Shopping Kontinentalseng på afbetaling – De bedste kontinentalsenge med rentefri finansiering

Kontinentalseng på afbetaling – De bedste kontinentalsenge med rentefri finansiering

Overvejer du at investere i en ny kontinentalseng og skal det være en god seng, som kan holde i mange år? Så er du landet på den rette side, fordi her kigger vi nærmere på 3 af de bedste kontinentalsenge på afbetaling, der er på markedet netop nu.

Når du vil købe en ny kontinentalseng på afbetaling, så er der nogle ting du først skal overveje. Som med så mange andre ting, så hænger pris og kvalitet sammen.

Det vil sige, at hvis du vil bruge mange penge, så kan du få den bedste kontinentalseng, men hvis du gerne vil spare lidt, så må du også vælge en billig kontinentalseng med rentefri afbetaling, og dermed slække lidt på kvalitetskravene.

Det er præcis derfor, at vi, udover at vælge den bedste kontinentalseng på afbetaling, også vælger den bedste kontinentalseng til prisen, med lave månedlige afdrag.

Det gør det nemt for dig, at få et overblik over hvilken kontinentalseng der f.eks har prisvenlige madrasser og som passer til dit budget, uden at være en dårlig seng. Med andre ord, den optimale seng med gebyrfrie lån.

Hvordan afgør jeg om det er den bedste kontinentalseng på afbetaling til mig?

Det handler om dine krav, behov og budget, ligesom det handler om hvad du forventer af en ny kontinentalseng på afbetaling.

Vil du have den bedste seng og dermed lave en stor investering, eller vil du gå på kompromis og hellere spare mange tusinde kroner og holde dine årlige omkostninger lave?

Vil du have en af de bedste kontinentalsenge, med den optimale støtte, eller vil du hellere tage chancen med en billig kontinentalseng?

Heldigvis er der mange forhandlere efterhånden, som tilbyder at du kan prøve sengen derhjemme i op til 100 dage.

Det er en nem måde for dig, at finde ud af det er en behagelig seng, som giver dig den optimale støtte.

Det betyder, at selvom du vil du vil spare penge og holde mere øje med din økonomi, end din søvn, så er der stadig mulighed for, at du kan få en god seng, hvis ikke den bedste seng, uden at det koster dig en formue.

Husk at størrelsen på den bedste kontinentalseng til dig, også er vigtig, hvis du vil have god komfort. Er i to der skal dele denne den, så anbefales en god kontinentalseng på 180×200 cm.

Det giver god plads til både dig og din partner, og med de ergonomiske pocketfjedre, er det også svært at mærke partnerens bevægelser i sengen.

Guide til 3 kontinentalsenge med rentefri afbetaling

Disse senge er med i denne kontinentalsenge test

  • Venus kontinentalseng fra Bedre Nætter
  • Snefrid kontinentalseng fra Nordic Dream
  • Tromsø kontinentalseng fra Senge Fabrikken

Det er vigtigt at vi pointere, at vi ikke fysisk har testet disse kontinentalsenge.

Vi kigger på andre anmeldelser, fra både eksperter og tidligere købere, sammenholder det med sengens specifikationer og kommer dermed ad den vej, frem til hvilken kontinentalseng som vi vurdere til, at værende den bedste kontinentalseng på afbetaling.

Venus kontinentalseng på afbetaling med vendbar springmadras

Venus sengen fra Bedre nætter er nærmest garant for en god nattesøvn.

Det er en af de mest populære senge hos Bedre nætter, og anmeldelserne fra både tidligere købere, samt eksperter er helt i top.

Bedre nætter har kompetente medarbejdere, som kan guide dig til at vælge den bedste opsætning af Venus sengen.

Det er nemlig sådan, at du selv kan vælge hvilken fasthed, den vendbar springmadras skal have. I langt de fleste tilfælde kan du vælge ud fra din vægt, men i nogle tilfælde er der andre ting der også skal tages højde for, som f.eks hvis du har problemer med ryggen.

