Tips og tricks Hold styr på afbetalingerne med farvekoder og print oversigten med gode printer...

Hold styr på afbetalingerne med farvekoder og print oversigten med gode printer patroner

Det kan være nemt at holde styr på afbetalingerne ved at gøre brug af farvekoder, og vil man gerne have det ultimative overblik, så kan man med fordel printe oversigterne ud. Til det kræver det at man har en printer, og at man har nogle printer patroner, der gør det muligt at printe oversigten med afbetalingerne ud.

 

Der er mange måder at hænge oversigten med afbetalingerne op på, så man altid kan have oversigten i syne, og så man kan holde styr på afbetalingerne. Før man kan hænge oversigten med afbetalingerne op, så er det dog nødvendigt med en printer og tilhørende printer patroner.

 

Når man køber printer patroner er noget af det første man bør overveje, om man ønsker printer patroner i sort blæk, eller om man også har behov for at printe i farver, og hvorfor man i så fald også har behov for printer patroner i farver.

 

Til oversigten med afbetalingerne lavet med farvekoder, er der naturligvis behov for, at man kan printe ud med farver. Derfor er det nødvendigt med printer patroner i farver, men husk også at købe printer patroner i sort blæk, når der skal printes i sort/hvid. Det vil nemlig være mere økonomisk i længden, da printer patroner i faver er dyrere printer patroner sammenlignet med printer patroner i sort blæk.

 

Det kan ofte være en fordel at købe printer patroner i combi-packs, hvor man både får printer patroner i sort blæk og printer patroner i farver. Ofte vil man også få dem til en samlet billigere pris, hvilket kun øger fordelene ved at købe printer patroner i combi-packs. Husk også at se dig for når du køber printer patroner, da der ofte vil være tilbud og udsalg, som du kan spare mange penge på.