Økonomi Visma LogBuy rabat

Visma LogBuy rabat

Alle ved, at studerende og pensionister som regel kan få rabatter, når de er ude at handle, i biografen, i teateret, og så videre. Men hvad med alle os andre? Alle os, der har lagt studiebøgerne bag os, og endnu har lang udsigt til pensionsårene – skal vi betale fuld pris for alt?

Heldigvis ikke – der er nemlig mange rabatordninger, hvor du kan få rabat på alt fra solbriller og tøj til rejser og oplevelser, også selvom du hverken er studerende eller pensioneret. En af de absolut mest populære og brugbare rabatordninger er Visma LogBuy, som med 2.800 rabatter i hele Danmark, gør det nemt at spare mange penge.

Spar penge med Visma LogBuy

Visma LogBuy er en rabatordning, der, på baggrund af dens mange medlemmer, kan forhandle gode rabatter hjem på alt fra benzin og forsikring til forlystelsesparker og mobilabonnementer. Desværre, er det ikke en rabatordning som man bare lige tilmelder sig. Nej, det skal nemlig ske gennem en virksomhed – det kan for eksempel være, at din arbejdsgiver er en del af Visma LogBuy, eller måske du er medlem af en organisation eller forening, der tilbyder rabatter fra Visma LogBuy.


Det er værd at undersøge om du har muligheden for at spare penge gennem enten din arbejdsgiver eller en af de foreninger, som du er medlem af. For en forbrugersammenligning fra Nykredit viser, at en familie på 2 voksne og 2 børn kan spare op mod 16.690 kroner om året, ved at gøre brug af LogBuy rabat.

Her får du for eksempel rabatter på benzin fra Shell, fitnessabonnement hos SATS, tøj fra The North Face, ture i Legoland, hoteller booket gennem Hotels.com, telefonabonnementer hos CBB Mobil, produkter købt fra Samsung, Apple og Philips, samt online dagligvarer indkøb fra coop.dk. Det er blot nogle af de mange virksomheder, der giver dig muligheden for at spare penge, hvis du er medlem af Visma LogBuy.

             Find gode rabatter her »              

Få råd til en ekstra ferie, når du sparer penge med LogBuy.

AppsTag rabatterne med dig med LogBuy app

Rabataftaler er ikke meget værd, hvis du kun har dem stående i et hæfte, derhjemme på reolen. Heldigvis, kan du med Visma LogBuy app tage rabatterne med dig rundt i landet, og spare penge ligegyldig, hvor du er.

Med et interaktivt kort, som løbende bliver opdateret med de nyeste LogBuy rabataftaler, kan du altid se, hvilke muligheder du har for at spare penge i nærheden af dig. Det kan være alt fra et nyt sæt briller, til nye hårde hvidevarer eller billeje. Du kan, bogstaveligt talt, få rabat på stort set alt i Danmark, når du benytter Visma LogBuy.

LogBuys mobilapp er utrolig nem at benytte, og der er ingen tvivl om, at det er et kæmpe plus for alle medlemmerne. Vi garanterer, at du også kommer til at drage nytte af den, hvis du bliver medlem af den store rabatorganisation.

Brug LogBuy app’en til at spare penge i hele Danmark.

Familie

Tid til familien og billig mad

En af internettets helt store bedrifter er uden tvivl online supermarkeder. Du kan for eksempel handle dagligvare på Coop.dk, retnemt.dk og Nemlig.com, hvorefter alle dine dagligvare bliver leveret til døren. Dermed, slipper du for at skulle køre i supermarkedet efter arbejde, samtidig med resten af den arbejdende del af befolkningen, for herefter at slæbe dine tunge indkøbsposer hjem til en familie, der spørger, hvornår det er tid til aftensmad.

I stedet kan du klare indkøbene fra din telefon, computer eller tablet, når du har tid, og så ellers bare køre direkte hjem, så du har tid til at lege med børnene, hjælpe dem med lektier, og give din ægtefælle et kys på panden.

Udover, den fleksibilitet og ekstra kvalitetstid med familien, som du får ud af at handle ind via internettet, så kan der også være penge at spare. Det er lynhurtigt at sammenligne priser, når du handler på nettet, sammenlignet med at handle i fysiske dagligvarebutikker. Samtidig, så kan du spare penge med en af de mange rabatordninger, som vi har nævnt gennem artiklen her.

Bruger du Visma LogBuy kan du for eksempel spare penge på coop.dk og retnemt.dk. En gennemsnitlig familie sparer op mod 2.000 kroner om året på dagligvareindkøb, når de handler via nettet med LogBuy rabat. Det lyder måske ikke af meget, men det er uden tvivl værd at tage med.

             Find gode rabatter her »              

Få overskud i hverdagen og flere penge mellem hænderne med LogBuys rabatter.

Kom i form med Visma LogBuy

Er du faldet bagud på motionsfronten, og trænger til at komme i form igen? Så kan det være, at du kan få hjælp til at komme i gang igen ved at være medlem af LogBuy. Her kan du nemlig spare penge på lækkert sportstøj og -udstyr fra Sportmaster og Løberen, vandreudstyr og lignende fra Eventyrsport, samt et billigt medlemskab i fitnesscenteret SATS.

Der er altså mange gode muligheder for at spare penge og komme i form, når man er medlem af Visma LogBuy.

Med Jabra rabat og Bang og Olufsen rabat kan du også nyde godt af et kvalitetsheadset, som kan sørge for at du har god lyd i ørene, når du træner.

Login på LogBuy i dag og spar penge med rabataftaler i hele Danmark.

Hvilken aktuel LogBuy rabat finder du mest attraktiv?

Læs om LogBuys store succes her.

             Find gode rabatter her »