Apple afbetaling

Apple afbetaling

Apple er en af verdens mest velrenommerede fabrikanter af elektronik. Især deres iPhone dominerer blandt de øvrige smartphones, ligesom deres brugervenlige MacBooks foretrækkes af alt fra studerende til kreative specialister. Det er derfor ingen hemmelighed, at deres produkter er eftertragtede verden over.

        Apple produkter på afbetaling hos Proshop »          

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Apple produkter på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Apple

Deres produktsortiment spænder bredt, da det dækker over alt fra bærbare computere til deres populære Apple Watch. Fælles for store dele af deres sortiment er, at prisniveauet befinder sig i den høje ende. Derfor er det ikke alle, der har råd til at realisere deres drøm om en ny iMac eller iPhone.

Mange forhandlere tilbyder afbetaling af Apple-produkter

De høje priser har medført, at mange kigger i retning af alternativ finansiering, når det er tid til ny smartphone eller laptop. I denne sammenhæng er der flere muligheder. Enkelte forhandlere tilbyder fakturabetaling, hvor du ydes en forudbestemt kredittid, hvorefter det fulde beløb skal indfries.

Mange foretrækker dog en afbetalingsordning. Her betales produktets kontante pris i mindre rater. Hver rate skal typisk falde første hverdag i måneden. Denne form for splitbetaling muliggør drømmen om en ny iPhone eller MacBook for mange, hvorfor det er en betalingsmulighed, der udbydes af flere forhandlere.

Hvor kan jeg købe Apple-produkter på kredit?

Apple produkterForhandlere af Apple-produkter er ganske velvidende om, at det høje prisniveau er forhindrende for mange. Derfor er afbetaling en populær løsning ved køb af den amerikanske fabrikants populære produkter. Blandt de forhandlere, der tilbyder finansiering af produkter fra Apple, finder du følgende:

Køb af Apple-produkter på afbetaling er populært

Afbetaling af elektronik er hyppigt anvendt blandt både privatpersoner og virksomheder. Især produkter fra Apple bliver finansieret i mange tilfælde, som følge af det høje prisniveau. Der er flere forhandlere, der har fået øjnene op for, at forbrugerne ønsker at købe Apple-produkter, men at de ofte mangler likviditet.

Ovenstående scenarie har medført, at forhandlere uden afbetalingsordninger går glip af potentielle ordrer i massevis. Derfor gavner det begge parter, at en forhandler tilbyder denne betalingsmetode. Heldigvis er det gået op for mange forhandlere, hvorfor Apple-produkter i dag kan købes på afbetaling mange steder.

Kreditordninger varierer i pris

Ønsker du at købe et Apple-produkt på afbetaling, er det vigtigt at være opmærksom på den udgift, der skal betales for finansieringen. Enkelte steder kan produkterne finansieres rentefrit, men det er dog kun i fåtal, at disse ordninger findes. De fleste kræver en mindre rente samt diverse gebyrer.

Du gør klogt i at lave et budget, før du kaster dig ud i at købe Apple-produkter på afbetaling. Med et budget får du et bedre overblik over dit rådighedsbeløb. Derved får du også bedre kendskab til, hvor stort et beløb, du kan afdrage med. Afdragsordninger er dog sjældent dyre, hvis blot dine afdrag betales til tiden.

Afbetaling eller fakturakøb – hvad er bedst?

Flere forhandlere tilbyder, at du selv kan vælge mellem afbetaling og fakturakøb. Disse finansieringsløsninger minder en kende om hinanden, om end der også er vitale forskelle på dem. Disse kan du blive klogere på herunder:

  • Fakturakøb: Her modtager du blot en faktura for din ordre. På fakturaen vil der være angivet en aftalt betalingsdato. Typisk ydes der en kredittid på mellem 30 og 180 dage. Derfor skal den fulde betaling falde før betalingsfristens udløb.
  • Afbetaling: Her undgår du at betale det fulde beløb på én gang. I stedet indgår du en aftale om, at du kan afdrage beløbet over tid. Aftalens længde afgør antallet af afdrag og størrelsen af disse.

Det ene valg er ikke mere korrekt end det andet. Derfor kan der ikke gives et entydigt svar på, hvad det rette valg er for dig. Det afhænger af din økonomiske situation og dine personlige præferencer.

        Apple produkter på afbetaling »