Proshop afbetaling

Proshop afbetaling

Proshop er en af Danmarks største forhandlere af elektronik. Hardware er deres store fokus, men webshoppen omfatter et hav af andre produktkategorier. Det inkluderer alt fra spillekonsoller til sækkestole. Siden starten i 1996 har Proshop oplevet markant fremgang, hvilket har inkluderet udbredelse til andre produktkategorier.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Proshop

Proshop er dog hovedsageligt kendt for deres omfattende udvalg af IT- og elektronikprodukter. Leder du efter en ny computer eller mobil, er det derfor stedet, du skal søge hen. De forhandler produkter fra et væld af velrenommerede producenter, herunder Asus, Lenovo, Apple, ZyXEL og mange andre.

Kan jeg afbetale min ordre hos Proshop?

Proshop webshopAfbetaling og fakturabetaling er begge tilgængelige betalingsmuligheder hos Proshop. Finansiering af dit køb foregår via Basisbank, der er Proshops samarbejdspartner. Afbetaling er muligt ved ordrer med samlet værdi mellem 2.000 og 25.000 kr. Du kan hverken låne mere eller mindre hos Basisbank.

Du er dog ikke begrænset i forhold til valg af produkter. Delbetaling tilbydes på det fulde sortiment, hvorfor du ikke vil opleve begrænsninger i denne sammenhæng. Ønsker du at finansiere købet via Basisbank, har du selv valget mellem en løbetid på 12 eller 24 måneder.

Rentefri finansiering tilbydes desværre ikke hos Proshop. Du skal derfor være forberedt på at skulle betale et månedligt gebyr. Det månedlige gebyr afhænger af lånets størrelse og løbetid. Låneansøgningen kan udfyldes og underskrives online, hvorfor du får svar på din ansøgning øjeblikkeligt.

Betal med faktura hos Proshop

Hvis du blot har et ønske om at få en længere kredittid, men ikke ønsker at betale i rater, kan du blot betale med faktura. Det kan lade sig gøre, da Proshop har en aftale med Klarna. Derfor foregår hele processen også hos Klarna. Her kan du selvfølgelig selv vælge, hvor lang en kredittid der er ønsket.

Vælger du denne løsning, får du ikke lov til at betale beløbet retur i små rater. Hvis dette er et ønske, er det afbetaling via Basisbank, der er den rette løsning for dig. Ønsker du blot at skubbe den fulde betaling til næste lørdag, er fakturabetaling oplagt. Vær dog opmærksom på, at det ikke er helt gratis.

I forbindelse med fakturabetaling foretages der en kreditvurdering af dig. Det er resultatet af denne, der er afgørende for, hvorvidt du kan tilbydes muligheden for fakturabetaling. Hvis din kreditvurdering viser sig ikke at være positiv, får du ikke bevilget en kredittid – hverken i form af afbetaling eller fakturabetaling.

Store dele af sortimentet kan købes på afbetaling

Du kan købe store dele af Proshops sortiment på afbetaling. Som tidligere angivet, tilbyder Basisbank et lån på mellem 2.000 og 25.000 kr. Det medfører, at alle produkter, der kan købes inden for dette prisspænd, kan købes på afbetaling. Det er også gældende, hvis din bestilling omfatter flere produkter.

Hos Proshop kan du få realiseret dine drømme. Har du i mange år drømt om en ny bærbar PC? Eller har du i lang tid haft et godt øje til den nye smartphone fra Samsung? Uanset dine drømme er du garanteret, at Proshop og deres finansieringspartner kan være behjælpelige.

Hvordan kan jeg kontakte Proshop?

Hvis du har brug for assistance fra Proshops kundeservice, har du flere muligheder for at kontakte dem. Du kan ringe til dem på tlf. 70 20 50 80. Hvis du hellere vil sende dem en e-mail, er der to at vælge mellem – en til privat og en til erhverv.

Du kan ikke kontakte deres kundeservice døgnet rundt, men deres åbningstider er dog fornuftige. Derfor er det ikke videre vanskeligt at komme i kontakt med dem. Deres åbningstider er som følgende:

  • Mandag til torsdag: 8:00 – 17:00
  • Fredag: 8:00 – 16:00
  • Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

Rettigheder: Proshop