afbetaling. Vær dog opmærksom på, at selvom det måske lyder billigt med de lave tal til en start, så vil løbetiden typisk løbe over en længere årrække, hvis du vælger et af de helt store TV’s. Derfor skal du være økonomisk forberedt på, at det vil være en fast udgift i en god periode fremover.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb TV på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Samsung Smart TV

Samsung er en spiller, der også længe har været på banen med nogle af de bedste fjernsyn i branchen. Du kan naturligvis også finde en bred vifte af forsketllige Samsung Smart TV i forskellige prisklasser, så du også hos dette brand kan finde noget, der matcher din økonomi og dine krav til et TV.

Samsung advokerer i høj grad for det såkaldte SmartHome, der er en del af den nye IoT-bølge, hvor hjemmet bliver intelligent, og her spiller deres Samsung Smart TV en hovedrolle, fordi det er centrum for underholdningen i stuen. Hvad end du vil se flow-tv, eller du er mere til at benytte apps og internettet for at blive underholdt, har Samsung hele pakken til dig og meget mere til.

Samsung tilbyder også 8K-opløsning, og du har nemme muligheder for både at optage og spille direkte fra dit TV fra andre enheder i hjemmet, der kører på samme netværk som dit Samsung Smart TV. Nogle af disse fjernsyn kommer sågar i op til hele 85 tommer, hvilket vi kan godt garantere vil fylde det meste af din væg derhjemme. Du kan altså få biografoplevelsen ind i dit hjem med alt det udstyr, du kan drømme om i form af højttalere og soundbars til at styrke den visuelle oplevelse fra fjernsynet.

Hvis du synes, at der virker som en relativt dyr omgang, så kan du overveje at købe dit Samsung Smart TV på afbetaling. Det bliver ikke billigere af den årsag, men du kan sprede betalingen over en forudbestemt løbetid, så du kan få fornøjelsen nu og betale i små bidder løbende. Vi anbefaler ikke, at du gør dit køb på afbetaling til et impulskøb, men hvis du har analyseret din privatøkonomi grundigt nok, er der intet i vejen for at vælge en afbetalingsløsning.

Der findes nu om dage mange gode tilbud inden for denne betalingsløsning, og grundet den store konkurrence mellem forhandlerne er der sågar tilbud, som slet ikke har gebyrer og renter på denne type køb. Derfor kan det altså blive en stor fordel for dig at vælge at købe et Samsung Smart TV på afbetaling. Tit kan du også opnå rabatter, hvis du blot fortæller forhandlerne, at du kan få det billigere et andet sted. Så kan de typisk godt pille en smule ved prisen, særligt ved produktet i denne prisklasse.

Philips

Philips er en gigantisk elektronikforhandler, som blandt andet udmærker sig på sine fjernsyn, der er at finde i mange danske hjem. Den hollandske virksomhed forhandler globalt, og du kan finde mange af deres produkter i danske hjem, uanset om du kigger i køkkenet, stuen eller badeværelset. Det er faktisk de færreste hjem, som ikke har Philips i en eller anden form.

Med dette brand er du garanteret et kvalitetsprodukt til gode priser. De producerer nemlig selv, og du får altså ikke et eller andet white label-produkt, men den ægte vare, hvis du vælger Philips som din foretrukne leverandør.

Barbermaskiner, fjernsyn og kaffeapparater

Køb et smart TV på afbetalingSom nævnt kan du få alt i verden hos Philips. Du kan få barbergrej med alt, der hører til, eller du kan få en helt ny espressomaskine til køkkenet, hvis du gøre kaffen ekstra nem at lave om morgenen.

Selvom mange nok kender dem for deres fjernsyn, så laver de faktisk også utroligt god lyd, som også følger med, når man køber et tv hos dem. Det er enten i form af soundbars eller større højttalere, hvis man vil have den fulde biografoplevelse derhjemme. Disse ting er naturligvis ikke helt billige i direkte kontantkøb, men der findes mange muligheder hos forhandlere for at foretage et køb på afbetaling.

Hvor finder man Philips i Danmark?

