Grafikkort på afbetaling

Grafikkort på afbetaling

Hvis der er en af de dele i din computer, som virkelig kan gøre en stor forskel for ydelsen, når du spiller, så er det grafikkortet. Grafikken er en essentiel del af computerspil, og spillene kræver løbende mere og mere på grafiksiden. Derfor, er der mange, der vælger at opgradere deres grafikkort som det første, fordi det typisk er det første, der falder bagud. En måde, hvorpå du kan undgå at skulle købe nyt grafikkort hvert tredje år er ved at købe topmodellerne – de kan virke dyre, men pengene er ret godt givet ud.

Problemet er bare, hvordan får man råd til et grafikkort til flere tusinde kroner, når det gamle står af? Køb grafikkort på afbetaling og del betalingen ud over flere måneder, hvor du betaler beløbet af i mindre bidder – og få råd til at game med den vildeste grafik.

Køb grafikkort afbetaling

Hvorfor vælge dyre grafikkort?

GrafikkortMan kan måske undre sig over, hvad et dyrt grafikkort kan, som et af de mere billige ikke kan. Og svaret er ret simpelt – hvis du spiller computerspil ved du sandsynligvis, at grafikken hele tiden bliver bedre og bedre. For at computeren kan følge med, er den nødt til at have et grafikkort, der kan vise den her ekstraordinære grafik – og det er kun de helt dyre grafikkort, som for alvor kan leve op til de krav, som bliver stillet af spillene.

At vælge et billigt grafikkort kan måske virke som en god idé, når man køber det, af den simple årsag, at man spare mange penge. Men til gengæld bliver de billige grafikkort hurtigere for gamle og langsomme til at køre de nye spil samtidig med, at de ikke har helt den samme ydelsesevne. Derfor, kan man risikere at købe nye spil som for eksempel Battlefield, Destiny, Call of Duty og lignende, og simpelthen ikke være i stand til at spille dem.

Så selvom det kan virke dyrt, så kan det være en rigtig god idé at overveje at købe grafikkort på afbetaling, når man skal opgradere sin computer. For gameren er det den bedre investering i sidste ende.

Hvad er afbetaling?

Når du køber grafikkort på afbetaling, betyder det, at du køber og modtager et grafikkort, som hvis du havde købt det kontant, men i stedet bliver beløbet, som du skal betale, delt ud over nogle mindre rater, som gør det mere overkommeligt at betale. Derfor, behøver du ikke at lægge det fulde beløb, når grafikkortet skal købes, men derimod bare sørge for at du kan betale din månedlige ydelse, når den bliver opkrævet.

Typisk fungerer det sådan, at du selv vælger hvor mange måneder du vil have til at afbetale grafikkortet, og herefter vil en månedlig ydelse blive udregnet, så tallene stemmer. Alt efter forhandler kan omkostninger ved at købe grafikkort på afbetaling variere mellem at være et par procent og være helt gratis. Det er op til den enkelte forhandler at bestemme, men under alle omstændigheder er det, som regel, væsentligt billigere end at tage et lån eller trække over på sin bankkonto.

Køb grafikkort i dag hos en af ovenstående forhandlere.