JYSK afbetaling

JYSK afbetaling

JYSK, der oprindeligt gik under navnet Jysk Sengetøjslager indtil 2001, er en butikskæde, der har profileret sig på at sælge alt til boligen – bare lidt billigere end konkurrenterne. Det var med afsæt i dette, at kædens første slogan opstod: ”Kvalitet – lidt billigere”. Det er et slogan, der har holdt ved lige siden.


I dag er der mere end hundrede JYSK-forretninger i Danmark. På verdensplan er der mere end 2.500 butikker. De driver desuden en dansk webshop, der findes på JYSK.dk. Her sælger de deres fulde udvalg til lige så lave priser som i butikkerne. Derfor er det muligt at gøre en god handel, uanset om du vælger butik eller nettet.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med JYSK

Disse produkter kan du købe hos JYSK

Som angivet herover, er JYSK en dansk butikskæde, der har skabt sin grobund ved at sælge alt til boligen. Du kan derfor købe møbler, boligtilbehør m.m. i både deres butikker og på deres webshop. Derfor kan du købe din næste seng, et nyt spisebord eller blot et ny bruseforhæng hos JYSK. De har nemlig alt til boligen.

Aktuelle muligheder for finansiering hos JYSK

SengMed en Jysk Expresskredit kan du finansiere dine køb i butikken eller på nettet. Du kan få en kredit på op til 30.000 kr. Du kan endda få en finansieringsordning under renter og gebyrer i 10 eller 20 måneder. Du kan ansøge om en kredit direkte på JYSKs hjemmeside. Efter ansøgningen er sendt, får du svar inden for kort tid.

Når du har udfyldt kreditaftalen og underskrevet med dit NemID, så er du klar til at handle i én af deres flere hundrede butikker eller på deres webshop. Du kan maksimalt få en kredit på 30.000 kr. Du kan få tillagt en kredit på yderligere 5.000 kr., som du kan bruge, når du lyster. Det kræver dog at du kreditgodkendes til det.

Du kan fordele afbetalingen af det samlede ordrebeløb over 10 eller 20 måneder. Det vælger du selv, når du indgår kreditaftalen. Afbetalingen er både rente- og gebyrfri. Det forudsætter dog at afbetalingen foregår via automatisk kortbetaling. Opsiges kreditten som følge af kredittagers misligholdelse, pålægges der gebyrer.

Sådan ansøger du om JYSK Expresskredit til brug i butik:

Hvis du ønsker at bruge kreditten i én af de fysiske forretninger, skal du følge nedenstående trin. Du kan max. få en kredit på 30.000 kr. Du skal bruge dit NemID flere gange under ansøgning, hvorfor du skal have det ved hånden.

  1. Tryk på Ansøg-knappen på JYSKs hjemmeside
  2. Underskriv kreditaftalen med dit NemID
  3. Gå ind i den JYSK-butik, du ønsker at handle i
  4. Medbring både din mobiltelefon og et gyldigt billed-ID

Sådan ansøger du om JYSK Expresskredit til brug på nettet:

Hvis du derimod ønsker at bruge kreditten på nettet, så foregår ansøgning som beskrevet herunder. Den kan dog kun benyttes ved køb over 2.000 kr.

  1. Læg dine varer i kurven og gå til kassen
  2. Vælg Jysk Expresskredit, når du skal vælge betalingsmetode
  3. Udfyld den påkrævede kreditaftale og underskriv derefter med dit NemID
  4. JYSK bliver underrettet herom og leverer varen eller varerne som aftalt

Du kan købe alle varer hos JYSK på afbetaling, hvis blot det samlede ordrebeløb overstiger 2.000 kr. Kreditten udbydes i samarbejde med Express Bank. Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Sådan kontakter du JYSKs kundeservice

Hvis du gerne vil i kontakt med JYSKs kundeservice, så har du to muligheder. Du kan enten sende dem en e-mail eller ringe dem op. Deres kundeservice kan kontaktes via e-mail på kundeservice@JYSK.com. Ønsker du at ringe dem op, så skal du kontakte dem pr. tlf. 70 80 81 90. Deres åbningstider er som følgende:

  • Mandag til fredag: 09:00 – 19:00
  • Lørdag til søndag: 09:00 – 17:00

Rettigheder: JYSK