Zalando afbetaling

Zalando afbetaling

Zalando er én af de største mode-webshops på det danske marked. Faktisk er Zalando den netbutik, som oftest benyttes af personer i Danmark, ifølge en undersøgelse fra FDIH. Samme undersøgelse viser også at 2,6 % af alle internethandler her i landet foretages gennem Zalando. Derfor er det også en webshop, de fleste kender.


Hvad kan jeg købe hos Zalando?

Zalando specialiserer sig i salg af modetøj og sko til både mænd, kvinder og børn. Udvalget er stort inden for disse produktkategorier, men strækker sig også til både smykker, accessories og boligartikler. Endvidere er deres udvalg stærkt differentieret ift. prisen. Derfor byder deres udvalg naturligvis på noget for enhver smag.

Deres sortiment udgøres af rigtig mange forskellige brands. Det inkluderer bl.a. eksklusive brands som HUGO, Paul Smith og Versace. Det byder dog også på et udvalg af produkter fra brands som Wood Wood, Tommy Hilfiger og Eton. Endvidere har de også sportsbeklædning fra bl.a. Nike, Adidas, Puma og The North Face.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Zalando

Kan jeg afbetale min ordre hos Zalando?

TøjkriseDe tilbyder ikke decideret afbetaling hos Zalando. De har dog andre muligheder for finansiering. Som én af de eneste på markedet, tilbyder de ”Prøv først, betal senere”. Det er for dig, der betaler med kreditkort, og ønsker at prøve dit tøj derhjemme, i ro og mag. Pengene trækkes først fra dit kort, når du har besluttet dig.

Efter modtagelse af dit tøj, har du en uge til at bestemme dig. Dit kort debiteres først, når betalingsdatoen overskrides. Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse, hvorpå den specifikke dato for debitering også er påført. Hvis du vælger at returnere hele ordren, så debiteres du selvfølgelig ikke.

Betale med faktura hos Zalando

Hvis du gerne vil have en længere kredit, så kan du også betale med faktura. Det er ikke altid, det er muligt, men i nogle tilfælde er. Vælger du fakturabetaling, så ligger der en faktura som følgeseddel i pakken. Du får 30 dages kredittid fra den dag, din ordre er bestilt. Betalingsfristen er dog uafhængig af deres returret.

Du skal kun betale for de varer, du beslutter dig for at beholde. Bestiller du to varer, men beslutter du dig for kun at beholde én, så skal du kun overføre beløbet for den vare, du vælger at beholde. Hvis du sender alle varer retur, så annulleres din regning automatisk, når returneringen er registreret.

I forbindelse med fakturabetaling foretages der en godkendelse af din kreditværdighed. Det er resultatet af kreditvurderingen, der har indflydelse på, hvilke betalingsmuligheder du tilbydes. Derfor er det ikke alle, der får tilbud fakturabetaling hos Zalando. Heldigvis kan du altid betale med kreditkort, PayPal og bankoverførsel.

Hvordan kan jeg kontakte Zalando?

Du kan kontakte Zalando på flere måder. Du kan altid sende dem en e-mail eller give dem et kald. Der er også en live-chat på deres hjemmeside, men den har ikke officielle åbningstider. Hvis deres kundeserviceafdeling oplever pres, så lukkes deres livechat. Du kan altid ringe til dem på tlf. 80 25 34 23 eller sende en e-mail.

Deres åbningstider er som følgende:

  • Man – fre: 08.00 til 18.00
  • Weekend: Lukket

Rettigheder: Zalando