Butikker med MobilePay

Butikker med MobilePay

Danskernes brug af MobilePay er steget kraftigt gennem 2018 og 2019. I dag udgør de næsten en tredjedel af deres transaktioner. Samtidig er antallet af butikker og webshops, der tilbyder betaling via MobilePay også steget eksplosivt. Det betyder, at der i dag er mere end 120.000 butikker og webshops, der har integreret MobilePay.


Der strømmede nye butikker og webshops til MobilePay-platformen sidste år. Det er ensbetydende med, at du kan handle hos rigtig mange butikker med MobilePay. Faktisk var der intet mindre end 5.000 nye butikker og webshops, der tilsluttede sig platformen sidste år. Det er den største vækst, de nogensinde har oplevet.

Nye butikker tilslutter sig hele tiden MobilePay

200 nye butikker tilsluttede sig den innovative mobile betalingsløsning hver eneste arbejdsdag i 2018. Det er en udvikling, der forventes at fortsætte i 2019. Det er en tydelig indikation på, at de traditionelle betalingsløsninger såsom kort- eller kontantbetaling nedprioriteres til fordel for betaling med MobilePay.

I starten var det hovedsageligt en applikation til betaling mellem private. I takt med en stigende popularitet udvidedes funktionaliteten til at omfatte betaling i butikker og på webshops. Det har danskerne taget godt imod, hvorfor der i dag er mere end 120.000 steder, hvor man kan betale med MobilePay.

Lad pungen blive hjemme

MobilbetalingMobilePay giver dig mulighed for at lade pungen blive hjemme. Det eneste du skal bruge for at gennemføre dine køb er din mobiltelefon. Det gør sig gældende, hvad enten det er planlagt eller ej. Har du glemt din pung, og står du i Rema 1000 med et kassebånd fyldt med varer? Frygt ej – betal med MobilePay og kom videre.

I dag vælger mange danskere at lade pungen blive hjemme. Det gør de af den simple årsag, at de blot kan have deres mobiltelefon med, såfremt de udelukkende skal handle i en af de mange MobilePay-butikker. Er du i tvivl om, hvor du kan betale med MobilePay, så kan du her på siden se, hvilke butikker der modtager betaling via MobilePay.

Internetbetaling med MobilePay er stigende

Det er ikke kun i fysiske forretninger, at omsætning og antal transaktioner har været eksplosivt stigende i det seneste år. Det gør sig ligeledes gældende for antallet af internetbetalinger foretaget med MobilePay. Derfor har flere webshops integreret betalingsmuligheden, da efterspørgslen har været under kraftig vækst.

Som følge af dette kan du betale med din mobil hos en lang række danske webshops. Det er endnu ikke alle webshops, der tilbyder deres kunder muligheden for at betale med MobilePay. Det er dog blot et spørgsmål om tid, før det er aktuelt. Danskerne er nemlig vilde med MobilePay – både online og i fysiske butikker.

Alt fra store til små butikker

Det er alt fra store til små butikker, der har valgt at tilbyde MobilePay som betalingsløsning. Store kæder som Salling Group har taget teknologien til sig, men også mindre webshops, ejet og drevet af én person, tilbyder deres kunder at betale via MobilePay. Derfor er det en populær løsning, der bruges af mange forretninger.

Årsagen til den store efterspørgsel er den markante simplicitet, det tilbyder. Vælg dine varer, gå til betaling, og swipe på din mobil – det bliver ikke meget nemmere. Du skal ikke finde dit betalingskort frem, før du kan gennemføre din ordre og betaling. Det tiltaler mange, hvad enten der er tale om fysisk eller online betaling.

På baggrund af den store efterspørgsel, så er det kun naturligt, at der i fremtiden vil være endnu flere, der tilslutter sig platformen – og måske endda 200 for hver arbejdsdag som i 2018. Hvis du er glad for at kunne betale med MobilePay, så kan du glæde dig over, at det er en betalingsløsning, der er i kraftig vækst. Du har dog også mulighed for at handle på afbetaling – læs mere om den mulighed her.

Anbefalinger: Her kan du betale med MobilePay

Antallet af danske butikker med MobilePay betaling er efterhånden rigtig højt. Faktisk er så mange butikker hoppet med på bølgen, at forbrugerne næsten tager det som en selvfølge, at man kan betale med MobilePay.

Betaling med MobilePay i butikker – både fysiske og online – vinder frem. Du kan derfor med god grund downloade app’en allerede i dag, så du kan benytte dig af nem og sikker betaling. Det kan bl.a. anbefales at shoppe og betale med mobilbetaling her:

 • Nicehair
 • Coolstuff
 • Coolshop
 • WhiteAway
 • Skousen

Det er meget sandsynligt, at dine yndlingsforretninger også tilbyder betaling via MobilePay.

Bilka og de andre supermarkeder tager også imod MobilePayMobilePay

MobilePay kan bruges som betalingsmiddel hos en verden af butikker. Hos disse kan du bl.a. shoppe møbler og elektronik, men også andre varer kan købes med MobilePay.

Ikke alle er klar over det, men det er også muligt at betale med MobilePay i mange af landets supermarkeder. Du kan dermed købe mad og dagligvarer i dit lokale supermarked uden at skulle have hverken betalingskort eller kontanter med dig. Du skal blot huske din mobil.

Følgende supermarkeder tager imod MobilePay:

 • Meny
 • Bilka (pt. kun online)
 • Føtex (pt. kun online)
 • REMA 1000
 • Fakta
 • SuperBrugsen
 • Dagli’Brugsen
 • Irma
 • Kvickly

Bemærk: Flere og flere supermarkeder er begyndt at gå over til betaling via Dankort på mobilen.