Philips har selv ikke nogen butikker, men deres udstyr findes hos en lang række forhandlere. Hvis du vil have et tv, går du i større elektronikbutikker, og skal du have ting til køkkenet, går du hos en isenkrammer. Kort sagt finder du Philips der, hvor du normalt ville finde de ting, du står og mangler, da de fleste forhandlere tilbyder Philips.

Vil du gerne købe en lidt større enhed fra Philips, eksempelvis et tv eller en ny espressomaskine, så kan det være en fordel at købe på afbetaling. Selvom det ikke bliver billigere med afbetaling, kan du efterhånden mange steder finde en løsning, hvor du ikke skal betale ekstra, selvom du betaler over tid. Før i tiden var der en del gebyrer og renter på, når man købte via lån eller afbetaling, men det er ikke længere tilfældet, og du kan i dag derfor gøre en rigtig god handel selv på afbetaling.

Før du vælger at købe på afbetaling, anbefaler vi dog, at du går hjem og tænker over det, så det ikke bliver et impulskøb. Du skal grundigt overveje, om du har pengene til at kunne betale det månedlige beløb, som en eventuel aftale med en forhandler vil involvere. Selvom det lyder billigt med 100-200 kroner om måneden, så vil det måske være en udgift, du skal betale i 2-3 år, og så begynder det at løbe op. Særligt, hvis du har en stor hang til at lave denne slags aftaler.

Det er helt okay at konkludere, at man ikke har råd til et nyt TV fra Philips. Du kan nemlig risikere at blive registreret i RKI, hvis det viser sig, at du ikke har råd til at betale de aftalte beløb over den løbetid, der er planlagt. Det kan være besværligt at komme ud af, og det kan påvirke dig i store dele af din hverdag, hvis du står som dårlig betaler heri.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb TV på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Sony

Sony er en markedsledende producent og distributør af elektronikprodukter til hjemmet. De er nok mest herhjemme kendt for fjernsyn og mobiltelefoner, men de har gennem en længere årrække også været med til at pionere kameraer og MP3-afspillere.

Sony er desuden også skaberne af den velkendte PlayStation, som har fundet vej til de danske teenageværelser på et eller andet tidspunkt. PlayStationen er så populær, at der faktisk har været mangel på den nyeste model, PlayStation 5, herhjemme og i udlandet i noget tid.

Det japanske brand er kendt for både stærkt design og sublim kvalitet, og du kan derfor godt regne med et stærkt produkt, når du køber Sony.

Fjernsyn, der indgår i SmartHome

SmartHome er et nyt koncept, som er kommet med IoT-bølgen, som er skyllet henover danske hjem de sidste par år. Helt kort står IoT for internet of things, og det handler om, at ens hjem bliver en forbundet enhed, som kan styres gennem simple kanaler som din telefon. Nogle ting kan sågar styres automatisk. Eksempelvis kan vinduerne gøres intelligente og selv lukke, når det begynder at regne udenfor.

SmartHome giver mange muligheder, og her er Sony en ledende leverandør af genstande. Blandt andet er deres fjernsyn en del af denne revolution, og du kan med de nyere modeller få rigtig meget for pengene. De tilbyder naturligvis Smart TV’s, som du kan finde hos danske forhandlere til fordelagtige priser, om du køber på afbetaling eller ej.

Det kan godt være, at du måske finder et helt nyt og fantastisk Sony TV lidt dyrt, men der findes efterhånden gode muligheder for at få en finansieringsaftale, der tilgodeser dig mere end tidligere. Køber du Sony på afbetaling, får du ikke enheden eller produktet billigere, men du kan det rigtige sted få det til næsten samme eller helt samme pris, selvom du betaler det af over tid.

Kan man købe Sony i Danmark?

Ja, det kan man sagtens. Men Sony har ikke deres egne butikker, så du skal købe mærket hos elektronikforhandlere, som forhandler det. Du kan finde mange Sony-produkter hos langt de fleste forhandlere, og du skal derfor ikke gå længe, før du har fundet det, du leder efter.

