Tandlæge på afbetaling

Tandlæge på afbetaling

Vi kender alle sammen til de dyre tandlægebesøg, der kommer med jævne mellemrum. Det er enormt vigtigt at holde sine tandlægebesøg ved lige, således at man altid er sikker på, at ens tænder og generelle mundhygiejne er, som den skal være. Tænder er noget, vi har med os hele livet, og det er super vigtigt, at vi passer på dem og får en professionel til at kigge på dem med jævne mellemrum. På denne måde undgår du fremtidige komplikationer med dine tænder og kan uforstyrret fortsætte den regelmæssige tandpleje.

Tandlægebesøg er dog ikke billige. Tandlægernes ydelser er i Danmark ikke en gratis service, som de almindelige lægeydelser er. Derfor skal man selv betale for de omkostningerne, der måtte være ved et tandlægebesøg. Dette kan være en dyr omgang at skulle betale for, hvorfor mange danskere årligt oplever et stort tab på bankkontoen efter et tandlægebesøg. I værste fald kan det medføre, at danskerne slet ikke går til tandlægen, som det ellers er anbefalet. Dette skal vi for enhver pris undgå, og herunder kan du lære meget mere om, hvordan du hurtigt og nemt kan gå til tandlægen, uden at det betyder det store tab på bankkontoen.

Få afbetalingsaftale til tandlæge

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Få tandlæge regningen på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Derfor skal du prioritere de årlige tandlægebesøg

Ung tandlægeDet er som sagt uhyre vigtigt at holde den generelle mundhygiejne ved lige, således at der ikke opstår problemer i fremtiden. En måde, man kan sikre sig, at ens tænder er i god stand og bliver vedligeholdt, er ved at prioritere de årlige tandlægebesøg. Når din tandlæge indkalder dig til en tid, så er det ganske enkelt for at sikre sig, at du holder dine tænder rene og fri for fremtidige komplikationer. Derfor er det altid en god idé at holde fast i de tandlægeaftaler, der bliver anbefalet. Dertil er det også altid vigtigt, at du sørger for at gå til din tandlæge, hvis du har specifikke spørgsmål omkring dine tænder. Her kan du være sikker på, at du får den fornødne hjælp. Husk også altid på, at det vigtigere at få afklaret dine spørgsmål vedrørende dine tænder så tidligt som muligt. Viser det sig nemlig at være et hul, skal dette ordnes med det samme. Derfor er det super vigtigt, at du sørger for at gå til tandlægen, når du har behov for det og ikke kun på de aftalte årlige tandlægebesøg.

Sådan kan du få råd til dine tandlægebesøg

Selvom det er vigtigt at gå til sin tandlæge, så snart der opstår problemer, er det alligevel de færreste, der tyer til denne mulighed lige med det samme. Dette sker, fordi tandlægeomkostningerne kan være dyre at betale for, og det er dermed slet ikke alle, der har råd til at gå til tandlægen. Det er enormt ærgerligt, og vi mener her på siden, at alle skal have muligheden for at komme til tandlægen, så snart der opstår problemer. Derfor kan vi herfra anbefale dig at søge til den nærmeste tandlæge på afbetaling. Alt dette kan du lære mere om i følgende afsnit.

Gå til tandlægen og betal på afbetaling

I dag er det muligt at betale for dine tandbehandlinger ved hjælp af afbetaling. Dette er en super god mulighed for dig, der ikke altid har råd til at gå til tandlægen. Når du betaler for tandlægeomkostningerne ved hjælp af afbetaling, sørger du for, at dit budget holder resten af måneden uden større problemer. Når du betaler for din behandling hos tandlæge via afbetaling, sørger du nemlig for kun at betale for behandlingen af mindre beløb over nogle aftalte måneder. Dermed er det kun et lille beløb, du må slippe hver måned for din tandbehandling. Vælger du at betale for dine tandbehandlinger på denne måde, kan du nemt få råd til de årlige tandlægebesøg.

