Bedre Nætter afbetaling

Bedre Nætter afbetaling

Bedre Nætter har eksisteret siden 2013. Siden dengang har de forhandlet et bredt udvalg af senge, madrasser m.m. Til forskel fra mange af deres konkurrenter har de ikke fysiske butikker eller showrooms. Disse udgifter har de sparet væk for at kunne tilbyde lavere priser på tværs af hele deres produktsortiment.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Bedre Nætter

Hvad kan jeg købe hos Bedre Nætter?

Bedre Nætter specialiserer sig i salg af senge og madrasser. De fører et bredt sortiment inden for de primære produktkategorier, men strækker sig også til sengetøj, sovesofaer og dyner. Produktsortimentet bærer derfor præg af at være målrettet bedre søvn og bedre nætter – og heraf er navnet også opstået.

Deres sortiment udgøres af mange forskellige produkter. Fælles for den primære andel af dem er, at de selv varetager design og produktion. Mange af deres produkter er designet og produceret i Danmark. Som noget meget unikt tilbyder de 100 dages prøvetid på deres senge. Her adskiller de sig fra bl.a. IKEA og JYSK.

Kan jeg afbetale min ordre hos Bedre Nætter?

Bedre Nætter webshopHos Bedre Nætter hjælper de gerne med finansiering af dit køb. De tilbyder en ordning med afbetaling, hvad enten det er en seng, madras eller et tredje produkt, du har forelsket dig i. Det er dog ikke som en hvilken som helst anden kredit. Hos Bedre Nætter kan du finansiere din ordre uden renter og gebyrer.

Finansieringen tilbydes i samarbejde med Santander Consumer Bank. De garanterer en hurtig, nem og sikker handel samt ansøgningsproces. Du er ligeledes garanteret, at du udelukkende betaler, hvad produktet reelt koster. Der er ikke nogen skjulte omkostninger, hvorfor det blot er produktets kontante pris, der betales.

Det hele klares desuden på nettet. Der er endda kort vej fra ansøgning til et svar og et gennemført køb. Der skal ikke allokeres tid til at printe lånekontrakt, der efterfølgende skal indscannes og fremsendes. Du skal dog have et aktivt NemID, da det fungerer som din digitale signatur, når lånekontrakten skal underskrives.

Sådan foregår finansiering hos Bedre Nætter:

  1. Du handler som normalt. Du skal derfor blot tilføje de ønskede produkter til kurven.
  2. Ved kassen skal du vælge punktet Finansiering som betalingsmetode.
  3. Herefter sendes du videre til Santander Consumer Bank, hvor du skal udfylde en låneansøgning. Den skal underskrives med NemID, før den er gyldig.
  4. Dine varer fremsendes, som var det et ganske almindeligt kontantkøb.

I tilfælde af, at du lægger en ordre før d. 2. i måneden, bliver den første rate opkrævet d. 1. i næstkommende måned. Hvis du f.eks. lægger en ordre d. 1. eller 2. marts, vil den første rate bliver opkrævet d. 1. april.

Hvis du derimod lægger en ordre d. 3. eller senere, vil den første rate blive opkrævet d. 1 + en måned ekstra. Det betyder, at en ordre, der er lagt d. 6. marts, vil blive opkrævet d. 1. maj.

Kan jeg betale med faktura hos Bedre Nætter?

Fakturabetaling er ikke en mulighed hos Bedre Nætter. Deres eneste finansieringsmulighed er ovenstående samarbejde med Santander Consumer Bank. Ved køb af en ny seng er afbetaling dog at foretrække, da dette oftest er ensbetydende med en høj ordreværdi. Det giver derfor mere luft i budgettet at dele betalingen op.

Hvordan kan jeg kontakte Bedre Nætter?

Kundeservice er ikke noget, der gås på kompromis med hos Bedre Nætter. Derfor kan du kontakte deres kundeserviceafdeling stort set døgnet rundt. De kan træffes på tlf. 78 75 00 77 alle dage mellem kl. 9:00 og kl. 23:00. Du kan også altid kontakte dem via e-mail på kontakt@bedrenaetter.dk.

Deres livechat har samme åbningstider som deres telefon. Foretrækker du en skriftlig samtale med en af de dygtige supportmedarbejdere, er dette derfor også en mulighed. Læs mere om Bedre Nætters store succes her.

Rettigheder: Bedre Nætter