Tips og tricks Dette træningsudstyr bør du have til din hund

Dette træningsudstyr bør du have til din hund

Som ansvarlig hundeejer er det vigtig, at man har alt hunden har brug for der hjemme. Hunde har behov for mere end blot hundemad og en seng at sove i. Hvis man gerne vil have en velopdragen hund der lystrer, så er det essentielt at man også anskaffer sig noget smart træningsudstyr til sin firbenede ven.

Selvom du ikke går til hundetræning med din hund, så kan du sagtens træne hjemme i haven, det kræver bare, at man har det rette udstyr. Læs med her og find ud af, hvad du har brug for.

En god hundesnor gør underværker

Især hvis du har en lille ny hvalp der hjemme, så er det vigtig at øve sig i at gå i snor. I de første måneder kan du starte ud med en kort hvalpesnor, og senere kan denne skiftes ud med en længere hundeline, når I begge føler jer trygge.

Det er vigtigt at hunden er glad og tilpas ved at gå i snor, så i trygt kan gå på tur ude ved en trafikeret vej. Sørg for at du har god kontrol over hunden i snor, før i bevæger jer udenfor. Du kan finde alt inden for hvalpesnore, hundesnore og andet fantastisk træningsudstyr på Canem. Hus Canem kommer du godt fra start med alle de bedste kvalitetsprodukter til din hund.

Træn med godbidder og klikker

Vejen til en hunds hjerte er gennem maven. De fleste hunde er enormt madglade og reagerer positivt, når de lokkes med lækre godbidder. Du kan træne din hund til at lystre med en klikker og godbidder på denne måde: Når hunden lystrer og gør som der bliver sagt, så kan du reagere med et klik og dernæst en godbid. Efterhånden vil hunden associere klikket med noget positivt, og derfor lystre blot ved lyden af et klik.

Hundepuslespil til hjernegymnastikken

Der findes også træningsudstyr, som hunde kan øve sig på selvstændigt. Hunde puslespil eller hunde kasinoer er brede spilleplader i plastik eller træ, som gemmer på små godbidder, som hunden skal finde frem til. Til dette skal hunden bruge sine sanser og skubbe med snuden eller poterne for at finde frem til godbidden.

Det er en super god måde at udfordre hunden både psykisk og fysisk. Samtidig holder det hunden underholdt i et godt stykke tid, så hvis du skal ud af huset i en times tid, så kan et puslespil holde din hund beskæftiget imens.