Afbetaling gælder ikke kun de årlige tandlægebesøgNye tænder

Som beskrevet ovenover, så er det muligt at betale for dine årlige tandlægebesøg med afbetaling. Men denne type behandling er altså ikke den eneste, der kan betales af på over nogle aftalte måneder. Skal du for eksempel have en tandblegning eller måske helt nye tænder på afbetaling, så kan dette altså sagtens lade sig gøre. Alt det kræver er, at du tjekker op på nettet, hvilke tandlæger der tilbyder betaling via afbetaling. I dag kan du finde tandlæger overalt i landet, der tilbyder denne service som for eksempel i København, Aarhus og Aalborg.

Hvis du på nuværende tidspunkt kan se, at dit månedlige budget ikke kommer til at gå op, hvis du også skal prioritere et tandlægebesøg, så anbefaler vi varmt herfra, at du forsøger at finde ud af, hvorledes det er muligt at betale for behandlingen ved hjælp af afbetaling. Dette kan altså være med til at sikre dig sunde tænder i lang tid frem, og er dermed klart en faktor, du bør have med i dine overvejelser. Hvis du kan få lov at betale af mindre rater for din tandbehandling, så kan du være sikker på, at dit budget fremadrettet vil holde.

Hvad koster nye tænder på afbetaling?

Det meste mellem himmel og jord kan købes på afbetaling – og et sæt nye tænder er ingen undtagelse. Inden vi præsenterer dig for afdragsmulighederne, så vil vi gerne lige slå fast, hvad det koster at få nye tænder i henholdsvis overmunden og hele munden.

  • Pris for nye tænder i overmunden: 6.000 kr.
  • Pris for nye tænder i hele munden: 10.000 kr.

Vi skriver cirka (ca.), idet det er meget forskelligt, hvor meget nye tænder koster. Det afhænger af, hvilken tandlæge man vælger, og hvilken teknik man går med. Du får bl.a. valget mellem tandimplantater, tandbroer, tandproteser m.v. Din tandlæge kan hjælpe dig med at afklare, hvilken løsning der er den rette for dig.

Når det drejer sig om så store indgreb, hvor prisen kan løbe op i mange tusinde kroner, så kan det give god mening at betale din tandlæge på afbetaling. Det kræver dog, at tandlægen tilbyder en sådan løsning. Måske kan du få finansieret de nye tænder rentefrit, hvis du er heldig.

Vi fraråder som udgangspunkt at få lavet tænder og andre tandbehandlinger i udlandet, idet kvaliteten sjældent er den samme som i Danmark.

Tip: Det er også muligt at få lavet nye bryster på afbetaling

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Få tandlæge regningen på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Få lavet tænder på afbetaling og få din selvtillid tilbage

Er du utilfreds med, hvordan dine tænder ser ud? Måske er de skæve? Måske er en eller flere af dem flækket, og du har ikke haft penge til at få dem lavet. Årsagerne kan være mange, og det er desværre et problem, som mange danskere døjer med. Fordi tandlægeregninger ofte er dyre, er vi simpelthen for dårlige til at få lavet vores tænder.

Heldigvis er der mulighed for at få lavet tænder på afbetaling. Det kan være en god måde at få selvtilliden tilbage på rette spor, hvis den har taget skade af, hvordan tænderne ser ud. For når du får lavet tænder på afbetaling, slipper du for at betale lige nu og her. I stedet kan du betale af på regningen henover en periode, og dermed sikre dig, at økonomien ikke vælter, når tandlægeregningen kommer ind ad brevsprækken.

De fleste danske tandlæger tilbyder fleksibel finansiering

Det er efterhånden meget almindeligt, at danske tandlæger tilbyder finansiering til deres kunder. Det vil altså sige, at du på en stor del af landets klinikker har mulighed for at betale din tandlægeregning på kredit.

Det har ikke altid været muligt, men grundet flere og flere IT- og betalingssystemer, der gør det nemt for tandlægerne at tilbyde denne mulighed, er der naturligvis også kommet flere tandlæger med på vognen. I dag er det efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man kan få tilbudt en eller anden form for finansiering.

I vores øjne er det en fantastisk udvikling, der er med til at gøre det mere overskueligt for flere danskere at betale deres tandlægeregning. Og når det bliver mere overskueligt at betale regningen, bliver det også et mindre problem at tage til tandlægen.

I sidste ende gavner det alle; danskerne får bedre tænder og sundhed i munden, og tandlægerne får flere kunder i butikken. Så få endelig lavet dine tænder på afbetaling.