Økonomi Forbrugsforeningen butikker

Forbrugsforeningen butikker

Er du interesseret i at spare mange penge? Så kan det være, at du skal læse med her. Vi har sammensat en lille guide om Forbrugsforeningen, mht. hvilke tilbud og rabatter du kan nyde godt af som medlem. Derudover, så får du også en lille guide til, hvordan du melder dig ind i Forbrugsforeningen, og endelig alle de fordele, som er forbundet med at benytte Forbrugsforeningens app.

Lær alt hvad du behøver at vide om Forbrugsforeningen i denne guide.

Bliv en del af 300.000 danskere i Forbrugsforeningen

Med 220.000 medlemsfamilier og 300.000 kortholdere er Forbrugsforeningen uden tvivl en af de absolut største kundeklubber i Danmark, og det betyder, at de står stærkt, når de skal forhandle rabatter til deres medlemmer.


Det fungerer sådan, at du får et betalingskort, der kan bruges hos de virksomheder, som samarbejder med Forbrugsforeningen. Når du bruger kortet fra Forbrugsforeningen optjener du en %-del af dit køb som bonus. Denne bonus bliver sat ind på dit kort hvert år i december, så du har ekstra mange penge at handle for op til jul.

For at blive medlem af Forbrugsforeningen skal man være medlem af en af de mange fagforeninger og fagforbund, som står bag Forbrugsforeningen. Det er gratis at oprette sig i Forbrugsforeningen, men efter det første år skal du betale et årligt kontingent á 132 kroner.

Shoppingcenter

             Her er de bedste rabatter »              

Få rabat i 4.500 butikker i hele Danmark

Kortet fra Forbrugsforeningen kan bruges både i fysiske butikker, webshops, shopping centre og til ferieboliger. Du får op mod 30 % i bonus på dine køb hos de 4.500 virksomheder, som tilbyder rabat til foreningens medlemmer.

Forbrugsforeningen butikker, hvor du kan spare penge rummer blandt andet:

 • Wellness
 • Byture
 • Hus og have
 • Transport
 • Ferie
 • Tøj
 • Dagligvarer
 • IT

Og meget mere.

Derudover, kan du booke ferielejligheder i Berlin, Marielyst, Jammerbugten og København til ekstraordinære priser, samt 17 % i bonus.

Som vi nævnte ovenfor, så har Forbrugsforeningen rabataftaler med 4.500 virksomheder og butikker rundt omkring i Danmark. Det betyder, at stort set ligegyldig, hvor du er i landet, så kan du spare masser af penge på alt fra wellness og briller til restauranter og byture.

Kilde: Wikipedia.org

Køb hårde hvidevarer gennem Forbrugsforeningen

Når ovnen, køleskabet eller vaskemaskinen skal udskiftes, så kan det hurtigt blive dyrt. Heldigvis, sker det ikke så tit. Men når det gør, så kan det være værd at undersøge mulighederne for at få rabat på sit køb.

Mange vælger faktisk at melde sig ind i en kundeklub eller rabatordning med kontingent, udelukkende for at spare penge på deres køb af hvidevarer. Og det er faktisk ikke helt dumt, for det kan, i de fleste tilfælde, sagtens betale sig.

Bruger du Forbrugsforeningen kan du for eksempel få 10 % i bonus hos Punk1, 2 % i bonus hos Power og 10 % i Skousen Kokkedal. Det er blot nogle af de muligheder du har, for at spare penge på dine nye hårde hvidevarer.

Brændstof

             Her er de bedste rabatter »              

Få rabat på benzin og diesel

Kører du meget, kan der være mange penge at hente, ved at tilmelde dig en rabatordning, som giver dig rabat på en eller flere benzintanke. I modsætning til at blive medlem hos den enkelte benzintank, så kan en rabatordning give dig muligheden for at spare penge, uden at du behøver at tanke ved den samme tank hver gang.

Det vil sige, at hvis du for eksempel er medlem af Forbrugsforeningen, så behøver du ikke at lede efter en Uno-X før du tanker, du kan nemlig også få 1,9 % i bonus ved at tanke hos BONUS-tankstationerne.

Sådan bliver du medlem af Forbrugsforeningen

Hvis du gerne vil melde dig ind i Forbrugsforeningen, så er det heldigvis rigtig nemt. Som nævnt ovenfor, er det blot nødvendigt, at du er medlem af en af de fagforeninger, der står bag foreningen. Hvis du er pensioneret, så kan du også få andel i godterne, så længe du tidligere har været medlem af en eller flere af de fagforbund og / eller fagforeninger, som står på listen.

Oprettelsen er hurtig og nem, og det tager derfor ikke mange minutter at blive medlem af Forbrugsforeningen. Du skal blot følge nedenstående trin:

 1. Klik Meld dig ind
 2. Vælg den organisation, som du tilhører
 3. Indtast de nødvendige oplysninger
 4. Bekræft medlemskabet med dit NemID

Nemmere bliver det simpelthen ikke. Inden for 10 hverdage vil du modtage dit kort og tilhørende pinkode, samt en oversigt over alle de største af Forbrugsforeningens partnere. Dermed, kan du komme i gang med at optjene bonus med det samme.

Forbrugsforeningen butikker er at finde via app’en

En af de helt store ulemper ved mange rabatordninger er, at du aldrig kan huske, hvor du egentligt kan få dine rabatter henne. Men det problem har du ikke, når du er medlem af forbrugsforeningen. Du kan naturligvis hente Forbrugsforeningens app til din telefon, så du kan se, hvor du kan optjene bonus i nærheden af dig.

Dermed, er det blevet nemt at spare penge både derhjemme og, når du er på farten. Du behøver derfor aldrig mere ærgre dig over rabatter, som du er gået glip af. For med en app i hånden, er det både hurtigt og nemt at se alle de rabatter, som du kan få i dit område.

Du bør i øvrigt overveje at melde dig ind i Ældre Sagen, hvis du er ældre og gerne vil have adgang til endnu flere rabatter.

Rabatter og udsalg

De mest populære butikker fra Forbrugsforeningen

De allierede butikker vil alle gerne være danskernes foretrukne. Derfor forsøger de konstant at overgå hinanden ved at tilbyde endnu bedre rabatter. Dette kommer selvsagt dig til gode, idet du kan spare endnu flere penge på dine køb.

Blandt de mest besøgte butikker, der er en del af foreningen, finder man følgende:

Der er tale om store og veletablerede firmaer, der gerne giver en lille (eller stor) rabat for at få nye kunder i butikken. Du kan med fordel melde dig ind i Forbrugsforeningen for at finde svar på, hvor meget du kan spare hos bl.a. Elgiganten og Zalando.

             Her er de bedste rabatter »