Fedmeoperation på afbetaling

Fedmeoperation på afbetaling

Fedme og overvægt er et stigende problem i Danmark og resten af verden. Flere og flere mennesker lider af en for høj vægt, og det kan have en række negative konsekvenser for både det mentale og fysiske helbred. Derfor er der et stigende antal danskere, der får foretaget en fedmeoperation.

Har man ikke mulighed for at få lavet en fedmeoperation inden for den offentlige sektor, vil man typisk skulle ty til privatklinikker. Det er dog sjældent billigt og kan hurtigst koste på den anden side af 60.000 kroner. Heldigvis er der mulighed for at få foretaget en fedmeoperation på afbetaling.

Her på siden bliver du klogere på behandlingen, hvilke krav der stilles for, at man kan få dækket en fedmeoperation af det offentlige, samt hvilke alternativer man har, hvis ikke man kan få dækket operationen. Endelig lærer du også mere om, hvorfor det kan give mening at overveje en fedmeoperation på afbetaling.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Fedmeoperation på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvem kan have gavn af en fedmeoperation?

Fedme- og fedtsugning på afbetalingEn fedmeoperation kan være det rette valg, hvis man døjer med overvægt og har svært ved at tabe sig. De generelle anbefalinger fra Patienthåndbogen lyder, at man som minimum skal have et Body Mass Index (BMI) på 35, før det giver mening at overveje en sådan behandling.

En fedmeoperation begrænser, hvor meget man kan spise, og hvor mange kalorier kroppen kan optage. Operationen går også ind og ændrer på kroppens anatomi, så man hurtigere føler sig mæt. Dermed gør man, hvad man kan for at hjælpe patienten på vej mod et vægttab, der holder i længden.

For mange fører overvægt til nedsat selvtillid og ofte også til, at man trækker sig fra sociale situationer. Det kan have alvorlige konsekvenser for ens mentale helbred. Ligeledes resulterer overvægt også i en øget risiko for en række forskellige sygdomme samt en kortere levetid sammenlignet med en tilsvarende person, der ikke er overvægtig.

Der er således mange gode grunde til at overveje en fedmeoperation, hvis man er overvægtig og har svært ved at tabe sig.

Fedmeoperation på afbetaling kan give mening for mange

Desværre er fedmeoperationer ikke billige, hvis de foretages på privatklinikker udenom det offentlige. Som tidligere nævnt kan det godt komme til at koste 60.000 kroner eller mere. Derfor er der flere og flere danskere, der vælger at få foretaget en fedmeoperation på afbetaling.

Når man får finansieret sin fedmeoperation på den måde, får man mulighed for at dele betalingen op. Det vil sige, at i stedet for at betale den fulde pris ved behandlingstidspunktet deler man betalingen op i flere rater. Dermed bliver en fedmeoperation, set med økonomiske briller, pludselig mere overkommelig, og man beholder sin økonomiske fleksibilitet.

Find den rette privatklinik med speciale i fedmeoperationer

Det kan give rigtig god mening at lægge vej forbi en privatklinik, hvis man ønsker at få foretaget en fedmeoperation. Især hvis man finder den helt rette privatklinik med speciale i fedmeoperationer. Både er de vant til at foretage sådanne behandlinger, og så har de ofte også en noget kortere ventetid, mere komfort på stuerne m.v.

Førnævnte er ikke ment som en kritik af det offentlige sundhedssystem, da de naturligvis også har kompetente ansatte, der kan hjælpe dig trygt og sikkert gennem en fedmeoperation. Men de har typisk højere krav til, hvem der kan få en fedmeoperation, ligesom de ofte også har længere ventetider og mindre tid til hver enkelt patient.

Øverst på siden anbefaler vi en god privatklinik, der tilbyder fedmeoperationer på afbetaling. Du kan klikke dig direkte videre til klinikken og læse mere om, hvad de kan tilbyde.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Fedmeoperation på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Derfor bør du holde dig fra udenlandske privatklinikker

Få fedmeoperation på afbetaling idagNogle danskere drager til udlandet for at få foretaget en fedmeoperation. Det kan skyldes mange forskellige ting, men ofte er det på grund af kortere ventetider og / eller udsigten til at spare penge. Men i realiteten kan det være problematisk at tage til udlandet for at få foretaget sundhedsmæssige indgreb som dette.

En fedmeoperation er utrolig kompliceret og kan resultere i dødsfald eller alvorlige komplikationer. Derfor er det essentielt, at man føler sig tryg og kan kommunikere med klinikken og fagpersonalet, der skal udføre fedmeoperationen.

Ligeledes skal man gerne være sikker på, at klinikken er ordentlig godkendt, og at man forstår alt, hvad der står i de kontrakter og dokumenter, man skriver under på og bliver præsenteret for. Og alt dette er bare mere sikkert i Danmark. Vi anbefaler derfor, at du får din fedmeoperation hos en dansk privatklinik til fordel for de udenlandske.

Se øverst på siden for at blive henvist til en pålidelig dansk klinik, der tilbyder deres kunder at få finansieret deres fedmeoperation på kredit.

Er det muligt at få tilskud til fedmeoperationen gennem staten?

Der er to måder at få tilskud til fedmeoperationer gennem staten; via Sygeforsikring Danmark eller ved at få foretaget operationen gennem det offentlige. I skrivende stund kan man som medlem af gruppe 1, gruppe 2 og gruppe 5 få et tilskud til en fedmeoperation på privatklinikker via Sygeforsikring Danmark, hvis man opfylder visse krav.

Hvis man derimod gerne vil have hele regningen betalt af det offentlig, bliver det straks lidt mere kompliceret. Her skal man nemlig opfylde følgende kriterier, samt godkendes af en læge, inden man kan blive henvist til en fedmeoperation. Kriterierne er baseret på Body Mass Index (BMI). Denne udregnes ved at dividere en persons vægt i kilo med højden på personen opløftet i 2.

Man skal opfylde mindst et af nedenstående kriterier for at blive taget i betragtning til en fedmeoperation:

  • Man har en BMI på 35 eller derover og en følgesygdom
  • Man har en BMI på 50 eller derover og ingen følgesygdom

Ligeledes skal man være fyldt 25 år, inden man kan få foretaget en fedmeoperation gennem det offentlige, mens aldersgrænsen kun er 18 år hos privatklinikker. Kravet til BMI for personer uden en følgesygdom er desuden lavere hos privatklinikker, hvorfor det for nogle kan give mening at søge den vej. Hvis man har svært ved at finde penge til operationen, så kan man overveje, om man vil takke ja til tilbuddet om en fedmeoperation på afbetaling.

Endelig skal man gennem det offentlige have tabt sig mellem 8 % og 10 % af sin kropsvægt inden operationen.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Fedmeoperation på afbetaling med en kredit fra Nordcredit