Blog

Sparxpres ViaBill

Økonomisk aftale

Det kan ofte være svært at få plads i det personlige budget til at foretage alle de køb, man ønsker. Ofte kan det føles som en sur og langvarig proces, når man forsøger at spare sammen til alle de drømme, man går rundt med. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man gerne vil gøre ens mange drømme til virkelighed.

ViaBill har indledt et samarbejde med Sparxpres, der gør det nemmere og hurtigere end nogensinde at låne penge. Du behøver ikke længere kun at drømme om alle de ting, du gerne vil. Allerede i dag kan du oprette en ansøgning om kredit og få pengene udbetalt med det samme.

Forbrugsforeningen butikker

Rabatkupon

Er du interesseret i at spare mange penge? Så kan det være, at du skal læse med her. Vi har sammensat en lille guide om Forbrugsforeningen, mht. hvilke tilbud og rabatter du kan nyde godt af som medlem. Derudover, så får du også en lille guide til, hvordan du melder dig ind i Forbrugsforeningen, og endelig alle de fordele, som er forbundet med at benytte Forbrugsforeningens app.

Lær alt hvad du behøver at vide om Forbrugsforeningen i denne guide.

Ældre Sagen rabat

Ældre og shopping

Har du rundet pensionsalderen og lagt arbejdslivet bag dig? Så oplever du nok, at økonomien ikke er helt den samme, som den var dengang, der månedligt tikkede en løn ind på kontoen. Heldigvis er der rig mulighed for at skaffe gode rabatter som pensioneret.

Men bare rolig, selvom du ikke er pensioneret, så kan der stadig være gode rabatordninger til dig. For eksempel slipper du ofte for at betale fuld pris for entre til museer og andre attraktioner, hvis du er over 65 år. Dette gælder ikke kun i Danmark, men også mange andre steder i verden.

Visma LogBuy rabat

Rabatter

Alle ved, at studerende og pensionister som regel kan få rabatter, når de er ude at handle, i biografen, i teateret, og så videre. Men hvad med alle os andre? Alle os, der har lagt studiebøgerne bag os, og endnu har lang udsigt til pensionsårene – skal vi betale fuld pris for alt?

Heldigvis ikke – der er nemlig mange rabatordninger, hvor du kan få rabat på alt fra solbriller og tøj til rejser og oplevelser, også selvom du hverken er studerende eller pensioneret. En af de absolut mest populære og brugbare rabatordninger er Visma LogBuy, som med 2.800 rabatter i hele Danmark, gør det nemt at spare mange penge.

Studiekort rabat

Udsalg

Det er ikke nemt at være studerende. Man betaler til studiebøger, en dyr lejebolig, computer og meget mere, ofte uden at have en reel indtægt foruden sin SU. Vi kan nærmest ikke komme på en bedre årsag til at ville spare penge end virkelig at være en presset studerende set med økonomiske briller.

Heldigvis, er der mange steder, hvor man kan få rabat, hvis man tilkendegiver, at man er studerende. Det er bare lige med at huske det.

Hvad er delbetaling?

Delbetaling

Der er ingen måder at komme uden om det på; der er bare visse ting, vi har brug for i vores liv for at få det hele til at hænge sammen. Det kan være for at spare tid, for at spare energi eller for at spare penge på sigt. Og de fleste af disse ting koster nu engang penge at investere i – og nogle af tingene koster mange penge. For eksempel kan det være en overvældende udgift, hvis vaskemaskinen, køleskabet eller sengen pludselig går i stykker.

Køb på faktura i Sverige

Sverige og shopping

Der har altid været stor begejstring blandt danskerne for at tage et smut over sundet til vores naboer for at shoppe. Det har det blandt andet været på grund af de ofte fordelagtige priser på nogle typer af varer. I dag er det dog blevet endnu nemmere at gøre en god handel hos svenske forhandlere og butikker, netop fordi mange svenske webshops tilbyder køb på faktura. Det betyder, at der så pludselig kan være mange penge at spare og samtidig smarte afbetalingsløsninger, du kan få glæde af, selvom du ikke engang bevæger dig fysisk over Øresund.

ViaBill og RKI

Shopping og levering

Der er mange glæder i denne verden, som koster lidt. Og netop derfor elsker vi danskere også at shoppe, forkæle os selv, eller på anden vis forsøde tilværelsen lidt fra tid til anden.

Dog kan det sommetider være svært at skulle købe en større ting på én gang, og netop derfor finder mange det relevant og positivt at købe nye ting på afbetaling – for eksempel med ViaBill.

Betal med børnepenge

Glad sparegris

I de seneste år er den nye betalingsform, kaldet afbetaling, blevet populær blandt danskerne. Afbetaling er en ny form for lån, som ikke er associeret med din bank. I stedet lægger du et depositum for en vare, i den butik du handler i, og skal derefter betale af for denne vare via nogle månedlige rater. På den måde kan man sige, at du låner penge af butikken, som varen kommer fra, på den præmis at du betaler de månedlige rater rettidigt.


Mange danskere er blevet vilde med denne nye betalingsform, idet den bagvedliggende proces er mere overskuelig og nem at føre ind i et månedligt budget. Så længe at du har ført de fremtidige månedlige betalinger ind i et særlig betalingsservice system, kan du trygt læne dig tilbage uden bekymringer.

Hvornår er det en god idé at shoppe på afbetaling?

Veninder på shopping

I dag er der mange, der fraråder forbrugerne at betale for produkter på afbetaling. Afbetaling er i de seneste år vundet frem som en ny og smart betalingsform, der tillader kunder uden økonomisk overskud at få råd til det, de står og mangler.

Det er i teorien en nobel gerning at gøre kunderne, men i praksis kan denne nye betalingsform ende i en masse gæld, der ikke kan betales af med det samme. Hvornår er det så en god idé for dig at shoppe på afbetaling? Det kan du lære meget mere om i det følgende.