Humac afbetaling

Humac afbetaling

De fleste kender (eller har hørt om) Humac, der igennem mange år har solgt og serviceret Apple produkter herhjemme. Humac kæden er den eneste i Danmark, der er certificeret Apple Premium Reseller, og kæden er derfor et oplagt sted at gå hen, hvis du er på jagt efter nye Apple produkter.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Humac

Hvilke produkter kan købes hos Humac?

I Humacs butikker finder du et bredt udvalg af Apple produkter. Uanset om du er på udkig efter den nyeste iPhone, en ny computer eller iPad, kan du altid finde et bredt udvalg i Humacs butikker. Her kan du finde de mest populære Apple produkter, og du kan være sikker på at få betjening af medarbejdere, der har ekstra godt styr på netop Apples brede varesortiment og innovative teknologi.

Hos Humac kan du også købe tilbehør til mange forskellige produkter fra Apple. Er din Mac oplader gået i stykker, eller har du tabt dine AirPods, så er Humac også en af de butikker, hvor du kan få repareret eller udskiftet de forskellige enheder.

Kan jeg handle på afbetaling hos Humac?

Forhandler af Apple produkterStår du og drømmer om et nyt Apple produkt, selvom bankkontoen er ved at være tom? Så kan du glæde dig over, at Humac tilbyder køb på afbetaling. Butikskæden tilbyder nemlig afbetaling i samarbejde med Santander, og du kan ansøge om en afbetalingsaftale hjemmefra.

Når du sender en ansøgning om afbetaling afsted, vil der blive foretaget en kreditvurdering, som du får svar på med det samme på mail. Bliver din ansøgning godkendt, kan du efterfølgende lægge et smut forbi en Humac butik og købe de varer, du ønsker.

Er du interesseret i delbetaling, tilbyder den danske reseller diverse muligheder. Du kan derfor vælge den løsning, der virker bedst for dig.

Vælg mellem forskellige afbetalingsmuligheder

Humac tilbyder mange løsninger til dig, der ønsker at købe produkter på afbetaling. Her præsenteres tre muligheder:

Køb nu og betal om seks måneder

Du kan vælge at købe nu og betale om seks måneder. Du betaler intet for oprettelse eller gebyrer, men kan starte afbetalingen efter seks måneder. Når du efter seks måneder begynder din afbetaling, kan du vælge at afbetale dit køb inden for en periode på mellem 12 til 72 måneder. Dette er den ideelle løsning, hvis du ikke har så stort økonomisk råderum lige i øjeblikket, men i stedet bedre kan overskue at skulle betale om et halvt års tid.

Fast månedlig afbetaling med lav rente

Du kan også vælge lavrente, som betyder, at du betaler en fast månedlig ydelse. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale, og du kan afbetale over 12 til 60 måneder. Dette er en god løsning, hvis du allerede fra start har lidt penge at gøre godt med og derfor ønsker at betale af med det samme.

             Besøg Humac her »              

Studielån

Er du studerende, kan du i stedet vælge at optage et studielån til køb af varer hos Humac. Her får du en lav rente, og du kan betale tilbage i de månedlige satser, der passer til din økonomiske situation. Du kan låne mellem 2.000 og 15.0000 kr., og tilbagebetalingen strækker sig over 12 til 60 måneder. For at kunne gøre brug af denne løsning og modtage denne type studierabat, skal du kunne dokumentere, at du er studerende eller i lære. Du skal i øvrigt være fyldt 18 år.

Hvordan kommer man i kontakt med Humac?

Har du spørgsmål til Humac, er det let at komme i kontakt med kæden. Du kan altid ringe til Humacs kundeservice på tlf. 70 21 53 53.

Humac kan også kontaktes ved at udfylde den kontaktformular, som du finder på kædens hjemmeside. Herigennem kan du få svar på dine spørgsmål, og du kan også vælge at blive ringet op, hvis det passer dig lidt bedre.

Rettigheder: Humac A/S