KitchenAid på afbetaling

KitchenAid på afbetaling

Hvem havde nogensinde troet, at navnet på en elektrisk køkkenmaskine skulle være et af de mest kendte brands i Danmark? Ja, det kommer måske som en overraskelse for nogle, men det er naturligvis ikke helt uden grund. Med sit karakteristiske design og sin smarte funktion, er der ingen tvivl om, at KitchenAid har fortjent det gode ry.

Har man et køkken med plads til en køkkenmaskine, og bager man regelmæssigt brød, kager eller lignende, så er en KitchenAid nærmest uundværlig. Desværre er det ikke billigt at udstyre køkkenet med en elektrisk køkkenmaskine af den kaliber, og derfor er der flere og flere danskere, der køber en KitchenAid på afbetaling.

Det gælder naturligvis ikke kun køkkenmaskinen, men også deres øvrige produkter. KitchenAid laver blandt andet også blendere, kølefryseskabe og meget mere. Alle fremhævede forhandlere fra oversigten herunder tilbyder deres kunder at købe KitchenAid på afbetaling.

Køb KitchenAid på afbetaling

Hvem er KitchenAid?

Køb KitchenAid maskine nu og betal først senere på kreditKitchenAid er en amerikansk producent af diverse køkkenudstyr. Virksomheden så dagens lys i 1919, hvor Herbert Johnson opfandt et elektrisk piskeris. Det blev starten på et mangeårigt eventyr, der siden har resulteret i et bredt udvalg af diverse elektriske apparater til køkkenet.

I dag er de i den grad kendt for deres elektriske køkkenmaskine og øvrige produkter, der byder på et skønt design. Og lige netop designet er mere eller mindre det samme, som det var tilbage i 1937. Der er altså ikke sket meget på den front, hvilket blot tyder på, at KitchenAid er en virksomhed, der altid har været fremme i skoene. Det understreges da også af, at op til flere af deres modeller står udstillet på Museum of Modern Art i USA.

I 1987 blev KitchenAid opkøbt af virksomheden Whirlpool, men brandet er fortsat det samme. Og du har i dag rig mulighed for at købe nogle af de bedste og mest avancerede KitchenAid maskiner til dato. Har du ikke råd til at købe dem kontant, har vi, i oversigten længere oppe på siden, samlet nogle af de mest populære forhandlere af KitchenAid på afbetaling.

KitchenAid køkkenudstyr er altid et godt køb

Grunden til, at det er en udmærket idé at kende lidt til historien om KitchenAid er, at det understreger, hvor tidløse deres produkter er. De holder i evigheder, og går tilsyneladende aldrig af mode. Derfor kan du som regel være sikker på, at når først du har købt et produkt fra KitchenAid, så holder det de næste mange år.

Hvis du en dag beslutter dig for, at du ikke længere har brug for dit KitchenAid køkkenudstyr, så er det som regel relativt nemt at sælge det brugt. Det står i dyb kontrast til så meget andet køkkenudstyr, som man lige så godt kan give væk gratis eller køre på genbrugspladsen med, hvis man ikke længere har brug for det.

Når det så er sagt, så skal man naturligvis ikke købe KitchenAid køkkenudstyr bare for at købe det. Som med alt andet i livet, bør du kun købe KitchenAid, hvis du reelt set har brug for det. Har du brug for det, men har du ikke penge på kontoen til at betale for det lige nu? Så kan du naturligvis købe dit KitchenAid køkkenudstyr på afbetaling hos en af de udvalgte forhandlere øverst på siden.

Du kan købe alt fra brødristere til røremaskiner på afbetaling

Udvalget af køkkenudstyr fra KitchenAid spænder bredt. Faktisk producerer virksomheden mere eller mindre udstyr til alle formål, man måtte have i et køkken. Det kan eksempelvis tælle en brødrister, en elkedel eller måske en kaffemaskine. Men listen er meget længere, og du kan blandt andet købe følgende udstyr:

 • Køkkenvægt
 • Håndmixer
 • Røremaskine
 • Foodprocessor
 • Kølefryseskab
 • Sodavandsmaskine
 • Slowjuicer

Skal du have det fulde overblik over de KitchenAid ting, som du kan købe på afbetaling? Så kan du besøge en eller flere af de webshops og forhandlere, som vi har nævnt i oversigten øverst på siden.

Køb KitchenAid på afbetaling

Sådan køber du udstyr fra KitchenAid på kredit

KitchenAid køkkenmaskine på afbetalingHar du besluttet dig for at købe udstyr fra KitchenAid på kredit? Så er det både hurtigt og nemt at få det overstået. Det behøver i realiteten ikke at tage meget længere tid, end når du handler med dit almindelige betalingskort.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det foregår, så skal du blot følge nedenstående trin-for-trin guide:

 1. Vælg en forhandler af KitchenAid på kredit i oversigten ovenfor
 2. Find det KitchenAid køkkenudstyr, som du ønsker at købe på afbetaling
 3. Læg varerne i kurven og gå videre til betaling
 4. Udfyld de nødvendige oplysninger
 5. Vælg Køb på afbetaling, Køb på kredit, Betal senere eller lignende som betalingsmetode
 6. Udfyld de nødvendige oplysninger
 7. Modtag dine varer og betal senere

Ovenstående beskriver meget godt den proces, som man går igennem, når man skal købe KitchenAid køkkenudstyr på afbetaling. De enkelte trin kan variere en anelse fra forhandler til forhandler, men som regel har butikkerne været gode til at gøre det nemt at købe varer, som eksempelvis KitchenAid, på afbetaling.

Hvis du bliver i tvivl om fremgangsmåden, kan du naturligvis altid tage kontakt til den pågældende forhandlers kundeservice. De vil herefter hjælpe dig med at købe de ønskede produkter på kredit og dermed udskyde betalingen til et senere tidspunkt i form af flere delbetalinger. Forhandleren vil som regel have et samarbejde med Sparxpres, Santander eller Klarna, som har stor erfaring med at administrere denne type kreditkøb.

KitchenAid forhandles både online og offline

Når vi henviser til forhandlere af KitchenAid på afbetaling, så er det typisk webshops, som du ender hos. Det skyldes flere ting, men blandt andet, at det især er på internettet, at det er nemt og ubesværet at købe produkter på afbetaling.

Hvis du foretrækker at se produkterne i virkeligheden, vil du også kunne finde KitchenAid køkkenudstyr i de fleste fysiske butikker, der sælger isenkram og hvidevarer. Det er dog ikke sikkert, at alle disse tilbyder køb på afbetaling, og du kan derfor risikere at skulle betale den fulde pris med det samme, når du handler offline.

Der er dog enkelte fysiske forhandlere, der tilbyder deres kunder at købe KitchenAid på afbetaling. Du kan eventuelt undersøge forhandlerens hjemmeside på forhånd. Alternativ kan du tage ned i en fysisk butik og kigge på produktet, for herefter at købe det online på en webshop, der giver dig mulighed for at købe køkkenudstyret på afbetaling.