Betalingsløsninger Betal med børnepenge

Betal med børnepenge

I de seneste år er den nye betalingsform, kaldet afbetaling, blevet populær blandt danskerne. Afbetaling er en ny form for lån, som ikke er associeret med din bank. I stedet lægger du et depositum for en vare, i den butik du handler i, og skal derefter betale af for denne vare via nogle månedlige rater. På den måde kan man sige, at du låner penge af butikken, som varen kommer fra, på den præmis at du betaler de månedlige rater rettidigt.


Mange danskere er blevet vilde med denne nye betalingsform, idet den bagvedliggende proces er mere overskuelig og nem at føre ind i et månedligt budget. Så længe at du har ført de fremtidige månedlige betalinger ind i et særlig betalingsservice system, kan du trygt læne dig tilbage uden bekymringer.

Afbetaling har altså vundet stor popularitet i de seneste år, men det begynder at blive mere og mere anvendt for forældre at betale for deres børns sko og tøj via det såkaldte børnepengekredit. Hvad dette går ud på, og hvordan det minder om det førnævnte afbetaling, kan du læse meget mere om i det følgende.

Hvad er børnepengekredit?

Som forældre i Danmark modtager man hvert kvartal en sum penge, der fungerer som en ekstra hjælp til det månedlige budget, således at børnene kan komme i fritidsordninger, og forældrene kan investere i nyt tøj og sko til barnet, hvis der skulle blive behov for dette.

Børnepenge er en ganske særlig ordning for de danske forældre og er noget, man i Danmark kan være stolte af. Børnepengebeløbet varierer afhængig af, hvor gammel barnet er. Fra at barn er nyfødt, til det fylder 15 år, modtager danske forældre børnepenge. I perioden hvor barnet er helt nyfødt, til det fylder 2 år, modtager forældrene det største børnepengebeløb. Jo ældre barnet bliver, jo mindre bliver beløbet.

             Betal med børnepenge her »              

Når vi før har beskrevet, at man som forældre kan betale for sit barns tøj og sko på nettet via det såkaldte børnepengekredit, så fungerer det praktisk taget ligesom afbetaling. Hvert kvartal modtager forældrene børnepenge, og hvis man køber børnetøj og sko på nettet på børnepengekredit, så betaler man først for beløbet, når børnepengene er modtaget på kontoen. På denne måde trækkes der altså først et beløb fra den dag, hvor børnepengene bliver modtaget. På denne måde kan danske forældre altså nu betale med børnepenge, allerede inden disse penge er gået ind på kontoen. Har dit barn derfor brug for et par nye sko, eller skal jeres babyalarm udskiftes, så betal med børnepenge og undgå at dit månedlige budget skrider.

Penge

Finansiér dine køb med børnepenge

Rundt omkring på de danske webshops kan du betale med denne særlige børnepengekredit. Denne betalingsform er naturligvis forbeholdt de webshops, der sælger børnetøj, legetøj og andet babyudstyr. Du kan altså ikke betale med børnepenge for varer og produkter, der ikke har noget med børn at gøre. Børnepenge er en ydelse til børn, således at tøj og sko kan udskiftes med jævne mellemrum, og diverse fritidsordninger kan blive en realitet.

Modtager du ikke børnepenge i øjeblikket, kan dette skyldes, at du mangler at betale for dit barns daginstitution eller fritidsordning. Hvis dette er tilfældet, kan myndighederne altså godt vælge at holde dine børnepenge tilbage, indtil du rettidigt får betalt for dit barns institution. Dette kan du tage en snak med myndighederne om, således at du og dit barn endnu engang kan modtage børnepenge.

Det er vigtigt, at du hvert kvartal holder øje med, om børnepengene går ind på din konto. Hvis ikke de gør det, så vil betalingssystemet hæve beløbet for de købte varer på din normale konto og ikke fra børnepengene. Dette vil i så fald forhindre dig i at betale for dit barns sko og legetøj med de ellers tiltænkte børnepenge. Hvis dette mod forventning skulle ske for dig, er den eneste midlertidige løsning i første omgang at betale for dine indkøbte vare. Dernæst kan du kontakte myndighederne med henblik på at finde frem til en fremtidig løsning. Der kan være mange årsager til, at dine retmæssige børnepenge ikke er gået ind på kontoen. Dette kan enten skyldes en helt almindelig fejl i udbetalingssystemet eller en eventuel gæld, du har til det offentlige system. Er dette tilfældet, kan der gå et par dage, indtil situationen er afviklet, og du kan få dine børnepenge tilsendt som normalt.

Hvis alt derimod går regelmæssigt, og dine børnepenge går ind på kontoen rettidigt, så kan du altså få en masse glæde ud af dette nye betalingssystem. Da børnepengene går ind hvert kvartal, kan det i nogle tilfælde være svært at få enderne til at mødes i hverdagen. Hvis du betaler med børnepenge og lader webshoppen hæve beløbet, så snart disse er gået ind på kontoen, vil du automatisk opleve et større overskud i hverdagen. På denne måde kan du komme på forkant med en masse uforudsigeligheder, og dit barn kan få lov at komme i diverse fritidsordninger, uden at du går på kompromis med nyt børnetøj og andet babyudstyr.

             Betal med børnepenge her »              

Kernefamilie

Hvor kan jeg betale med børnepenge?

Som nævnt tidligere kan du betale for din køb med børnepenge på særlige danske webshops. Fællesnævneren for disse webshops er deres udbud til babyer og børn. Derfor kan du regne med at kunne betale på børnepengekredit, hvis du finder en dansk webshop, der sælger børnetøj.

Det er dog ikke alle webshops, der sælger børnetøj og babyudstyr, der har implementeret denne betalingsfunktion endnu, men vi ser, at det bliver mere og mere anvendt på det danske marked. Denne betalingsfunktion har været længe undervejs og falder i dag i rigtig god smag hos mange danske forældre.

Børnepenge er en ydelse, som man i Danmark godt kan være stolte af. Det er en kæmpe gave for forældrene at kunne sende sin børn til de fritidsordninger, der falder i deres interesse. Dertil er det en stor fordel, at man på en hensigtsmæssig måde kan betale for sit barns nye tøj og nye sko. Vi ser herfra, at denne betalingsfunktion vinder større indpas på det danske marked, således at man på de fleste danske webshops kan betale for varer med denne funktion.

Betal med børnepenge uden renter

Du har sikkert stødt på budskabet i flere reklamer; betal med børnepenge rentefrit.

At udsætte betalingen af bl.a. børnetøj til næste børnepengeudbetaling kan være en dyr fornøjelse, hvis man skal betale renter af købet. Derfor tilråder vi dig at besøge nogle af de forhandlere, der tilbyder rentefri kredit.

Du kan få bevilget børnepenge kredit hos mange af de største forhandlere af bl.a. børnetøj og legetøj. Hos flere af disse kan du få kredit helt uden at skulle forholde dig til renteomkostninger af nogen art. I stedet betaler man typisk et beskedent gebyr på 20-40 kr. pr. ordre. Læs mere om rentefri afbetaling her.

Kilde: https://www.borger.dk/familie-og-boern/Familieydelser-oversigt/Boerne-ungeydelse

             Betal med børnepenge her »