Bryster på afbetaling

Bryster på afbetaling

Flere og flere kvinder tyer i dag til diverse skønhedsbehandlinger, der alle er med til at fremme de allerbedste træk ved kvinderne selv. Nogle af disse skønhedsbehandlinger hjælper kvinderne med at komme af med eventuelle affaldsstoffer, der måtte være i huden eller i kroppen, mens andre behandlinger sørger for at fremhæve særlige kropsdele. Til disse behandlinger bliver der gjort brug af forskellige midler for at fremhæve eksempelvis læber eller bryster og dermed gøre dem større og mere fremtrædende. Denne type af skønhedsbehandlinger er der mange kvinder, der i dag gør brug af, idet der i øjeblikket er stort fokus på kroppen, og på hvordan den skal se ud.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Få nye bryster på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvis du også godt kunne tænke dig at fremhæve dine bryster og gøre dem større ved hjælp af diverse skønhedsbehandlinger, så kan du trygt læse med videre her. Det er nemlig slet ikke alle, der har råd til denne type af skønhedsbehandlinger, hvorfor vi i denne artikel vil rette fokus på, hvordan du kan få råd til lige præcis den skønhedsbehandling, som du drømmer om.

Få råd til nye bryster via afbetaling

Nye brysterSom nævnt kan det være svært at få råd til de mange skønhedsbehandlinger, der i øjeblikket er på markedet. I dag er skønhedsmarkedet aldeles avanceret og er altid med på de nyeste trends. Dog kan behandlingerne være dyre investeringer, og derfor er der mange kvinder, der må nøjes med at drømme om en skønhedsbehandling. Dog er der en løsning på dette problem. Hvis du i øjeblikket sidder derude og længe har sukket efter en behandling, der kunne fremhæve dine bryster, så kan vi foreslå dig at lede efter behandlingssteder, der tilbyder afbetaling som betalingsmetode.

I dag kan du nemlig få nye bryster på afbetaling og dermed undgå at skulle betale en stor sum penge lige med det samme. Bryster på afbetaling er blevet ret så populært de seneste par år, idet det tillader danske kvinder at betale af for deres nye bryster over nogle overskuelige månedlige rater. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med afbetaling, så kan du med fordel læse med videre i artiklen her.

Sådan fungerer afbetaling

Hvis du er i tvivl om, hvad afbetaling i virkeligheden går ud på, så har vi herunder kort opsummeret, hvordan afbetaling kan være en fordel for dig. Når du vælger at betale for en vare eller en behandling via afbetaling, så betaler du aldrig den fulde pris på én gang. Afbetaling kan altså hjælpe dig rigtig godt på vej, idet du kun skal betale et mindre beløb ad gangen over nogle måneder. På denne måde får du lov til at betale af for den ydelse, du har fået, men vil ikke opleve et kæmpe tab på økonomifronten.

Som sagt, så er afbetaling blevet en meget anvendt betalingsform blandt danske kvinder, der ønsker skønhedsbehandlinger. Der findes dog også andre betalingsmetoder, der tillader dig at holde styr på budgettet samtidig. Disse betalingsformer kan du læse meget mere om herunder.

Oplev de mange fordele ved at handle på kredit

Udover at du kan handle ved hjælp af afbetaling, så kan du altså også handle på kredit eller faktura. Disse to betalingsmuligheder sørger for, at du får den ønskede vare eller skønhedsbehandling, for at du derefter betaler den fulde pris efter en aftalt rum tid. Denne periode er typisk mellem 1-2 uger og giver altså dig muligheden for at afprøve en vare først, før du betaler den fulde pris. Denne betalingsform er altså dermed en udskydelse af den endelige betaling, hvilket for mange kan være en kæmpe fordel. Dette gælder særligt, hvis man er havnet i en mindre økonomisk krise sidst på måneden og hellere vil vente med den endelige betaling, til den næste måned starter. Hvis dette er tilfældet for dig, så kan du altså overveje at ty til betaling på kredit eller faktura.Silikonebryster

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Få nye bryster på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvem får lavet bryster på afbetaling?

Det er der efterhånden rigtig mange, der gør.

Interessen for at få lavet bryster på afbetaling er ikke kun at spore blandt kendisserne rundt omkring i landet. Også mange andre almindelige danskere gør brug af delbetaling, når der skal laves diverse plastikoperationer.

For at få lavet bryster – uanset om de skal være større, mindre eller mere faste – skal man være fyldt 18 år. Nogen vælger at få lavet bryster med det samme, at de fylder 18 år, mens andre venter nogle år endnu. En nyere undersøgelse har faktisk vist, at 220.000 kvinder overvejer at få foretaget en brystoperation. Hvert år får et sted mellem 5.000 og 10.000 danskere lavet bryster.

Mange af kvinderne befinder sig i aldersgruppen 30-40 år, men der er også mange af klienterne, der er ældre. Aldersgruppen 60+ er f.eks. begyndt at blomstre inden for de seneste år.

Drømmer du også om store og flotte silikonebryster, men kniber det med økonomien? Så lån til operationen eller find en privatklinik, der tilbyder silikonebryster på afbetaling. Du kan f.eks. rette henvendelse til Nygart, Roskilde Privathospital, Aleris-Hamlet eller Mylooks.

Hvor kan jeg få silikonebryster på afbetaling?

Der kan være flere forskellige muligheder for at få lavet silikonebryster på afbetaling. Da der sjældent er tale om en helbredsmæssig operation, kan man ikke få lavet silikonebryster på de offentlige sygehuse. Det skal altså foregå gennem private klinikker.

Der er dog et bredt udvalg af privatklinikker, der tilbyder lige netop denne form for behandling. Det betyder, at du kan få lavet silikonebryster i store dele af Danmark og en lang række steder i udlandet. Det er dog ikke alle privatklinikker, der tilbyder silikonebryster på afbetaling. Vælger du at få lavet operationen herhjemme, er Roskilde Privathospital et af de steder, hvor du kan få lov at betale af på operationen over tid.

Der er dog også andre klinikker og hospitaler, der tilbyder at foretage sådanne operationer. Nogle tilbyder afbetaling, mens andre ikke gør. Under alle omstændigheder kan du eksempelvis få lavet silikonebryster i:

 • Roskilde
 • Århus
 • Odense
 • København
 • Aalborg
 • Ringsted
 • Esbjerg
 • Herning

Det er vores klare anbefaling, at du læser mere om mulighederne for brystoperationer hos de forskellige privatklinikker, inden du tager en beslutning. Læs også gerne anmeldelser og lignende, så du ikke ender med at vælge en klinik, du ikke føler dig tryg ved.

Hold dig til de danske privatklinikker

Hvis du søger rundt på nettet efter muligheden for at få silikonebryster på afbetaling, vil du muligvis også støde på udenlandske privatklinikker. Det er sådan set ikke unormalt, at danskere tager til udlandet for at få foretaget diverse behandlinger, hvad end det så er for at spare penge på plastikkirurgi eller tandbehandlinger.

Vores klare anbefaling er dog, at du holder dig til danske klinikker. Det skyldes en lang række ting, blandt andet:

 1. Det er nemmere at kommunikere med en dansk klinik
 2. Du er bedre beskyttet af de danske forbrugerregler
 3. Det er nemmere at sikre sig, at klinikken lever op til gældende regler
 4. Du har bedre mulighed for at undersøge klinikkens omdømme på forhånd

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Få nye bryster på afbetaling med en kredit fra Nordcredit