BMW på afbetaling

BMW på afbetaling

Går du og drømmer om en BMW? Så er du ikke den eneste. Den populære tyske bilfabrikant producerer nemlig en lang række fantastiske biler, hvor der er fokus på den gode klassiske køreoplevelse, høj kvalitet og ikke mindst komfort i særklasse. Og du kan få det hele ved at købe en BMW på afbetaling.

Hvad end du er på udkig efter en splinterny eller en brugt BMW, så er mulighederne mange. Som du kan blive klogere på senere i guiden, så forhandler BMW både elbiler, benzinbiler, dieselbiler og plug-in hybrider. Du kan i øvrigt vælge mellem en stationcar, cabriolet, SUV og alt derimellem. Så det er blot et spørgsmål om at bestemme sig for, hvilken model der er den helt rette – og det kan godt være svært. Det økonomiske aspekt behøves dog ikke at blive en udfordring – køb din BMW på afbetaling og slip for at bekymre dig om finansieringen.

Læs med her på siden og bliv klogere på, hvad det helt nøjagtigt vil sige at købe en BMW på afbetaling. Find ud af, hvordan det kan lade sig gøre og få også et par gode råd og tips med på vejen i forhold til, hvordan du griber hele processen an.

Lån penge til en ny BMW

Hvorfor købe en BMW på afbetaling?

Få finansiering på BMWEn BMW er en dyr bil – der er desværre ingen vej udenom det. Hvad end du køber ny eller brugt, vil du opleve, at BMW’er typisk koster mere end eksempelvis en KIA, Toyota eller lignende. Det er bare sådan, at BMW har et utrolig godt ry og ligger i klasse med Audi som naturligvis er fortjent – og det kan mærkes på prisen.

Derfor kan det være en udmærket idé at købe din BMW på afbetaling. Det kan enten være gennem en finansieringsaftale, ved at optage et billån eller lignende. Mulighederne er mange, og det er meget almindeligt at betale af på sin BMW.

Faktisk er bilkøb, næstefter boligkøb, den type af handler, som oftest finansieres. Årsagen er simpel; det er de færreste, der har nok kontanter på kontoen til at købe en bil kontant. Som regel vil man gerne have muligheden for at dele betalingen op i mindre bidder over en længere periode, og det er præcis den mulighed man får, når man køber sin nye eller brugte BMW på afbetaling.

Der er altså følgende gode grunde til at købe en BMW på delbetaling:

 1. Du kan få råd til drømmebilen
 2. Du kan betale af i dit tempo
 3. Der er mange attraktive finansieringsmuligheder

Læs også: Køb bil på afbetaling

Hvilken BMW skal jeg vælge?

Udvalget af biler med BMW-logoet på fronten er stort. Bilmærket har nemlig en bred portefølje af biler i alverdens prisklasser og af forskellige slags. Hvad end du er på udkig efter en lille bybil, en SUV, en crossover, en sportsvogn eller måske en cabriolet – ja, så har BMW den helt rigtige bil.

Når det kommer til drivmidler, er BMW også ret godt med fremme i feltet. Dels har de deres elbil BMW i3, som har været en af de mest anmelderroste elbiler i adskillige år efterhånden, men de har også deres nye BMW iX3, som er en større elektrisk SUV.

Er du mere til god gammeldags benzin og diesel, er udvalget naturligvis også stort. Du kan praktisk talt få hele porteføljen med klassiske brændstofmotorer. Hvis du befinder dig et sted midt imellem benzin og elbiler, så bør du overveje en plug-in hybrid, der giver mulighed for at køre på el i hverdagen og på benzin, når du skal på længere ture.

Hvilken BMW der er den rette for dig kan være svært at sige. Det rette bilvalg er utrolig individuelt og afhænger af en lang række faktorer. Men der er ingen tvivl om, at BMW har noget for enhver smag, så vi tror på, at du vil kunne finde drømmebilen blandt deres mange skønne biler.

Forslag til valg af stationcar:

 • BMW 3-serie Touring
 • BMW 5-serie Touring

Forslag til valg af elbil:

 • BMW Concept i4
 • BMW i3

Forslag til valg af SUV:

 • BMW iX
 • BMW iX3
 • BMW X1
 • BMW X4
Lån penge til en ny BMW

Alternativer til at købe en BMW på afbetaling

Når man køber diverse forbrugervarer på internettet som eksempelvis en mobiltelefon eller lignende, så er det ret enkelt at købe dem på afbetaling. Det kræver nærmest blot ét klik på en knap. Så nemt er det desværre ikke altid, hvis man ønsker at købe en bil, som eksempelvis en BMW, på afbetaling.

Både skyldes det, at købet af en BMW sjældent foregår online, og at der er tale om væsentlig større beløb, end hvis man køber en ny telefon eller lignende. Derfor støder man måske heller ikke på muligheden for at købe en BMW på afbetaling i den klassiske forstand.

Det vil typisk i stedet være et spørgsmål om at få en finansieringsaftale på plads med forhandleren, som man køber bilen hos. Nogle gange kan de tilbyde en god aftale, andre gange kan de ikke. Mange vælger i stedet at tage et billån – enten via deres bank eller via internettet. Der er mange muligheder, og det bedste råd som vi kan give med på vejen er at sammenligne sine muligheder.

Det betyder, at du både bør indhente tilbud på billån fra online lånudbydere og din egen bank, ligesom du også bør få et tilbud på finansiering af bilkøbet gennem den forhandler, som du handler hos. Herefter gælder det om at sammenligne tilbuddene og vurdere, hvor du får den bedste aftale.

Sådan beregner du dit bilbudget

Køb din nye BMW med læder-interior på afbetalingInden man køber en bil, er det naturligvis en udmærket idé at lægge et bilbudget. Det vil sige, at du prøver at budgettere, hvad det kommer til at koste at eje bilen. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at åbne et regneark, så du nemt og hurtigt kan plotte de forventede udgifter ind.

Her forsøger du først og fremmest at udregne de månedlige brændstofudgifter baseret på bilens opgivne forbrug, dit kørselsbehov og en cirkapris for brændstof. Ligeledes skal du tage højde for bilens halvårlige ejerafgift, din bilforsikring, et årligt servicetjek og naturligvis også en månedlig tilsidesættelse af penge, som kan bruges, hvis bilen ender uventet hos mekanikeren.

Hvis du regelmæssigt ønsker at køre din bil i vaskehal, eller hvis du får skiftet dæk på bilen hos et autoværksted, så er det også ting, der bør indgå i dit bilbudget. Alt dette gør dig klogere på, hvad det kommer til at koste at eje den pågældende bil – f.eks. en BMW.

Det kan i øvrigt være en god idé at læse diverse anmeldelser om bilen inden købet, så du kan blive klogere på eventuelle issues forud og dermed tage højde for dem i dit budget, hvis nødvendigt.

Lån penge til en ny BMW