I forhold til afbetaling kan man også få en god afbetalingsløsning, særligt de større steder i Danmark, som specifikt målretter sig mod folk, som gerne vil købe på afbetaling. Du kan derfor helt sikkert finde en god løsning lige til din økonomi. Om du vil have en lang eller kort løbetid på dit Sony-produkt på afbetaling er op til dig. Men vi anbefaler, at man tager så kort som muligt, da man hurtigere kan få betalingen ud af verden. Derved undgår du at tænke på betalinger, som du skal foretage om lang tid.

Hvis du er ude at købe stort ind, kan du således prøve at presse citronen lidt hos den enkelte forhandler. Det er muligt at få ting billigere, end de står til, hvis du siger, at du kan få det billigere et andet sted. De vil gerne forhandle, når de kan sælge dig noget stort.

Samsung

Et par ser TV sammenSamsung er et førende sydkoreansk brand, som leverer langt de fleste løsning til et SmartHome. Særligt er de kendte for fjernsyn og smartphone, som i de senere år har vakt store popularitet og nu betegnes som den førende konkurrent til Apple, som stadig sidder på magten med iPhones.

Samsung er også et af danskernes foretrukne mærker, når det kommer til elektronik, og de fleste har et eller andet fra Samsung i hjemmet. De laver nemlig også andre ting end bare fjernsyn og mobiltelefoner. Er du altså vild med dette brand, kan du godt læne dig tilbage og fylde hjemmet op med ting fra Samsung med en hurtig Google-søgning.

Mærket er en sammenslutning af mange forskellige underfirmaer, som alle har deres unikke funktion, og Samsung Electronics er verdens største IT-virksomhed målt på omsætning. Det er imponerende i et marked, hvor der er så store og markante spillere, der er klar til at tage kampen.

Få et intelligent hjem med Samsung

Samsung er en pioner for det intelligente hjem, også kaldet SmartHome, hvor alting på en og samme vis hører sammen under det samme netværk. De fleste af tingene kan køres over mobilen, mens nogle ting er intelligente i sig selv og kan tilpasse sig din hverdag. Udover at være intelligente er de også utroligt stilrene, og der er ingen tvivl om, at du får et æstetisk flot produkt, når du integrerer Samsung som en del af din hverdag.

Overvejer du at købe et Samsung TV på afbetaling, kan det sagtens lade sig gøre. Men du kan nok ikke købe det direkte gennem Samsung, og hvis du kan, er det nok billigere at købe det hos en forhandler, da de ofte har bedre priser end udbyderen selv. Kontakt derfor din elektronikforhandler, hvis du gerne vil have Samsung på afbetaling.

De fleste store enheder, som eksempelvis et vaskemaskine eller et køleskab, kan købes på afbetaling, og der findes efterhånden nogle ret favorable muligheder for at gøre et godt køb, selvom du betaler over tid. Historisk set er denne løsning dyrere, men grundet en stigende efterspørgsel er der blevet et marked for at tilbyde stærke løsninger med afbetaling. Og det kan komme dig til gode, hvis du vil have Samsung på afbetaling.

Samsung i Danmark – hvor kan man få det?

Du kan få det hos langt de fleste gængse forhandlere, hvor du også kan få en god løsning til afbetaling. Det er klart, at du nok ikke finder køleskabe de samme steder, som du finder mobiltelefoner, men hvis du leder efter en specifik produkttype, vil Samsung nok være blandt dine muligheder.

Du kan hos denne forhandler også selv være med til at definere din aftale om afbetaling. Du kan typisk selv vælge løbetid, og det vil være en fordel at vælge en relativt kort løbetid, så du ikke skal tænke på at betale et produkt af om to år. Det er dog helt op til dig, men du skal blot være opmærksom på, at det godt kan få store konsekvenser, hvis du ikke er i stand til at betale det, du skylder. Du kan blive registreret som dårlig betaler, og så kan du ikke længere købe ting som Samsung S21 på afbetaling, men heller ikke optage lån og lignende.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb TV på afbetaling med en kredit fra Nordcredit