Rideudstyr på afbetaling

Rideudstyr på afbetaling

At ride kræver en masse udstyr. Både af hensyn til præstation, men også i forhold til sikkerhed. Derfor er det essentielt, at du ikke går på kompromis med rideudstyret. At købe billigt rideudstyr er derfor næppe den rette løsning, hvis det økonomiske aspekt volder problemer. I stedet bør du undersøge alternative finansieringsmuligheder.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Rideudstyr på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Da der både skal købes ridetøj, sadel, ridehjelm m.m., bliver det hurtigt en dyr affære at starte til ridning. Det er især aktuelt, hvis du skal betale udstyrets fulde pris med det samme. Heldigvis er det ikke nødvendigt, da mange danske netbutikker tilbyder køb af rideudstyr på afbetaling via samarbejdspartnere såsom Klarna.

Få råd til professionelt rideudstyr

RidesadlerRidning er en sport, mange drømmer om at starte til. Desværre er det ikke alle, der har råd. Som angivet, så er det ikke billigt at købe alt det udstyr, der skal bruges. Derfor er der mange, der føler sig nødsaget til at give op, før de overhovedet er startet. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at forholde sig.

I stedet for at betale udstyrets fulde pris på én gang, kan du dele betalingen op i mindre bidder. Det fulde beløb skal fortsat indbetales, men dog i små rater, der betales en gang om måneden. Det gør det betydeligt lettere at finde penge til det dyre udstyr. Samtidig efterlader det ikke et stort hul i din økonomi.

Heldigvis er der mange danske netbutikker, der tilbyder afbetaling som betalingsmulighed. Det er sjældent, at det er forhandleren selv, der håndterer afbetalingen. Ofte foregår det via en samarbejdspartner. Det kunne eksempelvis være Klarna, der er blandt de største aktører, hvorfor mange også er bekendt med dem.

Mange fordele ved at købe rideudstyr på afbetaling

Får du muligheden for at købe dit rideudstyr på afbetaling, bør du ikke tøve. Der er et hav af fordele forbundet med det. Den primære fordel er, at du kan dele betalingen op i mindre bider. Dog er det ikke alle, der tænker over, at dette resulterer i flere andre fordele.

Har du ikke mulighed for at betale for dit rideudstyr, er en afdragsordning værd at overveje. At afbetale købet af dit udstyr kan være lige det, der muliggør, at du endelig kan starte til ridning. Handler du hos en netbutik, der tilbyder dette, er det bestemt værd at overveje. Specielt hvis du har svært ved at få pengene til at slå til.

Afbetaling er ikke den eneste finansieringsmulighed

Til trods for, at det er den mest populære finansieringsmulighed, er afbetaling ikke den eneste mulighed. Du kan ligeledes foretage fakturakøb hos et hav af danske netbutikker. Dette medfører dog ikke, at du kan betale dit ordrebeløb i små rater. Derimod får du blot udstedt en faktura med en forudbestemt kredittid.

Derfor er det ikke en nær så anvendt løsning. Det bruges dog i nogle sammenhæng. F.eks. kan det bruges, hvis du ønsker at skubbe en betaling, til efter du har fået løn. Foruden dette er det dog sjældent, at køb på faktura er en løsning, der bruges. De fleste danskere foretrækker at benytte afbetaling.

Da du finder et stort antal danske netbutikker, der forhandler rideudstyr, som tilbyder afbetaling, bør du også kunne købe dit ønskede udstyr på afbetaling. Dette er gældende uanset dine præferencer i forhold til udstyr til ridning. Dette understreger naturligvis, at køb af rideudstyr på afbetaling er en mulighed for de fleste.