Kølefryseskab på afbetaling

Kølefryseskab på afbetaling

I det lille køkken, eller til dig, der ikke har behov for en stor separat fryser, ja, dér er et kølefryseskab en perfekt løsning.

Et kølefryseskab er en kombination af et almindeligt køleskab og en fryser – samlet i ét element. Typisk vil det være køleskabet foroven og fryseren forneden, men det kan såmænd også være omvendt.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb kølefryseskab på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
Er man en lille familie (eventuelt blot et par uden børn), kan et kølefryseskab være det oplagte valg. Det passer perfekt ind i en lejlighed eller et mindre hus, hvor man ikke har plads eller behov for en fryser i fuld størrelse. Samtidig sparer man penge ved at købe fryser og køleskab samlet i stedet for at skulle have en af hver.

På trods af denne besparelse er det dog ikke nødvendigvis altid billigt at købe et kølefryseskab. Har du behov for et nyt et af slagsen nu og her, selvom pengene på kontoen ikke helt rækker til at betale kontant? Så kan du med fordel købe et kølefryseskab på afbetaling.

God eller dårlig idé at købe et kølefryseskab på afbetaling?

Køb kølefryseskab i dag men betal først senere på kreditHvorvidt det er en god eller dårlig idé at købe et kølefryseskab på afbetaling er en meget individuel vurdering. Det afhænger af en lang række forskellige parametre, som må være op til den enkelte at tage stilling til.

Generelt gælder det, at hvis man har økonomisk råderum til at købe noget kontant, så bør man gøre det. På den måde undgår man at binde sig til en månedlig afbetaling i en længere periode, samtidig med, at man også undgår de potentielle omkostninger, der er forbundet med en finansieringsaftale.

Har man ikke pengene til en ny og moderne fryser og køleskab, så kan det være oplagt at købe et kølefryseskab på afbetaling. Og hvis man har en nogenlunde stabil økonomi og nok økonomisk råderum til at klare en ekstra månedlig betaling, så er det bare at slå til.

Fordelen ved at købe et kølefryseskab på afbetaling er også, at man på den måde kan få råd til et dyrere kølefryseskab af højere kvalitet, som man ellers ikke ville have haft mulighed for at købe. Det kan gøre det til en udmærket idé at købe på afbetaling, da man på den måde forhåbentligt får et mere energivenligt kølefryseskab, der holder i længere tid end et billigere alternativ.

Hvad koster et godt kølefryseskab i dag?

Det kan være svært at sige, hvad et godt kølefryseskab koster i kroner og øre. Ikke fordi priserne er hemmelige, men simpelthen fordi det er meget individuelt, hvad der er et godt kølefryseskab, og hvad der ikke er.

Det afhænger naturligvis af ting som størrelse, funktioner og så videre. Nogle mener at deres kølefryseskab skal være så simpelt som muligt og ikke alt for stort, mens andre gerne vil have et med LED-display og alt muligt andet gejl.

Når det så er sagt, så kan vi sige, at prisen på et godt kølefryseskab med topkarakter i strømforbrug fra et anerkendt mærke, typisk vil ligge et sted mellem 7.500 kroner og 9.500 kroner. Du kan naturligvis både finde kølefryseskabe, der er dyrere, og kølefryseskabe, der er noget billigere.

Men som nævnt kan det være en udmærket idé at holde øje med lige netop strømforbrug, garantiperiode og så videre. For det kan i den grad betale sig at købe et lidt dyrere kølefryseskab på afbetaling, hvis det holder to eller tre gange så lang tid som et billigere kølefryseskab, samtidig med, at det også bruger mindre strøm.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb kølefryseskab på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Fordele ved kølefryseskabe

Køb kølefryseskab på afbetalingDer er mange fordele ved kølefryseskabe, men det er også vigtigt at pointere, at de ikke er for alle. Som tidligere nævnt, fungerer kølefryseskabe rigtig godt i lejligheder, små boliger og til mindre husstande. Det gør de blandt andet på grund af deres overkommelige størrelse. I stedet for, at du skal have både et køleskab og en fryser stående, så kan du kombinere dem.

Til gengæld giver du afkald på lidt køleskabsplads og lidt fryserplads, hvis alternativet var at have begge dele. Derfor vil det sjældent være det rette valg, hvis man altid har pladsproblemer i enten sit køleskab eller sin fryser.

En anden fordel ved et kølefryseskab er, at det ofte vil resultere i en billigere elregning. For nu har du kun ét apparat, der trækker strøm til både køl og frys. Før havde du sandsynligvis en separat fryser og et separat køleskab, som hver især skulle bruge strøm på at holde sig kolde. Det bliver naturligt nok reduceret, når du vælger et kombineret kølefryseskab. Både fordi du ikke har to apparater, men også fordi selve køleskabsdelen og fryserdelen er mindre end to separate elementer.

Endelig er der naturligvis den fordel, at man med et kølefryseskab ikke skal rende ud i garagen, skuret eller bryggerset for at komme til sin fryser. I stedet har man den lige der i køkkenet, og det gør bare det hele væsentligt mere ubesværet.

Opsummeret – her er fordelene:

  • De passer godt til mindre huse og lejligheder
  • De er billigere i indkøb (sammenlignet med at købe en separat fryser og køleskab)
  • De er billigere i drift (strøm)
  • Du får samlet al maden ét sted

Få råd til et endnu bedre kølefryseskab med delbetaling

Vi har allerede kort været inde på, at man kan få råd til et endnu bedre kølefryseskab, hvis man køber det på afbetaling. Det sker simpelthen, fordi man deler betalingen op i en række mindre dele, som betales henover en længere periode. Dermed vil et kølefryseskab, der måske er 1.000, 2.000 eller 3.000 kroner dyrere i indkøbspris, ikke virke så meget dyrere, når merprisen bliver fordelt udover flere måneder.

Så hvis du står mellem at købe et billigere og mindre energivenligt frysekøleskab kontant eller at købe et bedre og mere energivenligt kølefryseskab på afbetaling, så er det værd at overveje sidstnævnte fremgangsmåde. For selvom du binder dig i en periode, kan du potentielt set spare mange penge på din strømregning og på et kølefryseskab, der holder i længere tid.

Har du besluttet dig? Så køb et kølefryseskab på afbetaling via oversigten øverst på siden. Vil du hellere betale kontant? Så tilbyder samtlige forhandlere i oversigten naturligvis også helt almindelig kortbetaling. Det er altså blot et spørgsmål om at finde det helt rette kølefryseskab til dig.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb kølefryseskab på afbetaling med en kredit fra Nordcredit