Sådan er i øvrigt med mange af de bedste senge på markedet. Det giver dig bedre chance for en god nattesøvn.

For lidt ekstra penge kan du, for at fuldende sengen, købe en sengegavl med til den.

Du kan være sikker på at denne seng kan give dig den bedste nattesøvn i mange år frem. Det er dansk kvalitet når det er bedst.

Køb sengen med rentefri finansiering via Santander Consumer Bank

Bedre nætter har et samarbejde med Santander Consumer Bank, som gør at du kan købe sengen med rentefri finansiering, og uden start gebyr.

Det er dog alligevel ikke helt gratis eller gebyrfrie lån der tilbydes. Udover det månedlige afdrag, er der nemlig også et månedligt gebyr.

Det er rentefri finansiering hos Santander consumer bank, men det er ikke gebyrfrie lån. Det gør det dog væsentligt nemmere, at lave en stor investering, som en køb af ny seng er.

Snefrid kontinentalseng på afbetaling fra Nordic Dream

Her har vi en Nordic Dream luksus kontinentalseng på afbetalingsordning via Santander Consumer Bank.

Somv i ved fra den sidste seng, så tilbyder Santander consumer bank rentefri finansiering, men ikke gebyrfri finansiering. Der er et fast månedligt gebyr der skal betales.

Nordic Dream har, ligesom Bedre nætter, kompetente medarbejdere, som kan guide dig igennem processen med, både at vælge de bedste senge og købe en kontinentalseng på afbetaling.

Garanti for en god nats søvn

Det vigtigste ved køb af ny seng, er at du ikke får dårlig søvn mere. Med denne seng er der næsten garanti for en god nats søvn.

Kontinentalsengen med nordisk design er delt op i 3 lag, hvor det øverste lag består af en topmadras med god komfort.

I midten finder vi madrassen med hele syv komfortzoner og ergonomiske pocketfjedre. Det er netop de ergonomiske pocketfjedre der gør at madrasser kan deles op i komfortzoner.

Under denne madras er der en boxmadras. Det er denne boxmadras der er sengens fundament, og giver den stabilitet.

Hvis dette er din ønskede seng, så kan du tilføje dine egne præferencer til den, inden du vælger at købe sengen.

Tromsø kontinentalseng på afbetaling fra Senge Fabrikken

Her er et godt bud på en kontinentalseng på afbetaling, som giver god værdi for pengene.

Tromsø kontinentalseng på afbetalingsordning, er en lidt billigere seng, end de to andre senge. Det betyder dog ikke, at det er en seng som giver dig dårlig søvn, langt fra.

Faktisk giver denne kontinentalseng på afbetalingsordning rigtig god værdi for pengene, og er du en økonomiske kyndig person kan du selvfølgelig også vælge, at betale sengen kontant.

På den måde slipper du for lånet og finansiering, hvilket selvfølgelig er det bedste og billigste, også selvom der ingen rente er på dit lån.

Tromsø er dansk kvalitet af danske håndværkere

Du får med denne seng, 3 lag, ligesom de 2 andre senge.

Øverst finder vi en behagelig topmadras, i midten er der springmadrassen med de 7 komfortzoner og nederst er basen.

I modsætning til de to andre senge, består basen her ikke af en madrasser med komfortzoner, men derimod af skum.

Med Tromsø kontinentalseng på afbetaling får et godt bud, på en af de bedste kontinentalsenge du kan købe på afbetaling, hvis du vil sove godt.

Som flere forhandlere i sengebranchen, tilbydes der rentefri finansiering, men ikke gebyrfri finansiering, via Santander consumer bank.

Du kan selv vælge hvor længe du vil afdrage lånet, altså lånets løbetid. Desto længere løbetid, desto flere ekstra omkostninger er der dog. Det er nemlig ikke gebyrfri finansiering, men derimod rentefri finansiering.

Det skal du huske at tage højde for i dine årlige omkostninger, når du skal købe senge rentefrit.