Børnetøj på afbetaling

Børnetøj på afbetaling

Det kan være dyrt at sørge for, at dine børn er klædt bedst muligt på til de forskellige sæsoner, som året byder på. Med det svingende vejr, som det danske land byder os, kan der ofte opstå akutte behov for en ændring i garderoben. Kommer vinteren hurtigere end forventet, er det vigtigt, at dit barn er klædt på i en varm flyverdragt. Står det ned i stænger, er det rette regntøj vigtigt for at sikre en tør dag i børnehaven eller skolen. Men det er ikke altid, at pengene lige er til at udvide garderoben, og derfor kan det være en fordel at købe børnetøj på afbetaling.


Hvad er fordelen ved at købe børnetøj på afbetaling?

BørnetøjDer kan være mange grunde til, at man vælger at købe på afbetaling. Er du studerende, eller har du endnu ikke landet det bedst betalte job, kan det være svært at presse et akut behov for nyt børnetøj ind i det månedlige budget. Her er det ofte langt nemmere og mere overskueligt at købe børnetøj på afbetaling. Du får altså mulighed for at sikre, at dine børn ikke skal gå på kompromis, og du kan klæde dem ordentlig på i alt slags vejr – også uden, at du selv skal leve af vand og brød resten af måneden vel og mærke.

Det er blevet meget populært at købe alverdens ting på afbetaling, og der er derfor flere og flere webshops, der tilbyder ydelsen. Populariteten af at købe på kredit betyder også, at de, der udbyder ydelsen, oplever mere konkurrence, og det kan ende i favorable priser for dig. Når du køber børnetøj på afbetaling, foregår betalingen ofte gennem en tredjepart. Det er altså ikke selve webshoppen, men en af deres samarbejdspartnere du betaler igennem. Er du interesseret i at købe på afbetaling, skal du blot kigge i vores oversigt her på siden, hvor vi løbende holder styr på, hvilke webshops, der tilbyder dig at købe på kredit.

Desuden er en afdragsordning ofte langt billigere end alternativer som forbrugslån. Finder du den helt rigtige kredit, kan du ende med kun at betale det købsprisen tilbage, og det er i det tempo, der passer dig og med de penge, du kan undvære.

Hvad vil det sige at købe på afbetaling?

At købe ting på afbetaling kan være med til at sikre, at du ikke går økonomisk fallit. Når du køber på afbetaling, tager du det fulde beløb på dine varer og deler dem op i mindre bidder. Det er op til dig at bestemme, om du vil betale et stort eller mindre beløb, og hvor mange måneder du vil være om at betale varen tilbage. Køb på afbetaling betyder, at du kan købe det, du har brug for og stadig have luft i budgettet og undgå et kæmpe hul i dit budget. Står du i en akut situation, hvor dit barn mangler en god flyverdragt til den kommende vinter, eller de gamle støvler er blevet slidt op, er det altså muligt for dig at få fat i disse ting uden at blive alvorligt ramt på kontoen. Dit barn skal altså ikke nøjes, fordi der ikke er råd til at betale for alt på en gang.

Ofte gælder det om at holde øje med, hvad du egentlig skal betale tilbage, når du køber på afbetaling. Mange tilbyder i dag rentefri afbetaling. Det betyder, at du kan købe tøjet på afbetaling og kun betale det beløb tilbage, som varerne reelt er værd. Nogle gange kan der dog være et oprettelsesgebyr, men det er som regel at foretrække frem for høje renter.

Køb børnetøj på afbetaling i dag, og del betalingen op i mere overskuelige bidder.

Køb af børnetøj på faktura er sjældent omkostningsfritTøj til børn og babyer

Dette kommer næppe som et chok for dig; det er ikke gratis at købe børnetøj på afbetaling.

Måske kan du slippe for at betale renter, men til gengæld kan der forekomme diverse betalingsgebyrer.

Når du køber tøj til dine børn på faktura, så skal du som regel afholde udgifter til følgende:

  • Renter
  • Gebyrer
  • Øvrige omkostninger (kan f.eks. forekomme, hvis du betaler for sent)

Skal det gøres så billigt som muligt, så kan der være god idé i at handle hos en butik, der samarbejder med Klarna. Her betaler du nemlig en meget beskeden pris for at dele betalingen op.

Ved bestilling af tøj, sko eller undertøj til børn bør du være opmærksom på kreditomkostningerne, hvis du vælger at handle på kredit.

Du kan også tage forskud på børnepengene ved køb af tøj til dine børn

Som forælder er du sandsynligvis bevidst om, at du modtager børnepenge hvert kvartal. Det sker, hvis dit barn er mellem 0 og 14 år. Når barnet passerer 15, så kan du få ungeydelse i stedet for børnepenge.

Mængden af penge afhænger af barnets alder. Jo ældre barnet er, desto færre penge kan du få. Børnepengene kan gå til alt fra børnetøj og legetøj til bleer og barnevogn.

Ønsker du at tage hul på dine børnepenge før tid, så bør du handle på nettet. Du kan betale med børnepengene hos bl.a. Smartkidz og Kids-world. Det fungerer på den måde, at du handler i dag, men først betaler, når du modtager børnepenge næste gang.

Løsningen minder lidt om at købe børnetøj på faktura.